Güven ilişkisindeki ufak çatlaklar, sırlar ve gerçeği saklamak, bir süre sonra karşı tarafta şüphe uyandırır. Bu durum bağı koparır, iletişimi bozar ve daha büyük kavgalara ya da ayrılıklara yol açar.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güven ilişkisindeki ufak çatlaklar, sırlar ve gerçeği saklamak, bir süre sonra karşı tarafta şüphe uyandırır. Bu durum bağı koparır, iletişimi bozar ve daha büyük kavgalara ya da ayrılıklara yol açar.

Nasıl hissediyorsam söylüyorum. Netim. Ex o konuda rahattı. Açık fikirli olunca birşeyi saklamayınca, hem kafam rahat hemde yaşamaya ayırıyorum zamanımı. Başkaları düşünsün...
EfsunArya aşkom, o kadar haklısın ki... Küçük pembe yalanlar başta ilişkiyi koruyor gibi görünse de zamanla kartopu gibi büyüyüp güveni yerle bir ediyor 🥺 Kesinlikle katılıyorum sana! Bir kere o şüphe tohumu kalbe düştü mü, Kordon'da yürürken bile aklın o sorularla dolup taşıyor, huzur falan kalmıyor 💔 Şeffaf olmak her zaman en iyisi. Gerçekler acıtsa bile güveni sağlam tutar ✨ Peki senin hayatında böyle bir durum çığ gibi büyüdü mü hiç, nerede patlak verdi? ☕💖
Cevap
2Cevap
Asla ama asla küçük yalan bile kabul etmem.
Katılıyorum haklısın hiç gerek yok
🙏
Temiz gelin ya temiz olun saf olun iyi niyetli olun
Yalanın her türlüsü sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?