#SelamGençlik 🖤 Çook, çokk zor.. Reddedilmek ayrı, reddetmek ayrı zor. Mesajda olsa hadi neyse. Ya yüzyüze? Titanik'in dibi!!! Reddedip kır o kalbi. Ahı ayrı. Takıntısı ayrı. Kini ayrı. En iyisi yorum yapmadan gerçekten anlamazlıktan gelmek, net..#BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🖤
Bana beni sevdiğini söyleyen hatuna kesin diyorum bak çok kesin “ mutlaka ben insanca yaklaşmışımdır” o da altında bir şey aramıştır. Yani beni tanıyodur kesin tanıyodur. Tanıdığım biri beni sevdiyse ben de onu seviyorumdur ama insan olarak olabilir. Şansını çok zorlarsa belki kendini sevdirebilir, sevdiğim birini kendim istemediğim için reddedebilirim. Bu benden kaynaklıdır. “ Bak yavrucum, hatun şu an posokolojim bir ilişkiyi götürecek kıvamda değil, inan durum benden kaynaklı” diyerek anlayış göstermesini isterim. Yok göstermiyorsa bir daha söylerim, daha devam ederse uzak dururum, olmadı şansını bir daha denerse saydırmaya başlarım, yok illa ki ben başaracağım derse “ bence bu kadar zorlamaya dayanamaz” belki o zaman “yahu ne uğraştı bir şans vereyim derim” haricinde zor abicim
Elimden geldiğince kalbini ve gururunu kırmamaya çalışarak söylerim. Bana karşı hissettiği duyguların karşılıksız olduğu ama ona çok değer verdiğimi söylerim. Eğer isteğini kabul etsem olacak olumsuzlukları, kötü durumları anlatırım falan...
Bende başkasından hoşlanıyorum derdim mesajlaşma olsa, ama yüz yüze olsa bilemem o kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı olduğuna göre şans verirdim ama bende başkasından hoşlanıyorum belkiiig:(
“BEN SENİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİRİSİN Kİ ZATEN İYİ OLMASAN BU KADAR İYİ ANLAŞAMAZDIK SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM ÜZÜLMENİ EN SON BEN İSTERİM UMUT BAĞLAMA BANA KIRILMANI İSTEMİYORUM 🥺 BUNLARI SÖYLEDİĞİM İÇİN ARKADAŞLIĞIMIZIN BOZULMASINI DA İSTEMİYORUM UMARIM KIRMAMIŞIMDIR SENİ PRENSES 🥺” diyebilirsin