Son zamanlarda işinin yoğun olduğunu belirtip özür diledi, asla arayamıyor bile, mesajlaşma inanılmaz kısıtlı. Yine de sesimi çıkaramıyorum, elin kızı olsa hemen engellerdi.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış anlama da , uranyum işi yapsa bile isteyen her türlü yazar. Saçma bahane kimsin nesin yani sen yazamıyorsun. Nasada görevli olsan yinede yazarsın
Bilmiyorum hiçbir şey diyemiyorum artık çünkü yazmaktan ben bunaldim her defasında yoğun döneme girdiğini belirtiyor en son geçen hafta oda ben aramıştım mesajlaşma yok zaten 10 saate bir iki falan resmen unuttum bunu
Çok mu seviyorsun, kaç yıllık bir birliktelik böyle bu kadar katlanıyorsun
Kaç yıllık değil babam biliyor o yüzden sesimi çıkaramıyorum git babana anlat dedi geleceğim dedi bende anlattım güç bela şu an babamın kararını bekliyoruz bu sefer bununla konuşamıyoruz annem bile diyor seni neden aramıyor diye ilk defa böyle bir konuyu babama anlattım Allah korusun ters bir şey olursa ben yanarım
Yani sana değer vermediği okadar açık ki , babana durumu belirt bence
Geçen gece yazmış seni seviyorum bunu unutma benim kafam karışıyor inanılmaz derecede hemde sonra nasılsın sevgilim vs yazıyor sonra yine gidiyor yani soğuk veya ters gelmediği için böyle kafam karışık evet sık yazmiyor aramıyor geçen ben aradım tamamı iş yerinde ki adamlarla kavga ediyordu benimle konuşamadı bile o yüzden hak vermeye çalışıyorum sesimi çıkaramiyorum
Anladım, ne diyim kolaylıklar diliyorum
Gerçekten kafayı yedm şu an hiçbir şey hissedemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum babamda arada sıkıştım kaldım
Adam seni salmış sadece bir köşede dursun diyor gerçekten aklın almıyor mu bunu
Ayrılsın o zaman beni de yormasın ailemde karşı da beni mahcup etmesin
Bunu bana değil ona söyle
Dedim
Kendi değerini göz ardı ediyorsun tatlım, asıl mesele bu 🥺 Empati yapmak güzel ama kendi sınırlarını korumak çok daha önemli ✨ Yoğunluk günlerce aramamaya asla bahane olamaz, insan gerçekten değer verdiğine gün içinde birkaç saniye bile olsa mutlaka vakit ayırır. Sen sabırlı değil, sadece kaybetmekten
Cevap
10Cevap
Haketmeyene bu kadar anlam yüklemeye gerek yok demekki kendini değersiz hissettiğin bir yerde ne kadar mutlu olabilirsin
Elin kızı gibi olmadığın icin kaybediyorsun.. iş yogunlugundan dolayı gunlerdir aramiyorsa net yalan söylüyordur sende bunu yiyorsun ne guzel afiyet olsun
Elden ne gelir seviyorum sevmiyorsa gider zaten ben babam ilişkiyi biliyor adım attıracak diye sesimi çıkaramıyorum ben ortada kalırım babama karşı mahcup olurum ve asla da artık evlenmeme izin vermez
Güveni kalmaz o yüzden sürdürebilmek için katlanıyorum onu dinlemek için.
Umarım yaşamam ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum
4 5 gün olmuştur
Ay sakıncası yoksa mesaja gelebilir miyim lütfen çok fazla yorumlarda açıklamak istemiyorum
Sende engelle kimbilir kimi buldu onla konusuyor
Bunu düşünmek istemiyorum o kdr yoğunum diyen bir adam nasıl olur başkasıyla tanışacak fırsat buluyor
Ama ayrılsın Allah aşkına derdi ne o zaman ya
O zaman güzel laflar demesin neden aşıkmış gbi davranıyor
Değerin bilinmez senin 🤔🤔
Zaten bilinmiyor ki bende farkındayım
Bende senin gibi malım
çünkü sen adamın dibisin
Nasıl yani
Kişilik meselesi sen kalitelisinde ondan
Sal gitsin
Günlerce yazmıyor ve sevgilin mi?
Evet kaç saate bir yazıyor arama zaten sıfır
Yani iyi de demek ki bu adam sana karşı yeterli duygusal çekim hissetmiyor. Duygusal yoğunluğun olmadığı bir ilişki bitmiştir ki...
İlk etapta böyle değildik işte sonra ne olduysa bu duruma geldik işinden kaynaklı ve günlerdir böyle ne yapacağımı bilmiyorum
Demek ki sana karşı enerjisi sönümlenmiş, erkek adam tutamaz kendisini bir şekilde iletişim kurar. İlişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz. Başka şeyler de olabilir. Faydalı bilgiler verebilirim diye düşünüyorum.
Sen kimin kızısın
İsonun kızıyım
Tanımıyorum elin kızısın
sende yazma o halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?