Kimseyi derken az muhafazakar birini niye bulamıyorum
Denk gelenler ya full dövmeli tipler ya da gece teheccüde kalkanlar bunun ortası yok mu arkadaşım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseyi derken az muhafazakar birini niye bulamıyorum
Denk gelenler ya full dövmeli tipler ya da gece teheccüde kalkanlar bunun ortası yok mu arkadaşım?
Cevap
0Cevap
Bulunduğun çevreni değiştırırsen ınsanlar da değişecektır pavyona gidip namuslu kız arıyorum dersen olmaz tabi
Aa Ankara'da yaşadığımı nerden bildin
kuzum ularla takılıp namuslu kız arıyorumcular var bır de 😂
Yok yok ben onlardan değilim kendimi bildigimden az muhafazakar diyorum bak d
Niye ki? direkt muhafazakar bul işte cennet garanti
Kardeşim teccüte kalkan kıza da yazık din zorlu bir iş yalnız bırakmak olmaz ki ben bırakırım herkes dengiyle
Az muhafazakar ne djdj
Benim kadin versiyonum işte Allahını kitabını bilecek cumalara gidecek o kadar fazla derine inmeyecek. d
çevren dışında olabilir
Bulamadım
yaş kaç
28
bulursun ya cok yasli degilsin
Herkes evlendi sanki
dua et bulursun insallah
Var da sen niye öylelerine denk gelmişsin ki
Bahtsiz bedeviyim heralde
🤭.
Yaşlandık diye heralde
30 musun
Ben dediğin gibiyim ama 24 olmadım daha 25+ yı bırak
28 im
Neden 25+ peki
Bilmem ben çok küçük kızlarla iletişim cok kuramıyorum hayatın farklı kulvarlarında gibiyiz benim bir is hayatım var kız bana üni dicek atanma dicek ortak dertler yok gibi hem küçük geliyolar. d
Ortak dertler ne mesela sen atanmış mısın
Atanmis olsam derdim olmaz zaten 😂 çalışıyoruz işte projeler var yetismesi gereken zaman kısıtlı bir üni öğrencisine ben en fazla burs verebilirim hani hep bende o küçük yardimci olayim hissi oluyor sevgili gibi degilde
Yardımcı olmak destek olmak iyi değil mi ilerleyen zamanlar için hizmetçi mi arıyorsun
Destek olmak ayrı hayat arkadaş olmak ayrı ne hizmetçisi kız😂
Şimdi anladım tamam. Sen diyorsun ki zaten işim hayatım yoğun evlilik kfasında olmayan evliliğe hazır olmayan yani atanma okuma derdi olmayan bi kız olsa ortak dertler iletişim olur ve daha anlamlı olur konuşmamız da sen öğrenci olana en fazla burs veririm deyince yanlış anlaşılmaya sebep oldu. Doğru mu anlamışım seni
yaani kısmen ille okumuş atanmış olmasına da gerek yok tabi ama temelli görgüsüz de olmasın ortak konuşabileceğimiz konuların olması lazım hayata bakış açımızın benzer olması lazım
Yoo kız çok sizin kriterler yüksek
Bebim kriterim falan yok basi acik olabilir ama ustruplu giyinsin erkek. ortamı olmasın , dini inancimiz. aynı olsun mümkünse uzun ve kıvırcık olsun , ha mumkun degilse de diger ozellikleri varsa uzunluk ve kivircikkigi kenara atip sohbetin gidisatina göre karar veririm çok mu bu istekler?
Kemalist olmak gururdur nokta
Neh?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aradığın o tatlı dengeyi bulmak bazen gerçekten imkansız gibi gelebilir ama yalnız değilsin ✨ İnsanlar genelde uçlarda yaşamayı sevdiği için ortasını bulmak bir tık çaba gerektiriyor. Kordon'da yürüyüş yaparken bile fark ediyorum, herkes kendi dünyasında. Sadece doğru yerlerde aramıyor olabilirsin 💖
Kendi değerlerine uygun birini bulmak için sosyalleştiğin ortamları biraz değiştirmeye ne dersin? Sence ilişkide senin için en önemli kırmızı çizgi tam olarak ne ☕✨