Çalıştığım iş yerinde bir arkadaş 1-2 yıl önce sosyal medyada bulduğu bir kızla tanışmış ve uzun süreler sohbet etmişler ve 5 ay önce de bu arkadaş onun için memleketten İstanbul'a taşınmış, İstanbul'da da yüz yüze görüşmüşler ve kızı ailesiyle birlikte annesi, teyzesi ve iki kız kardeşiyle yemeğe çıkartmış Çok güzel geçmiş Acayip olan kız 26 yaşında erkek 35 yaşında ve kız sürekli yaşının küçük olduğunu bahane ediyor, ve erkek evlenmek için onunla tanışmış, kız da başta öyle istiyormuş ama nedense bu son 1 ayda fikri değişmiş Neymiş çok erkenmiş de 2028'e kadar daha beklemelilermiş. Zaten 1-2 yıldır tanışıyorlar bu kadar sürede birini tanıyamıyorsan 100 yıl da tanıyamazsın. Bence kız bunu yedekte tutuyor ve olur da 2028'e kadar daha iyisini bulursa bu iş arkadaşımıza tekmeyi koyacak, eğer daha iyisini bulamazsa bulduğuyla yetinecek gibi. Ve zaten kız sürekli buna (Eğer istemiyorsan benden ayrılabilirsin) diyerek sürekli kendisi değil de erkeği vazgeçirtmeye çalışıyor gibi. Yani anlayamıyorum neden bu kadar acımasız olabiliyorsunuz eğer evlenme niyetiniz yoksa neden birine bunca zaman umut verebiliyorsunuz, yazık değil mi adama. Vallahi iş arkadaşımıza çok üzüldüm bu kadar vicdansızlık olmaz.
Evlenmeye niyeti olmayıp yıllarca umut verip yedekte tutan insanlar neden böyle yapıyor?
Çünkü hayatının merkezine birini alana kadar özellikle 30 yaşına kadar birileriyle takılmalık ilişkilerle duugusal boşluğunu ve hevesini gideriyorlar, daha sonra da evlilik için uygun gördüğü damat adayını seçip türlü yalanlarla kandırıp evleniyorlar çevremde de çok şahit oldum. Ortalıkta varoşta çok varoş seven enayi de. Erkeklerin çoğu varoş kız konusunda çok fedakâr davranıyorlar. Erkeklik psikolojisi var ben bu kızı sahipleniyim beni daha çok sever gibisinden erkeklik psikolojisine giriyorlar. Buda kızın işine geliyor. Yani anlayacağın kendisinden 9 yaş büyük birine sadece arzu için birlikte oldu. Belki bir şeyler yaşandı bunu bilemeyiz. Kızın amacı belliydi oda duygusal ve cinsel boşluğunu doldurmak. Evlenmeye gelince başka aday lazım.
Yani diyorsun bunu sadece arzulandığını test etmek ve cinsel duygularını bastırmak için geçici süreliğine bu arkadaşımızı kulandı yani en başından da evlenme niyeti yoktu sadece duygularını tatmin etmek için bunu kulamdı.
Tabikide. Hoşlandı ve kendini tatmin etmek istedi. Daha sonra iş ciddiye gideceği zamanda da kaçıyor çünkü amacı zaten o insanla evlilik değil cinsel birliktelik bu illa seks falan değil ki yapmaz zaten sevişmek öpüşmek falan bunları yaşayıp hevesini alıp güle güle diyecek. Kızlar bu aralar kendisinden 10 yaş büyük erkeklere merak duyuyorlar. O duyguyu tatmak istiyorlar. Çünkü yaş olarak büyük erkek onlara heyecanlı geliyor. Heyecanı alınca bitiyor.
Eee ne yapsın Kız bsşta olumluyken bir de 1-2 yıl konuşmuşlar Telefonla vesayre 5 ay önce de onun için taşınmış yine kız hayır dememiş ama son zamanlarda Kız kem küm etmeye başlamış Adamın hiç bir suçu yok
Ben de aynısını söyledim. Kız seni kulanıyor yedekte tutuyor dedim açıkça Biliyorum çok üzülecek ama ilerde daha da çok üzülecek Hazır yol yakınken dön dedim Ama diyor yine 3 ay daha mühlet vericem. Ben diyorum en fazla 1 hafta süre ver düşünsün Ya evettir ya hayırdır. Ne kadar uzartırsan o kadar daha çok üzülürsün dedim.
Yok ya Evet derse 1 ay sonra nişanı taksın yoksa Nişanı takar 1-2 yıl da öyle bekler. Sonra nişanı atma ihtimali olabilir o yüzden 1 ay içinde nişan 2-3 ayda da nikah
İlişkilerde sorumluluk almaktan kaçan insanlar maalesef kötü insan olmanın vicdan azabını yaşamak istemezler 🥺 Bahsettiğin kız arkadaşımız da net bir karar verip ayrılmak yerine ipleri erkeğe vererek suçluluk hissetmekten kaçıyor gibi duruyor ✨ Yaş farkı ve gelecek planları uyuşmadığında böyle bel
En İyi Cevaplar