Eski eşim çok sevgi dolu ilgili olmasına rağmen sikildigim için ayrılıp iş yerinde tanıştığım kişiyle evlendim. Eski eşim benden 14 yaş büyüktü. Bu yüzden gözüm daha genç ve daha varlıklı olan şimdiki eşime kaydı. Yakınlastik, boşandım.
Ama şu an çok pişmanım. Şimdiki eşim herhangi bir konuyu çok büyütüyor, aglatana kadar üstüme geliyor. Merhameti, şefkati olgunluğu yok. Derdimi bile anlatamıyorum.
Eski eşim olgundu. Beni üzmemek için konuyu çabuk kapatırdı. Beni hep merak eder arardı. Şimdiki eşime bir şey anlatıyorum sonra merak edip sormuyor. Daha içine kapanık. Eski eşim neşeliydi canlıydı. Muhabbeti sarardı.
Şimdi duydum ki nişanlanmış. Çok büyük bir hata yaptım.
Bundan da ayrılırsam iki kere boşanmış olacağım. inatçı, katı, tutarsız biri.
Ama şu an çok pişmanım. Şimdiki eşim herhangi bir konuyu çok büyütüyor, aglatana kadar üstüme geliyor. Merhameti, şefkati olgunluğu yok. Derdimi bile anlatamıyorum.
Eski eşim olgundu. Beni üzmemek için konuyu çabuk kapatırdı. Beni hep merak eder arardı. Şimdiki eşime bir şey anlatıyorum sonra merak edip sormuyor. Daha içine kapanık. Eski eşim neşeliydi canlıydı. Muhabbeti sarardı.
Şimdi duydum ki nişanlanmış. Çok büyük bir hata yaptım.
Bundan da ayrılırsam iki kere boşanmış olacağım. inatçı, katı, tutarsız biri.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer