Gizli Üye(36-45)7 güEşinle konuş ve bu tartışma yollarını kapatmanın beraber bir çözüm yolunu bulun.. Ortak karar verin ki ikinizin de uyacağı şeyler olsun.. Gerekirse ödül, ceza sistemi uygulayın.. Diğergam olun.. Önce kendinizi değil eşinizi koyun. Önceliğiniz eşiniz olsun. Bencilliği kesin atın. Anca böyle çözersiniz
01 Yorumla
Soran7 güÇok seviyorum saçlarını okşayıp ağlamak istiyorum ona yine o da çok dolu odaya kitledi agladi kendini yine nikahsız yaşamaya başladık dudaklarımdan öptü ama kırıldığımız için önceden yavaş yavaş birbirimize alisicaz
En İyi Cevaplar
7 güNeden anlaşamıyorsunuz o konu ne peki ve yapmayın çoçuğa yazık bütün geceni yıkılıyor herşeye herkese geleceğini çok etkiler bu yaşamış biri olarak söylüyorum daha sı da var onun
016 Yorumla
Soran7 güGenel kıskançlık kural falan koyuyordum kavga ediyordu
- 7 gü
Yapma oluruna bak güven
Soran7 güBakalım
Soran7 güYine nikahsız yaşamaya başladık
- 7 gü
Neden kıy nikahı
Soran7 güBilmiyorum nikahlı nikahsız birlikte her şeyi yaptık
- 7 gü
Aminladım neden kavga çıkıyor
Soran7 güKıskançlik
- 7 gü
Çok mu kıskançsın
Soran7 güUzun hikaye
Soran7 güUzun hikaye çok istedin diye deyim hafta sonu falan dizimin dibinde ol derdim icme evimde icki derdim ya da coraplarini cikar giyemezsin evimde derdim öyle şeylerden kavga ederdik
- 7 gü
Oooo sıkı denedim yani bende olsan adam haklı yani
Soran6 güNe haklı pis corapla evime giremez
- 6 gü
Oooo
Soran6 güNe oo.
- 1 gü
Sert tepkilerin var
- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
7 güNe kadar densenizde yine bu noktaya geleceğiniz görülüyor tamamen bitirip iki iyi arkadaş kalmaya çalışın çocukta bu süreçten kötü etkileniyor yapmayın bunu ona
05 Yorumla
Soran7 güYok denedik 2 kere de yapamıyoruz
- 7 gü
Bazen olmayanı birakmakda marifettir ama bu kararsız tutumunuz çocuğunuzun olumsuz etkiliyor izin verin çocuk yeni duruma alışsın
Soran7 güBabasına ihtiyacı var
- 7 gü
Siz bosanmissiniz anne baba olmakdan vazgeçmelisiniz boşanmak ayrı o ayri
Soran6 güAma birbirimize de aşığız
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
7 güBeyni olamyan keszolar görün görücü usulüne laf edip sevmek aşık olmak gerekiyor diyen beyinsizler bunu göründe olmayan beyninizle görücü usulüne saldırmayın
03 Yorumla
Soran7 güGorucu usulu ne alaka şimdi kimse laf etmedi gorucuye
- 7 gü
Senlik bir durum degil bu
Soran6 güKimse bir şey demedi ki
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin nasıl parça parça olduğunu hissettim, burası gerçekten çok hassas bir durum 🥺 Sevgi var, emek var ama sürekli kavga etmek ikinizi de tükenme noktasına getirmiş. Çocuğun için harika bir annesin fakat nikahsız denemek yerine ilişkinizdeki o kavga döngüsünü kırmadan adım atmamalısınız. Kendi sınırlarını koruyarak belki bir aile terapistinden profesyonel destek alabilirsiniz ✨ Sen kendi ruhunu toparlamadan oğluna da şifa olamazsın. Peki, onunla sakince iletişim kurmayı denediniz mi hiç? 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Adamı sürekli darlama sende sus bazen üstüne gitme herşeyde az büyü madem seviyon madem çocuk var sabret
11 Yorumla
