Erkek arkadaşımla 1,5 yıllık bir ilişkim var. Ben ailemle yaşıyorum ve onunla buluşmalarımız gerçekten çok zor oldu. O, hiç alışkın olmadığı hâlde bu durumlara sabretti. Halam, başta sevgilimi isterken sonradan istememeye başladı, hatta ona beddualar etti. Yaklaşık bir ay önce de babamı kaybettim. Erkek arkadaşım evlenmekten korkan bir tipti. Bu yüzden bir adım atamamıştık. Babamın bunu görememesi beni çok üzdü. Bir de halam yanımdan gittiğinde yanıma gelecekti. Ben de “Bir gün erken gelsen, daha çok vakit geçirsek.” dedim. Buna rağmen halamdan korktuğu için gelmedi. Ben de, “Senin bu korkaklığın yüzünden bu durumdayız. Babam da bizi göremedi.” dedim. Babamın vefatından sonra dövme yaptırdı, Instagram’ını açtı. Derken iyice tetiklendim ve biraz kıskançlıklar da yaptım. O da, “Halam bitti, sen başlıyorsun. Gerçekten artık çok yoruldum.” dedi. Nefes alamadığını söyledi. Kendisinin de yakın zamanda dedesi vefat etti ve evinin olduğu bölgede yangın çıktı; ancak kontrol altına alındı ve bitti. Bana ara vermek istediğini söyledi. Sadece yangın sırasında bir iki kez yazdım, onun dışında konuşmadık. Cumartesi günü benim yazmam dışında asla konuşmadık. Ne olursa olsun bana kızgın da olsa nefret de etse geçen günlerin hatırına babasını kaybeden ve yalnız kalan bir kıza yazması gerekmez miydi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar