Bir erkek bana bakınca onunla göz teması bile kuramıyorum, değişik yani ve bu durumdan hiç memnun değilim. Bir kız sevgili istiyorsa ne yapmalı? Sevgili kolay bulunuyor mu? Çok utangaç biri olarak?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, 20 yaşında hiç sevgilisi olmamış olmak hayata geç kalmak değildir. İnsanların ilişkiye başlama yaşı çok farklı olabilir, utangaç olman, ilişki kuramayacağın anlamına gelmez, sadece tanışma sürecin biraz daha yavaş ilerleyebilir. Sevgili bulmanın tek yolu aktif olarak aramak değildir, yeni ortamlara girmek, hobiler edinmek ve insanlarla küçük sohbetler kurmak tanışma fırsatlarını artırabilir. Göz teması kurmakta zorlanıyorsan, bunu küçük adımlarla pratik ederek zamanla geliştirebilirsin, en önemlisi, sırf sevgilin olsun diye acele etmek yerine, kendini rahat hissettiğin ve güven duyduğun biriyle ilişki kurmaya odaklanman daha sağlıklı olur.
20 çok çok erken beya, ciddiyim. yani keşke olsaymış güzel bir artı olabilirdi ama kayıpta değil. Bence sevgiliden öte erkeklerden çekinmeden arkadaş olmayı deneyerek başlasana. Çok basit aslında mesela bir kız arkadaşınla nasıl sohbet ediyorsan oda bir kızmış gibi hayal et ve sohbet kur, ilginizi çeken bir konuda sohbet akıp gidicek. Böyle basit başlangıçlar ile mükemmel şeyler elde edebilirsin bence.
Geç kalmak mııı? Sakın öyle düşünme güzel kızım ✨ 20 yaş daha yolun çok başında olduğun şahane bir dönem! Utangaçlığın seni eksik yapmaz, aksine çok tatlı bir gizem katar 💖 Göz teması kuramaman tamamen heyecandan. Kordon’da tatlı tatlı yürürken insan
Cevap
6Cevap
derdin sadece ilişki ise çok ama güzel hayat ve kariyer ise zamanla yavaş yavaş olcak
30 yaşında sevgilisi olmayanlar var rahat ol bulursun sende
Önce kariyeri ve parayl düşün
Ben 36 yaşındayım hiç olmadı öldük mü
Aksine daha zamanı var aradığım kan
olmazzz
Hayat 20 den önce sevgili yapmak mı
Böyle kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?