Soran7 güSiz erkeklere de hiç bir şey diyemiyoruz o da kes sesini diye bağırıyordu ama beyimiz yine bensiz yapamadı bende onsuz yapamıyorum orası ayrı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 7 güİlişki terapisti denenebilir de biriyle beraber yaşıyorsa nasıl olacak o iş? Adam gram güven vermiyor
03 Yorumla
Soran7 güCinsellik odaklı iliski aşk yoktu dedi evlenirdim senle evlendim gibi dedi aşık olsaydım dedi
- 7 gü
Ben pek yorum yapmayım, hakkında hayırlısı olsun
Soran7 güTeşekkür ederim önemli değil okuyorum yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
7 güzor bu basak kadı nvars daha zor ımklsnız kavga hep olcak
021 Yorumla
Soran6 güBirlikte olmaya başladık yine
- 6 gü
Öteki kadın ne olcak
Soran6 güÖteki kadın gider artık ne yapsın
- 6 gü
Onunlada yatio sa ya da hamilese vs işin zor
Soran6 güYok ya eşim öyle bir insan değil biz evliyken de öyle tek eşli aldatma huyu yoktur
- 6 gü
Ondan mı o kadınla yaşadı bene dktli ol
Soran6 güYaşarken benle bosanmisti nikahsız yaşıyorlardı
- 6 gü
Kadın o koçanı kandırıp yatmıştır nerden bilcrb bisandisniz siz
Soran6 güEvet yatmistir illaki çok yakışıklıdır esim
- 6 gü
Yatmissa işin zor hamile jalamzi da kocan senin olsun sende bırakma kocanibyatmasin mileltlr bosansanda sende yat birakma
Soran6 güŞimdi yatmıyor
- 6 gü
At uataga soy yap sende bırakma baglankendine
Soran6 güÇırılçıplak sevismeye başladık yine beraber dus alıp uyumaya başladık nikahsız yaşıyoruz böyle oğlumuzla çok vakit geçiriyor artık
- 6 gü
Mis gibi ne güzel sevis ne güzel daha ileri git kız kocan zaten
- 6 gü
Canim
Soran6 güKocam eskiden kalma kocam diyorum şu an sevgilim aslında nikah yok aramızda ileri aramız düzelince utanmam gider hoplarim üstünde
- 6 gü
Şuanda atla üstüne hopla kız çekinme
Soran6 güKiz daha yeni baristik aramız limoni seni seviyorum diyemedi görüyor musun gitme sensiz yapamıyorum dedi seviyor musun dedim evet işte diyebildi
- 6 gü
Sevio istionbence o diyemio her erkek isde rkiz sen dene gör
Soran6 güÖpüşüp sevisir bunlardan utanmaz seni seviyorum diyemez ama sevmesine rağmen
- 6 gü
Sen baslican önce o rahatlayıp dvm etsin canim
7 güOğlun büyüdüğünde senden nefret edecek senin şımarıklıklarından
01 Yorumla
Soran6 güBen ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 1 şans ver oğlun için sabrrt katlan ne konuda anlaşamıyorusnuz
02 Yorumla
Soran7 güNikahsız yaşamaya başladık yine
Cocuga üzüldüm ya büyükler kendi aralarinda öyle ya da böyle halledilirde çocuğun bi yarısı hep eksik olacak
04 Yorumla
Soran7 güOglum bırakamadı babasini en çok da onun için eşimi yatağıma almak istiyorum
Soran7 güBizde nikahsız yaşamaya başladık yine 1 hafta olacak şu an kavga etmiyoruz ama etsek bile cocuk baba olmadan daha kötü esim de öyle beni çok seviyor yapamıyor bende yapamıyorum eşimi çok seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Kavga sebebinizi çok merak ettim
01 Yorumla
Soran6 güDizimin dibinde ol derdim hafta sonları ya da evimde corapla olma çıkar çoraplarını derdim kıskanırdım bazen evimde icme derdim öyle şeylerdi kavga edip edip bairsirdik
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
7 güMadem seviyorsunuz nie birbirinize giriyorsunuz
013 Yorumla
Soran7 güNormal kavga
- 7 gü
Normal kavga ise nie bosaniyorsunuz
Soran7 güSureklk olduğu için
- 7 gü
Ozaman arada birsey var
- 1 gü
İki gözüm her kavga etme de ayrilirsaniz sorun çok olur
Soran1 güOlsun.
