Cevapları gerçekten merak ediyorum (sorunun benimle ilgisi yoktur şahsıma siper tutmayın🤭

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevapları gerçekten merak ediyorum (sorunun benimle ilgisi yoktur şahsıma siper tutmayın🤭

Sırf ailem karşı çıktı diye hemen bitirmem. Neden karşı çıktıklarına bakarım, gördükleri ciddi bir şey varsa kulak veririm çünkü dışarıdan insanın kaçırdığı şeyleri bazen aile daha net görebiliyor. Ama mesele önyargı, maddiyat ya da el âlem ne der kafasıysa kendi kararımı kendim veririm. Sevdiğim kişiyi de ailemi de yok saymam ama hayatı yaşayacak olan sonuçta benim.
Eskiden bunu yapmışlığım var ancak şimdilerde onların fikirlerini önemsiyor gibi yapıp bildiğimi okumaya devam ediyorum. Tabii ki benim görmediğim bir şeyi görmüş ve bunu bana kanıtla göstermişlerse ciddiye alırım.
Genel olarak ömrümü geçireceğim insanın bana uygunluğuna karar vermek benden başkasına düşmez diye düşünüyorum artık. Kimse benim yerime benim hayatımı yaşamayacak. Bu yüzden ciddi sıkıntılar olmadıkça tercihlerimden vazgeçmem.
Evet bitiririm. burada mesele aile kuzusu olmak falan değil eğer karşı çıkılcak bir ailem olsaydı evet karşı da çıkabilirdim ama zaten çok uç noktalarda olmadığı sürece ben istediğim sürece yooook yapamazsın edemezsin demezler. İyi bir insan olsun işi gücü olsun beni üzmesin onlara kafi
İnsanın ilişki durumlarında basireti bağlanıyor bazen ailem gözümü açsın isterim. Direkt bitmez ama dinlerim ve dinleyince muhtemel hak verip bitiririm
Ailemin konuyla bir alakası yok. İlişkiyi yaşayan benim ama karşı olmalarının sebebi benim bilmediğim ve kesinlikle tolerans gösteremeyeceğim bir durumsa orası farklı. Bunu da karşıyla konuşurum durumu ondan da dinlerim. Ondan sonra duruma göre bir karar alırım.
Ailenin karşı çıkma nedeni çok önemli tatlım. 💖 Eğer mantıklı bir gerekçeleri varsa Kordon'da yürüyüp iyice bir düşünürüm. ☕ Ama sırf ön yargıysa ve sevgilimle çok mutluysak hemen kestirip atmammm. ✨ Aileler bazen bizim göremediğimiz şeyleri hissederler ama gerçek aşk da kolay bulunmuyor yani! 🥺 Köprüleri yıkmak yerine tatlı dille orta yolu bulmaya çalışırdım kesinlikleee. 💅 Peki senin bu konudaki bakış açın nedir aşkom? 💭
Cevap
46Cevap
Sırf karşı çıkıyorlar diye değil ama dinlemek lazım, dikkatli olmak lazım. Gerçekten haklı olabiliyorlar çünkü tecrübe ile sabit 😂
Not alalım. d
Bitiririm, ailemin onayı önemli zaten onlar olumsuz bir şey görmese karşı çıkmazlar.
Zamanında karşı çıkmıştım sonra pişman oldum büyükleri dinlemek lazım bazen
Evet bitiririm benim görmediğimi görmüş hissetmiştir vardır bildiği
Hayır ailemi ikna ederim ya karşı çıkmazlar
Hayır kimsenin ilişkime karışması haddine değil.
Ailemin haklı bir sebebi olmalı gadası
Sadece karşıt çıkıyorlar diye bitirmem
Oturur dinlerim nedenlerini
Gerçekten haklı iseler evet
Ama genelde orta yolu bulmak isteyen biriyim
Aileme yüz çevirmek istemem
Onlar benim her şeyim
Hayatımda ki insanı sevmeleri için ugraşırım
Baştan neleri istemeyeceklerini bilip ona göre biri ile konuşurum. İleride zorluk çıkmasın ikimize de diye. Oldu da hesap etmediğim bişey için bitirmemi istediler bu şey mutlaka ufak bişeydir bitirmem. Olası büyük sorunları baştan tespit ettiğim için sonradan olabilecek şeyler ufak tefek şeylerdir.
