Cevapları gerçekten merak ediyorum (sorunun benimle ilgisi yoktur şahsıma siper tutmayın🤭

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevapları gerçekten merak ediyorum (sorunun benimle ilgisi yoktur şahsıma siper tutmayın🤭

Cevap
18Cevap
Sırf ailem karşı çıktı diye hemen bitirmem. Neden karşı çıktıklarına bakarım, gördükleri ciddi bir şey varsa kulak veririm çünkü dışarıdan insanın kaçırdığı şeyleri bazen aile daha net görebiliyor. Ama mesele önyargı, maddiyat ya da el âlem ne der kafasıysa kendi kararımı kendim veririm. Sevdiğim kişiyi de ailemi de yok saymam ama hayatı yaşayacak olan sonuçta benim.
Sırf karşı çıkıyorlar diye değil ama dinlemek lazım, dikkatli olmak lazım. Gerçekten haklı olabiliyorlar çünkü tecrübe ile sabit 😂
Not alalım. d
Zamanında karşı çıkmıştım sonra pişman oldum büyükleri dinlemek lazım bazen
Evet bitiririm benim görmediğimi görmüş hissetmiştir vardır bildiği
Bitiririm, ailemin onayı önemli zaten onlar olumsuz bir şey görmese karşı çıkmazlar.
Hayır ailemi ikna ederim ya karşı çıkmazlar
Hayır kimsenin ilişkime karışması haddine değil.
Ailemin konuyla bir alakası yok. İlişkiyi yaşayan benim ama karşı olmalarının sebebi benim bilmediğim ve kesinlikle tolerans gösteremeyeceğim bir durumsa orası farklı. Bunu da karşıyla konuşurum durumu ondan da dinlerim. Ondan sonra duruma göre bir karar alırım.
Haklı çıkıyorlar genelde ama ben kendim ikna olmadığım bir durumda dinlemezdim, yine bildiğimi yapardım 🫠
🍫.
Eskiden bunu yapmışlığım var ancak şimdilerde onların fikirlerini önemsiyor gibi yapıp bildiğimi okumaya devam ediyorum. Tabii ki benim görmediğim bir şeyi görmüş ve bunu bana kanıtla göstermişlerse ciddiye alırım.
Genel olarak ömrümü geçireceğim insanın bana uygunluğuna karar vermek benden başkasına düşmez diye düşünüyorum artık. Kimse benim yerime benim hayatımı yaşamayacak. Bu yüzden ciddi sıkıntılar olmadıkça tercihlerimden vazgeçmem.
Sevdiğim insanı kolay kolay harcamam harcatmamda ailemin düşüncesini önemserim ama sırf birileri istiyor diye hayatımdan çıkarmam doğru insanı bulduysam yanında durmayıda bilirim yarın öbür gün bu hayatı onlarla değil birlikte olduğum insanla geçiricem
Kalbiyle beyni arasında kalan insanlardan değilim. Kalbim birini seçtiyse aklımın süzgecinden geçmiştir, yani ailem karşı çıkmayacaktır.
en ufak bi kabul etme ihtimalleri bile varsa denerim her sekilde, olmuyorsa bilmiyorum umarim yasanmaz ama bitiririm gibi
45 yaşında 4 çocuklu bir dul getirmediğim sürece karşı çıkacaklarını sanmıyorum
Kabul etmeyeceklerini önlerine bile getirmedim , uzatmadım
Baştan neleri istemeyeceklerini bilip ona göre biri ile konuşurum. İleride zorluk çıkmasın ikimize de diye. Oldu da hesap etmediğim bişey için bitirmemi istediler bu şey mutlaka ufak bişeydir bitirmem. Olası büyük sorunları baştan tespit ettiğim için sonradan olabilecek şeyler ufak tefek şeylerdir.
Sevgili bulunur ama aile asla
Sebepleri konuşulur ama karşı gelmezdim
Gelinlik ve damat ile karşılarına çıkar, gözlerinin önünde göbek atarız 😂
Dinlemem bu benim hayatım. Seçimimi yaparım, onlarında biz sana saygı duyuyoruz iyisiyle kötüsüyle yanındayız demesini beklerim
Benim hayatim benim kararlarım kimseyi ilgilendirmez
Annem babam kiminle yaptığımı bilse kıyâmet kopar
Annelerin bi bildikleri oluyor mantıklıysa dinlerim
Bitirmem çünkü benim hayatımı onlar yaşamıyor ve benim kararıma saygı duymaları lazım diye düşünüyorum ben
Bitirmem benim hayatım sonuçta
bitirmek zorunda kaldım ama halen seviyoruz mecbur gizli gorscez
Ailemi Dinlerim Ailemin Bir Bildiği Var Derim
Bitirmem sonuna kadar devam ederimm
Bilemedim şimdi ne dersem yalan olur gibi sjdjrj
Bitirmem ya o kadar da değil
evet son ılıskım o yuzden bıttı
Hayırr. Bana saygı duymak zorunda ailem
Hayır ailemi bu durum ilgilendirmiyor
Evet bitiririm.
Benim kararım önemli
Evt bitiririm
Sanmıyorum
Evet bitiririm
Hayır bitirmem.
neden tuttuğu önemli
ailemin bildiği bi ilişkim var mı ki djslls
Bitirmem
Hayırrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenin karşı çıkma nedeni çok önemli tatlım. 💖 Eğer mantıklı bir gerekçeleri varsa Kordon'da yürüyüp iyice bir düşünürüm. ☕ Ama sırf ön yargıysa ve sevgilimle çok mutluysak hemen kestirip atmammm. ✨ Aileler bazen bizim göremediğimiz şeyleri hissederler ama gerçek aşk da kolay bulunmuyor yani! 🥺 Köprüleri yıkmak yerine tatlı dille orta yolu bulmaya çalışırdım kesinlikleee. 💅 Peki senin bu konudaki bakış açın nedir aşkom? 💭