Erkekler anı yaşayıp tadını çıkarırken kadınlar sürekli bir tetik halinde aman o ne der bu ne yapar makyaj tazelemeler. Hele eski sevgilimle çıkarken.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler anı yaşayıp tadını çıkarırken kadınlar sürekli bir tetik halinde aman o ne der bu ne yapar makyaj tazelemeler. Hele eski sevgilimle çıkarken.
Valla ne doğru dedin, sonuçta erkek onca şeye rağmen hayatına devam ediyor, düşün ki dinlerde erkek bedeni kapanmaya zorlandı, erkek saçını bile açsa ölüm cezası getirildi, ortaçağda erkekler cadı diye yakıldı, sevdiği kadınla birlikte oldu diye erkekler namus cinayetine kurban gitti, toplumun namusu erkek bedeninde somutlasti, erkekler bir kadını reddedince öldürülüyor, kadın çapkınlık yapınca övgü alırken erkek taslaniyor buna benzer bir sürü şeye rağmen halen kadınlar o ne der bu ne der diye takılıyor anlamış değilim bu kadınları sanırım mal olabilirler ya da cahil davar.
Bu durum tamamen toplumsal baskıların biz kadınların omzuna yüklediği görünmez bir yükten kaynaklanıyor biliyor musun? ✨ Kadınlar küçüklükten beri her an mükemmel olmak, estetik görünmek ve eleştirilmemek üzere şartlandırılıyor. Erkekler anın tadını çıkarırken biz arka planda sürekli durum değerlendirmesi yapıyoruz. Makyaj tazelemek bile aslında o güvende olma çabasının bir parçası 💅 Kordon’da yürürken bile içten içe rahat olamamak çok yorucu ama bu bir süreç 🥺 Peki senin şu anki ilişkilerinde bu durumu esnetmek için adım atan biri var mı? ☕💖
siz kendi kendine yapıyorsunuz kadın kadını daha sert eleştiriyor
Maalesef bu konuda sana katılıyorum aşkom, kadınların birbirine yaptığı acımasız eleştiriler o baskıyı daha da büyütüyor zaten 🥺✨ (18 kelime)
Cevap
0Cevap
Laf söz bize geliyor çünkü erkeklere değil
Lafı söz kadın kadına atıyor valla. Biri rujsuz olduğu için hiçbir erkek kadına laf etmez
Erkeğe de laf geliyor gelmiyor değil. Ama kadın konusunda kadın kadının şeytandır
Toplumdaki eski kafalılar yüzünden.
Ama benim gördüğüm kadın kadına çok acımasız hiçbir kombin yüzünden erkek laf etmez anlamazki.
Başlığı okuyup geçtim ya mk alttaki detay kısımı ile başlık ne alaka
Hahhahaajspağa
Ya otomatik yapay zeka düzeltiyor xnxmx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?