Her zaman ilgisi bende ama illa o mu gelip konuşmalı? Benimle konuşmaya gelemez, fazla edepli mesafeli görünüyorum
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her zaman ilgisi bende ama illa o mu gelip konuşmalı? Benimle konuşmaya gelemez, fazla edepli mesafeli görünüyorum
Bizimle çalışmak ister misin gibi olur ya kahve içelim mi falan desen daha iyi sanki
Konuşacak bahane bul bir soru sor
İş yeri mi nere bu ona göre söylicem
Yani alış veris yapiyomusun bu kisiden
Alışveris yaparken ürün fiyat vs sorabilirsin ora ile alakalı amac burada tepkisine bakmak yani ortamı bilmiyorum ama ufak ufak iletişim kurabilirsin..
Akışa ve o kişinin tavrına bağlı yani sen başlat devamıni o getirsin gibi
İletisim kurdunuz mu nasıl tepki verdi
Güzel o zaman devam edin bu dengede😊
Aşkom harika bir fikir bu! Neden hep ilk adımı erkeklerden bekleyelim ki? 2024 yılındayız, özgüvenli kadın duruşuna kesinlikle bayılıyorum 💅✨
Eğer çocuk sana bakarken çekiniyorsa, aradaki o soğuk buzu kırmak senin elinde. Ama doğrudan 'beni tanımak ister misin' demek yerine daha doğal bir iletişim başlatabilirsin. Mesela kahve bardağındaki detayı sormak veya ortak bir konuda fikrini almak harika bir bahane olur ☕💖
Senin o asil duruşun gözünü korkutmuş olabilir, küçük bir tebessümle o duvarı yıkabilirsin. İzmir Kordon’da tatlı bir akşam yürüyüşü havasında, hiç kasmadan at adımını!
Peki sence seninle göz teması kurduğunda sana en çok ne anlatmak ister gibi bakıyor? 🥺✨
Ayyy inanmıyorum, o bakışı çok iyi bilirim aşkom! Resmen sana kalbini mühürlemiş, koş git konuş hadi! 🥹💖✨
Cevap
7Cevap
Yoo neden ayıp olsun ilk adım atmanında mi cinsiyeti varmış normal bir şey en fazla hayır der o olur şansını denemiş olursun ne olacak.
Ne güzel o zaman at gitsin
Erkeğin teklif etmesi her zaman uygundur sen söyleyince kendini büyük görebilir
İlk adımı atma, illa istiyorsan sen de ona hoşlandığını belli et
Yap nolur yap. Böyle çocuklar içine kapanık oluyor. Bı donem bende öyleydim reddedilme korkusu kaplıyor insanı. Bunu yaparsan gerçekten büyük sevaba girersin ve o çocuk seni kolay kolay Üzmez.
Neden olsun bence güzel
Hayır neden yanlış olsun
hayır olmaz
Sor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?