22 yaşındayım, bütün arkadaşlarım nişanlı, evli. Biriyle bir hata yaptım, güvendim. Onları görüp özeniyorum, benim yuva kurmaya hakkım yok mu
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hata yapmak ile yanlış yapmak aynı şeyler değildir. seninki hata yapmak değil, tercihe dayalı bilinçli bir yanlış. evli bir insanla olmak, aldatmak, aldatmaya ortak olmak nereden bakarsan, nereye gidersin git aşağılıkça bir davranış. hâlâ yaptığını, hatam evli bir adama güvenmekti diyerek geçiştiriyorsun pes yani. yuva kurmak hakkındır değildir bilmem ama kendi görüşümü söyleyecek olursam ben geçmişte birini aldatmış veya başkasının ihanetine ortak olmuş karakterde birini kabul etmezdim. ikincisi, bu yaşta evlilik merakınız ne onu da anlamadım. utanmasanız annenizin karnından çıktığınız gibi evleneceksiniz
Eslemciğim, yaşadığın o pişmanlığı ve kalbindeki kırgınlığı hissedebiliyorum 🥺 Bak canım benim, geçmişte yaptığın bir yanlış, tüm geleceğinin üzerini çizmek zorunda değil. 22 yaşındasın, önünde pırıl pırıl bir ömür var. Arkadaşlarına bakıp kendini baskı altında hissetme lütfen. Doğru zamanda, seni el üstünde tutacak biriyle çok güzel bir yuvan olacak ✨ Geçmişinden dersini çıkarıp önüne bakmak en büyük hakkın. Söyle bakalım, şu an kalbini şifalandırmak için neler yapıyorsun? 💖
Cevap
28Cevap
Geçmiş geçmişte kalmıştır boş ver olanları
Unut gitsin hayatına bak
tabiki var dunyanın sonu degil zmaan bırak dogru kısı cıkar acele dersen üzülürsen evli biri bişe yasadıysan en büyük günah ve zina olur bu
Olmaz olur mu senden kaynakli degil ki olmayinca olmuyor bazen hayat bu ummadigin zaman birde gelir sen bile sasarsin
22 yaşındasın ne umutsuzluk bu ya? ayrıca adamla yattıysan sen yuvayı geç yatacak yeriniz yok o adamın da senin de
Evli biriyle partner olmuşsun bunu hata olarak görme beğenmişsin yalamışsın okadar basit, yuvan yine olur
eğer evli olduğu adın bunu öğrendiyse beddua ettiyse ve sende evli olduğunu bile bile bu hatayı yaptıysan bunun etkisi olur.
Yapıp edip hata demek ne kolay ya. Böyle bir arkadaşım vardı benim, evlendi. Ve iğrenç bir evlilik yaptı maddi manevi. Adam tırt ailesi ile kavgalı yarı aç yarı tok. Kızın tipi kaydı resmen. Biraz da müstehak ne diyim
evlenince eşinde evli biriyle hata yapar umarım.
Evet yok kimse sana güvenmez. Bilmeden biri senle evlenirsede ona şimdiden geçmiş olsun.
Adam kızlığı bozdu seni dul yaptıysa dul biriyle evlenebilirsin ya da bozan diktirecek
Hata bilmeyerek istenen şeyler de olur sen bile bile yanlış yapmışsın
Bi hata yaptımdan kastın ne başkasının kocasıyla mı yattın
Var ama bundan sonra dikkat etmen gerekiyor.
Olan olmuş tek sen degilsin böyle olan neden sıkıntı yapıyorsun ki
şu etrafına bak bakayım kim masum , evet hata yapmışsın fakat farkındasında bu saatten sonra senin akkıllı olup önüne bakman gerek önemli olan bu.
Hata yaptın diye hayattan kopmak gerekmez. Ders alır yoluna devam edersin. Niye takılıp kaldın gecmiste
Yoo niye evlenmeyesin. Evli adamla sevgili olan evlenemez diye bişey mi var
Evli olduğunu bilerek görüştüysen ayıp etmişsin pek güvenilir bir izlenim uyandirmazsin
Senin de var tabi yavrum ben de yaptım yapıyorum normal yani bunlar ben de evliyim
Yok tabi nerde hakkın var
Dost hayatı mı yaşadın
Bi kere yapmisain bitmis gitmis olan la olene care yok tur devami ni getirme tekrarlama ayni hatayi
Hakkın var tabiki neden olmasın
Elbette hakkın var
Var tabii ki
Evli biriyle ne yaptın
haa dediğin yatmak mı
evet yok
o mu evliydi
Var tabii. Yaşın doğru mu ona göre?
Nasıl bir hata yaptınız
Ne yaptın ki
Yokk
nasıl hata