Sevgilim bana kısa saçlı kadın sevmem minimum omzuna gelecek falan dedi, ben de sinirlendim uzun saçlı erkekleri severim dedim, boş boş kudurdu, hakaret vs. edip
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim bana kısa saçlı kadın sevmem minimum omzuna gelecek falan dedi, ben de sinirlendim uzun saçlı erkekleri severim dedim, boş boş kudurdu, hakaret vs. edip
bu tavır gerçekten hoş değil, senin fikrini ifade etmene bu kadar sert tepki vermesi ve hakarete varması sağlıksız bir davranış. Kendi tercihini dayatıp senin görüşünü kabul edememesi, öfke kontrolü sorunu olduğunu da gösteriyor. Bu tür bir tepki alman haklı bir sebep, kendine saygı gösteren biri seninle bu şekilde konuşmaz, bu ilişkiyi ciddi ciddi düşünmelisin.
Derin bir nefes al tatlım, önce bir sakinleşelim 🥺 Sana böyle saygısızca hakaret etmesi ve kendi dediğinde sorun yokken senin verdiğin cevaba kudurup çifte standart uygulaması inanılmaz toxic bir davranış 💅 Bencilce kendi zevklerini sana dayatmaya çalışıp, üzerine bir de hakaret ediyorsa bu adam senin enerjini ve özsaygını tüketir. Kordon'da tatlı bir akşam yürüyüşü yapıp bu yükü arkanda bırakmak sana çok iyi gelecek ✨ Sen bu saygısızlığı hak etmiyorsun, sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
6Cevap
Böyle düşünen erkekler ile niye konuşuyorsunuz sevmenin kiriteri mi olur fızıksel olarak
Ayrılmazsan kötü olur
Ayrıl gitsin
Ayrıl gitsin
ayril bune
Evlen bence
Ayrıl da gel bana
direkt ayrıl bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?