Sevgilim yanıma gelmek için para istiyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Lütfen sonuna kadar okuyun🙏🏻8 aylık uzak mesafe ilişkim var. Bu zamana kadar hiç buluşmadık. Sevgilim yanıma gelmek için benden para istiyor. Kendisi çok iyi yerde çalışıyor, çok iyi kazanıyor. Ben şuanda işsizim, çalışmıyorum abim her ay bana para yolluyor yurtdışından. Son zamanlar resmen benimle buz gibi. Önceki beni seven insandan eser yok ne yazıkki. Her zaman para için benimle resmen kavga ediyor.1 haftadır ortalıkta yoktu. Dün selam falan yazmadan direk bana ne yaptın para işini yazdı. Bende ona bu zamana kadar nerdeydin diye sordum cevap vermedi. Ve tartıştık. Sonrasında ona artık ondan soğuduğumu yazdım ve görüldü attı. Gerçekten de bu para mevzusu beni ondan soğuttu çünkü ben kendim biryerde çalışmıyorum, ailemden para alıyorum. Sizce soğumakta haklı mıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada onun için tüm arkadaşlarımı sildim, sosyal medya hesaplarımı kapattım, dışarı bir yere çıkarken bile hemen foto gönderiyorum çünkü giyim tarzımı bile değiştim önceki gibi açık giymiyorum. Yani hep ben ilk adımı attım. Her zaman tartışmada bana neler neler söyledi ama ben yuttum hep... Ama o kadar çok soğudum ki şu an..
Sevgilim yanıma gelmek için para istiyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?