- 1 gü
Maksat günaha girmemek
Soran1 güHayır
- 1 gü
Dmye gelirmisin acaba rica etsem 🙏
Soran1 gümaalesef
- 1 gü
Normal konuşma tek
Soran1 güÜzgünüm
- 1 gü
Rica ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
7 güEvlilik terapistine gittiniz mi
02 Yorumla
Soran7 güGitmedik ama bu sefer birbirimizi hirpalarsak gidicez yine nikahsız yaşamaya başladık beraber
- 6 gü
Umarım her şey yoluna girer
Gizli Üye(36-45)7 güArzuluyon bence
023 Yorumla
Soran6 güBirlikte yaşamaya başladık zaten
Cevap sahibi6 güBundan asla kendini alı koyamayacaksın seni ona karşı çeken bir şey var
Soran6 güO da beni çok seviyor ama karşılıklı
Cevap sahibi6 güNeden ozaman bu zulüm birbirinize
Soran6 güTartışıyorduk işte şimdi yine nikahsız yaşamaya başladık bu sefer birbirimize uymaya calisicaz yine
Cevap sahibi6 güAlışkanlık bence aşırı alışkanlık ondan başka biriyle denediniz mi
Soran6 güCinsellik yaşamadım başka biriyle görüşmek isteyen biri oldu öyle konuştuk ama dediğim gibi hep aklım oglumun babasında kalmıştı
Cevap sahibi6 güBence eşinden aşırı memnunsun duygusal da cinsel yönden de onun için aradaki sorunları çıkarın bu fırsat bence
Soran6 güSevgisini gösteremezdi bana ama öpüşüp sevişmeyi çok iyi bilir dalıp gidersin onunlayken kavga rtmedigin taktirde
Cevap sahibi6 güSizin için cinsellilk çok önemli istediğiniz tadı sadece ondan aluyorsunuz
Soran6 güDuygusal olarak düşünüyorum cinsellik on planda değil oglum a üvey baba getirmek istemedim
Soran6 güDediğim gibi sevgisini gösteremez öpüşüp sevisir ama
Cevap sahibi6 güTama işte buda sonuçta bir ihtiyaç
Soran6 güEvet haklısın ama ben duygusal düşünüyorum o da seviyor beni ama seni seviyorum diyemiyor hepsi bu yoksa cinsellkk de ihtiyaç oglumun babasına olan sevgisi de ihtiyac
Cevap sahibi6 güAk zamanla zorlamazsan her şey olur öperken sevişirken iyi diyorsun eee ne güzel birleşmede de ısrar etme bak nasıl olur
Soran6 güBirleşme de sorun yok ki çırılçıplak birlikte oluyoruz saçlarımı okşuyor ben saçlarını seviyorum dus alıyoruz sonra oğlumu gezdiriyor ise gidiyor sonra gelince yine bizle oturuyor sadece dediğim gibi onun yapısı öyle seni seviyorum gibi ya da el tutma gibi şeyleri yok
Soran6 güEn son oğluma hamileyken göbeğimi öpüp seni çok seviyorum demişti
Cevap sahibi6 güAslında diyecek şey var da
Soran6 güNe.
Cevap sahibi6 güboş ver şimdi linçlenmiyim
Soran6 güSöyle merak ettim kim lincleyecek
Cevap sahibi6 güLütfen gerek yok bırda olmaz
Soran1 güOk..
