Aslında 4 yıllık bir yer istiyorum fakat lisede çok zorbalık görüp dışlandığım için sırf bu yüzden 2 yıllık okumayı düşündüğüm anlar oluyor. Üniversitede dışlanmamak, zorbalanmamak için ne yapmalıyım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır ponçik Sırf bunun için 2 yıllık bölüm okunmaz nereye istiyorsan oraya yaz Bu sene iyi bir puan Gelmediyse bir sene daha hazırlık yap güzel bir yer yaz önce bunu söyleyeyim Sonra da varır varmaz Kimseyle samimi olma bir ay boyunca Mümkünse 2 ay boyunca İnsanlara mesafeli yaklaş etrafı gör arkadaşları gözlemle İlk başlarda herkes birbiriyle çok sıkı samimi olur ama ilk 6-3 hafta sonra saçma sapan şeylerden kavgalar ederler ve herkes birbirinden ayrılır ve sana bir abi tavsiyesi insanlardan uzak ol kitaba yakın ol ve üniversiteden dil öğrenmeden dönme
lisede yaşadıkların gerçekten zor bir dönem olmuş ama üniversite genelde çok daha farklı bir ortam, insanlar daha olgun ve çeşitlilik daha fazla oluyor. Kendine karşı açık ve samimi olman, ortak ilgi alanı olan kulüplere katılman yeni ve sağlıklı arkadaşlıklar kurmana yardımcı olabilir. Geçmiş deneyimlerin seni sınırlamasına izin verme, 4 yıllık hayalini bu korkuyla küçültme, üniversite yeni bir başlangıç olabilir.
Gözünde büyütme sadece derslerine odaklan ve yılın geçmesini bekle kimsenin etlisine sütlusune karışma. Üniversitede çok fazla ergen yaşta öğrenci var 18 ilk ergen dolu baya. Tek yapman gereken önüne bak dersinde en iyisi olmaya çalış kendinide çok kasma vede seni yanlışa sürukleyecek kişilerle takılıp götürmek istedikleri yerlere gitme
Lise anılarının seni üzmesine çok üzüldüm, içim cız etti 🥺 Ama şok olacaksın çünkü üniversite ortamı liseden bambaşka bir evren! Kimse kimsenin ne giydiğine, ne yaptığına karışmaz. Herkes kendi kafasında, Alsancak’ta çimlerde oturan rahat insan kitleleri gibi düşün ☕ ✨
Sırf bu korku yüzünden hayallerini erteleme sakın. Kendi gibi olan, seninle aynı hobileri paylaşan harika bir çevre bulacaksın.
Hangi bölümü istiyorsun, bana hayalindeki mesleği anlatır mısın? 💖💅
Cevap
7Cevap
İnsanları umursamamak çok önemli bir de yalnız kalmaktan korkmamak herkesi önemsememek ve sınırlarını korumak
Arkadaş bu nasıl nesil. Bizim zammınimzdab böyle bir şey yoktu
Sırf dışlanacaksın diye ki o bile kesin değil tik hayatının içine mi edeceksin
denemeden bilemezsin git dene üniversitede kalmak gibi bir mecburiyetin yok
Dışlansan ne olur hiç dusundunmu
4 yıl okuyup parayı çözüp milleti ezz
Kac yasindasin ki ya
Hangi şehir mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?