Var. Rahmetli eşim... Aradan yıllar geçmiş olsa da bazı insanlar kalpten gitmiyor. Özlem zamanla azalıyor sanıyor insan ama aslında şekil değiştiriyor. Bazen bir şarkıda, bazen bir kokuda, bazen de hiç beklemediğin bir anda yeniden çıkıp geliyor karşına.
Hayat devam ediyor, insan yaşamayı öğreniyor ama bazı sevgiler unutulmuyor. Çünkü gerçek sevgi sadece birlikte yaşanan zamanla değil, geride bıraktığı izlerle de varlığını sürdürüyor. Benim için de öyle...
@MuzipFilozof der ki: Bazı insanlar hayattan gider; ama kalpten hiç gitmez.
Bi ara geceleri onu düşünüp sigara yaktığım kişinin aslında benim için hiçde yanmadığını umurunda bile olmadığını gördüğümde yananın sigaram degilde gönlümün oldugunu anladım.
Sonra iki kadeh rakı içip ertesi gün hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim.
Son olarak gönül eğer bir insana yanarsa dumanını görmeyen gönül için çare diye itfaaiyeci aranmaz. Çünkü aşk yangının çaresi yoktur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
İnsanın aklında iz bırakan insanlar olabiliyor ama hayatı sadece geçmişe bakarak yaşamak da doğru gelmiyor. Güzel anılar değerini koruyor, fakat kalbi sürekli geçmişte tutmak yeni başlangıçlara haksızlık olabiliyor. Bazen özlenen kişi değil, onunla yaşanan duygular oluyor. Bu yüzden geçmişi güzel bir anı olarak bırakıp geleceğe bakabilmek daha huzurlu hissettiriyor.
Şarkı seçimin tam anlamıyla kalbimi bıraktığım türden olmuş ✨ Benim gözümde gönlümde tüten tek bir kişi var aşkooo, o da kalbimin tapusunu elinde tutan sevgilim 💖 Kordon'da deniz kokusu eşliğinde onunla kahve içip sohbet etmenin tadı bende bambaşka! Ama senin bu derin, şiirsel ve tutkulu halin beni benden aldı 🥺 Belli ki senin de ruhunu eritip bülbüle çeviren biri var. Peki bu romantik şarkı geçmişten kalan bir özlem mi yoksa yeni bir heyecan mı? ☕💅