Gizli Üye(36-45)7 güSeksi hic birakmadiysaniz sans devam eder bence
038 Yorumla
Soran7 güAyriydik ama işte gel yanıma devam edelim eskisi gibi karı koca gibi diyor nikahsız yaşarız ama iliski olur oglumla falan olur sonra nikah olur sanırım
Cevap sahibi7 güAraya baskasini sen sokmadin ama sokmus heralde sen onemsemiyomusun bu durumu
Soran7 güBenim oğlum vardı yanımda ona sığındım o da birine sığınmak istemiş ama beni unutamadı bende onu
Cevap sahibi7 güSeks hayatinizi arttirin bence kavga daha az olur. Kavga da etmeyin basit seylerden. Yaslar kac
Soran7 gü34 .38
Seks hayatımız hep iyiydi esim seks yapmayı çok seviyordu benimle nikahsız yaşarken de yapıyorduk
Cevap sahibi7 güO zaman devam kavga modu olunca direk yatin. Herkes herkesin huyunu biliyosa az soylenecek
Soran7 güBu mantikli eşime soyleyim kavga edecek olursak sevişelim diye
Cevap sahibi7 güDaha siddetli daha sert seks oluyor en azindan konu kapaniyor. Biz oyle cozduk o haksizsa oral yapiyordu bana ben haksizsam ona
Soran7 güTövbe tövbe
Cevap sahibi6 güAyrilmamak icin baska cozum bulamadik susturuyoduk
Cevap sahibi1 güImam nikahi olarak seni bosadiysa senin baska bi adamla evlenip seks yapip tekrar ayrilman ondan sonra bu adamla evlenmen gerekiyor. Sizinki olmaz yani
Soran1 güOyle bir şey yok gtnden mi uyduruyorsun
Cevap sahibi1 güHayir var dini olarak seni bosadiysa baska biriyle dini nikahin olmadan tekrar evlenemwzsin
Cevap sahibi1 güAma seni dini olarak bosadiysa gecerli bu dedigim. Madem seks yapiyoruz bari dini nikah kiyalim diyip gecemeyin diye boyle bi kural var
Soran1 güYa bir sg nerenden uyduruyorsun ya
Cevap sahibi1 güSor dini bilgisi duzgun olan birine benim dedigimi der
Soran1 güNerede yazıyor
Cevap sahibi1 güSen sor dini bilgisi gercekten iyi olan birine. Bu sekilde ayril barislar kolay olmasin diye bu tur sartlar var o evlilikte
Soran1 güTamam nerede yazıyor diyorum bende
Cevap sahibi1 güHocaya sor sen ogren. Ben bilgiyi verdim artik bilmiyordum diyemezsin
Soran1 güBos yapmaya devam et kaynak yoksa salliyon demek
Cevap sahibi1 güKocan sana bosol cektiyse benim dedigim gecerli ama bosamadiysa sorun yok
Soran1 güYok sadece resmi nikahi bitirdik nikahsız yaşıyoruz şimdi
Cevap sahibi1 güAdam dinen bosadiysa dedigim gecerli. Resmi nikah bitse de dinen bosamaz cogu erkek cunku dedigim kural gecerli. Bu tehlikeyi goze almaz
Cevap sahibi1 güBarisma ihtimaline karsi
Soran21 saAnladım kardeşim yok bosol demedi bana resmi nikahimizi bitirdik sadece o senin dediğin kural da hülle 2 inci evlilik yapıp anlasamazsak eski kocaya dönebiliriz misiz yoksa eski kocaya dönmek için evlilik yokmuş
Soran21 saBiz imam nikahi tazeleyelim dedik sadece öpüşüp sevistigimiz için eskisi gibi
Cevap sahibi21 saAnladim ben seni de o bosadiysa dini olarak benjm dedigim gecerli oluyor her halukarda. Ama bosamadiysa carpismaya devam 😂
Soran19 saAynen çarpışmak için dedim zaten bende
Cevap sahibi19 saCok sık yapin araniz sogumasin fantezileri arttirin ne kacirdigini hatirlasin. Yoksa disarda yasadigi seksler daha iyi olur
Soran19 saBeraber dus almaya başladık oğlan da sordu dus mu alıyorsunuz beraber diye cevap vermedim aramızı topluyorum yavaş yavaş
Cevap sahibi19 saDusta sana onerim alan genisse mutlaka bi posta yapin ve tam bosalmaya yakin agzina al
Soran19 saKucaklamaya calisiyor kiloluyum ben ona göre öyle yapiyor
Cevap sahibi19 saTamam iste egiliyosundur arkadan sokuyodur doggy style. Adam bosalmaya yakin agzina al
Soran19 saOyle arkadan değil önden kucaklamaya çalışıyor ama iri olduğum için zorlanıyor o şekilde yapıyor agzi me. melerimde oluyor genelde
Cevap sahibi19 saSen bana dm at taktik vereyim adami ucur birakamasin seni
Soran18 saOlur da zaten kavga bile etsek aramız çok iyi cinsellige düştük birden eskisinden daha fazla özlemişim onu da kimseyle olmadım birde ben
Cevap sahibi18 saSendeki istek fazladir tabi sen beni ekle sorunu begendim
Gizli Üye(25-29)7 güKavga sebebiniz ne peki
020 Yorumla
Soran7 güKıskançlık kuralcilik falandı
Cevap sahibi7 güKim kimi kiskaniyor? Kuralcılık derken mesela?
