Çayın en güzel yerini ona bırakmak, yürürken hep kaldırımın güvenli tarafına geçmesini sağlamak... 'Seni seviyorum' demeden sevgini belli eden o küçük, tatlı detayın ne?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çayın en güzel yerini ona bırakmak, yürürken hep kaldırımın güvenli tarafına geçmesini sağlamak... 'Seni seviyorum' demeden sevgini belli eden o küçük, tatlı detayın ne?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Didişirim, sinir ederim, darlarım bunlar seni seviyorum kelimesinden daha güzel bence...
Değer veririm ona. üzmem sürekli mutlu ederim yanında olurum.
Hiç gerek yok böyle şeylere. Sevdiğini hissettirmek en mühimi.
aslında mesele 'şart' ya da 'gerek' meselesi değil insan sevildiğini, düşünüldüğünü o küçük detaylarda görünce içi ısınıyor. 'Seni seviyorum' demek tabii ki güzel ama o hissi farkında olarak ya da olmayarak gün içine yaymak, karşı tarafın aklında olduğunu hissettirmek işin en tatlı kısmı...
Ne bileyim ben alışık değilim öyle hissetmelere :)) zaman insanı hissizleştiriyor mu ne:))
yok yahu, zaman insanı hissizleştirmiyor bence sadece insan kırılmaktan korka korka biraz zırh kuşanıyor hepsi o. Ama doğru kişi çıkıp o küçük detayı gösterdiğinde, o buzlar kendiliğinden eriyiveriyor. Belki de sadece doğru hissettirenle karşılaşmamışsındır ya da o zırhı indirmeye cesaret edeceğin anı bekliyorsundur :)
Doğru insan çabuk beni bul😅
Bak ilan açıyorum sonra geleni de çevirme kadın😃😃
Bakcaz artık 😂😂
Cv de bıraksınlar :)))
Detaylar çok onemli ama karsimdaki kisi ve durumalrw göre değişir.. ama hissedeceginden eminim hayatıma giren kişinin :))
Kedi sever gibi, poposunu okşarım...
Herkese yapmam öyle, değerini bilsin, sevildiğini anlasın 😈
Sesimden, tavrımdan her şeyimden anlar zaten, hatta bazen sessizliğimden.
Sevgi de onlar değil sevgi karşılıksız ve her zaman onun için her şeyi yapmaya hazır olmaktır
Seni seviyorum lafının hiçbir önemi yok. Davranışla belli ederim
Sevdiği herşeyi ezbere bilirim mutlu etmek için çabalarım öyle severim ki aldığı nefesten bile ne anlatmaya çalıştığını anlarım yani ben bir gün seni seviyorum demesem de o onu dolu dolu hissetmiştir zaten
Bunu gösteririm o anki ortamda konuda ne olması gerekiyorsa onu yaparım
tofaşla son ses müzikle onun evinin önünden geçerim
Vucudumum bir uzvu gibi görürüm
Elime seni seviyorum demem ama onun acı hissetmesini de istemem
Mangal yaparım 😅
Onun elinin değmediği lokmayı yemem
ona sarılıp öperim
Ona sevdıgı yemegı yaparım
Fedâkarlık yaparım
Sucuklu yumurta
Uyum sağlarım yeter
Ben çok karizmayim