Daha sadece bir kere buluştuk ama ileriye dönük bir ilişki istiyoruz. Erkek arkadaşlarıyla tatil planları varmış ama istemezsen gitmem diyor, git dedim ben de. Sizce bu çocuktan olur mu, evlenir miyiz bununla?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha sadece bir kere buluştuk ama ileriye dönük bir ilişki istiyoruz. Erkek arkadaşlarıyla tatil planları varmış ama istemezsen gitmem diyor, git dedim ben de. Sizce bu çocuktan olur mu, evlenir miyiz bununla?
Cevap
3Cevap
İstemiyorum gitme desene bakalım tepkisi ne olacak
Olmaz
Haha sebepp
abartma
Neyi abartmışım ya
evlililiği
olmaz. tiyatrocu o
Niye bee
bir defa buluştunuz hemen de izin mi alıyor. bundan kocamı yapacaksın kendine.
bunlarla mı kandıracak seni
anasına da anlatmıştır seni kesin
Buluşmadan önce de izin almıştı aslında.. yok be anasına anlatmamıştır daha hahaha
hemen karısı yapacak beni diye umutlanma da :) imzayı atmadan sevişme sakın
Bi kız sizle seviştiği zaman evlenilecek kategoriden hemen çıkıyor değil mi? Ama bazıları da bunun tersini savunuyorlar.
sizle deme.
ama bu kadar çabuk gözünü boyamaya çalışan birine karşı temkinli olmalısın. bu izin almalar falan hiç güven vermedi bana
Eğer sen istemezsen gitmem canım senden daha değerli değil demişti. İzin almak sayılır mı bilmem. Ama ben zaten gitmesni istediğimi söyledim de, yanındaki arkadaşlarının sevgilisi filan yokmuş. Ben de dedim ki onlar sap bi şekilde gidecekler ve özgürler, sen ne yapacaksın dedim. Baştan sınır koydum, kulübe gitmem ve içmem, beni zorlamayın demiş.
sen daha iyi tanıyorsun ama henüz erken bunlar için. bu sahiplenme mevzularıyla sizi kandırıyorlar. kendini kaptırma sakın ciddiyiz falan diye
Yok ya, zaten ben kendime yaklaştırmadım buluştuğumuzda, o da biliyor:) artık sadece sarılır yanağımdan öper erlimi tutar kadar. Öpüşmeye karşı değilim ama daha bir aydır konuşuyoruz çok erken bence..
Elimi tutar o kadar’
bir defa için el tutma sarılma çok bile. kendini kandırıyorsun sen
Biz ikinci kez buluşacağız. Yapma mı diyorsun?
evet yapma. elini bile tutma. temastan uzak dur eğer niyetin ciddiyse
Ben de çok doğru bulmuyorum aslında.. Hayatımda 2 senedir kimse yok. Bundan önce de hiç bu tarz şeyler yaşamadım ama karşımdaki adamdan hoşlanıyorum:)🙈 o zaman çok sıkı sıkı sarılmayayım geldiğinde ve giderken, vedalaşırken buna dikkat edeyim. İkimiz de sınırımızı bilelim en iyisi bu.. ilk geldiğinde hiç sarılmamıştım zaten. Biraz tepki verir gibi oldu ama devam ediyor benimle
sakın tepki verir , bırakır gider , kezban görünürüm gibi düşüncelerle taviz verme
Tamam.. bu arada be kapalı görüşlü biri değilim ama böyle şeylerin sınırının olması gerektiğini düşünüyorum..
Peki sence bu yakınlıklara giren kızlarla evlenen erkekler nasıl evleniyorlar? Çünkü benim gibi daha uzakta duran kızları Kezban diyen çoğunlukta baya fazla:(
evet nadiren evlenen var. ama kızlar kurnaz :) gösterip elletmeyen ler var
erkekler çoğu zaman cinsel arzuyu aşk sevgi sanır. o arzuyla her vaadi verir evlenmek hayalleri kurdururken evlenirler bile. ava giderken avlanırlar genelde.
Yok bee :) etrafta parayla yapan o kadar çok insan varken.. kimse bunun için hele de şu zamanda evlilik gibi büyük bir kararı veripte evlenmez.
Ben gösterip elletmemek istemem açıkçası neysem oyum:) Gerçekten de insanlar fiziksel sınırı ve mesafeyi önemsiz görüyorlar ama bence çok önemli. Ben erkek olsam benim aklıma gelir ‘bu kız herkese mi böyle’ derdim yani. Bir kız olarak bile karşımdaki erkeğe karşı aklıma bu geliyorsa:) erkeklerin kesin geliyordur. Bence bir kızın kendisine kolay kolay el değdirmemesi çok önemli bir şey. Ben böyle biriyim açıkçası.
Eğer erkek olsaydım kendisine kolay kolay yaklaştırmayan bir kızla ilişki kurmaya çalışıyor olsaydım hele de bu devirde, o kızı kaçırmazdım. Ama erkeklerde pekte akıl yok maalesef:))
:) sende haklısın. aklını kullanabiliyor olman sevindirici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, sadece bir kez görüşmenize rağmen senden izin alması çok tatlışko bir hareket değil mi yaa! ✨ Bu resmen "sen benim için önemlisin ve kararlarına saygı duyuyorum" demek. Erkek arkadaşlarıyla tatil planını bile sana danışması, ilişkinizi ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Bence bu çocuktan kesinlikle olur! 💖 Evlilik için henüz erken ama sağlam bir temel atıyor gibi duruyor. Sence de bu kadar düşünceli olması çok hoş değil mi? 🥺