Soran7 güYa ben hafta sonu dizimin dibinde olacaksın derdim ya da evimde icki içemezsin derdim eve girince coraplarini cikartirdim hemen kapının önünde ne bileyim kadinlardan çok kıskanırdım ağlardım ortada bir şey yokken o da bağırır çağırırdi bunalinca birbirimize girerdik dövme yoktu ama itme oluyordu
Cevap sahibi7 güSenin gereksiz kıskançlığın yani kıskançlık mevzusu. Alkol olayı çok mu oluyodu
Soran7 güHafta sonları istiyordu bir tek
Cevap sahibi7 güO seni kıskanıyor mu
Soran7 güO beni çok sever çok seviyor dudaklarımdan öptü hayatıma kimseyi almadım lafını duyunca
Cevap sahibi7 güAbi bu kadar çok sevip de birleşememek de ne bileyim
Soran7 güNikahsız yaşamaya başladık yine eşyalarımı erkek kardeşim gondericek kargoyla
Cevap sahibi7 güAyrıldıktan sonra tekrar birleşmişsiniz yine yapamamışsınız o zamanlar neden kavga ediyorsunuz
Soran7 güAynı işe gidip geliyordu borçları vardı stresliydi bende seviyorum stres yapiyordum evde onu da strese sokuyordum sonra niye geç geliyorsun neden borç yaptın en son itince bende onu ittim evden gitmisti o zaman bir markette müdür olarak çalışıyordu 16 saat mesai yapması gerekmisti ertesi güne izin vermişlerdi çok sinirliydi o gün
Cevap sahibi7 güBirbirinize sakin davranıp bi sans verin seviyorken ayrılmayın
Soran7 güNikahsız yaşamaya başladık yine
Soran7 güBen çok seviyorum kendi oglumdan sonra onu
Cevap sahibi7 güBakalım hayırlısı
Cevap sahibi7 güBi kadının bi erkegi böyle sevmesi ne güzel
Soran7 güSevmesem evlenir miydim babam muteahhitti bk gibi parası vardı evden kaçtım eşimin hiç bir şeyi yoktu eşimi kabul etmemelerine rağmen kacmistim ona
Soran7 güHiç bir erkeği almadım hayatıma oglumdan utandım önce hem eşimle yaşadıklarımız aklıma geldi bilirim eşimin yapacağını ama kan ağladı o da mutlu olamadı başka kadınlarla bana geldi geri
Cevap sahibi7 güHelal olsun sana harbi kadınmışsın. İnşallah bundan sonra mutlu huzurlu bir yuvaniz olur. Yuvanızı kurtarmak için gayret edin
Soran7 güİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 güTekrar evlenin
04 Yorumla
Soran7 güNikahsız yaşamaya başladık
- 6 gü
O da güzel ayrılsak da beraberiz modunda 😀
Soran6 güYok birleştik
- 6 gü
Güzel mutluluklar
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
7 güSende istiyon ver şansı
01 Yorumla
Soran7 güMecbur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 güyaşlarınız kaç
03 Yorumla
Soran7 gü34 um ben esim 38
- 7 gü
alışmışsın kocana onsuz yapamıyorsun
Soran6 güBende yapamıyorum o da bensiz yapamıyor birbirini kavga edip De kopek gibi aşık olan varmidir bilmiyorum oglum da çok özlüyor babasını
7 güO zaman sen de dön geri yavrum
01 Yorumla
Soran7 güYavrum ne la
7 güYaşlarınız kaç peki
01 Yorumla
Soran7 gü34 38
Gizli Üye(30-35)7 güYaşlar kaç öncelikle
01 Yorumla
Cevap sahibi7 gü?
7 güTanısalım mı
02 Yorumla
Soran6 gü😂😂😂😂