Sevdiğim insanı kolay kolay harcamam harcatmamda ailemin düşüncesini önemserim ama sırf birileri istiyor diye hayatımdan çıkarmam doğru insanı bulduysam yanında durmayıda bilirim yarın öbür gün bu hayatı onlarla değil birlikte olduğum insanla geçiricem
Haklı çıkıyorlar genelde ama ben kendim ikna olmadığım bir durumda dinlemezdim, yine bildiğimi yapardım 🫠
🍫.
Evet kesinlikle ben ailemin karşı geleceğini bildiğim birini hayatıma almam onların doğrularıyla büyüdüm aile değerleri önemli bana göre ve diyelim hayatıma birini aldım ailem yok dedi bitmiştir ve onlar da benim istemeyeceğim birini benimle evlendirmeye asla çalışmazlar tamamen benim kararıma bırakırlar. Mesela bi defasında kuzenime istediler beni ben halama istemediğimi söyledim babamla birbirimizden habersiz babam da onlara kızımı ona vermem demişti
Gelinlik ve damat ile karşılarına çıkar, gözlerinin önünde göbek atarız 😂
Ahaha
Onlar gözlerinin önünde bunu görecekler de sonra biz de inşallah gözlerimizin önünde yıldızları görmeyiz 😂
ailem yok ama, kendimi bilirim bir kız için ailemi arkama alıp almayacağıma zamanla karar veririm. tabii ailem her zaman önce gelir
Buna net bir şey söylemek istiyorum Sonuçta ailem Evlenmiyor Ben evleniyorum Tabii aynı şekilde karşı taraf ve ailesi içinde geçerli
Ailem neden istemiyor ?
Önce onu anlamaya çalışırım
Eğer sevdiğim insan temizse
Onu bırakın aileme
Kainat karşıma dursa asla bırakmam
Zamanında dinlemedin evlendim onlar hakli çıktı boşandım şimdi öyle bir şey olsa onların dediğini yaparım
Ailemle konuşur neden rahatsız olduklarını sorarım. Benim rahatsızlık duymadığım sebeplerle bitirmem.
Kalbiyle beyni arasında kalan insanlardan değilim. Kalbim birini seçtiyse aklımın süzgecinden geçmiştir, yani ailem karşı çıkmayacaktır.
en ufak bi kabul etme ihtimalleri bile varsa denerim her sekilde, olmuyorsa bilmiyorum umarim yasanmaz ama bitiririm gibi
Hayır bitirmem. Ama keşke bitirseymişim dedirtti bana.
Büyükler birşeyler görüyor ya tecrübeden Bir değerlendirebilirim sebep mantıklıysa
din dil ırk vs gibi bir problemse bitirmem sanırım
Zaten o yüzden kimseyi bulamıyorum, Kimi bulsam Ailem bundan olmaz diyor.
Bitirmek gibi değil de çabalardım ikna etmek için , tabi bu soru aileden aileye değişir bence 😌
45 yaşında 4 çocuklu bir dul getirmediğim sürece karşı çıkacaklarını sanmıyorum
Kabul etmeyeceklerini önlerine bile getirmedim , uzatmadım
Onlar karşı çıktığı için bitiremedim ama bana saygısızlık yaptığı için kendimi bitirdim
Annelerin bi bildikleri oluyor mantıklıysa dinlerim
Sevgili bulunur ama aile asla
Sebepleri konuşulur ama karşı gelmezdim
Bitirmem çünkü benim hayatımı onlar yaşamıyor ve benim kararıma saygı duymaları lazım diye düşünüyorum ben
Dinlemem bu benim hayatım. Seçimimi yaparım, onlarında biz sana saygı duyuyoruz iyisiyle kötüsüyle yanındayız demesini beklerim
Benim hayatim benim kararlarım kimseyi ilgilendirmez
Annem babam kiminle yaptığımı bilse kıyâmet kopar
Ailemin bilmediği ama bilsede aslaaaaaa kattiyen diyebileceği bir ilişkiyi bitirdim :))
Aşık olduğum insanı sırf ailem istemiyor diye bırakmam. Hayır .
Büyük konusmamak lazim
Hayır ben istiyorsam sonuna kadar giderim..
Bitirmem
Ben alırım sormam sadece söylerim
Bitirmem ailem önce kendine baksın 😄
Evet bitiririim vardır ailemin bir bildiği
Neden karşı çıkıyor ikna olmam lazım
onları ilgilendirmez benim hayatım
daha güzelini bulurlarsa bitiririm
Ailem mi evlenecek sanki bitirmem
Hayır ben onunla bir ömür geçiricem
Bitirmem, ben ne dersem o
Hayır ailemi bu durum ilgilendirmiyor
ailemin bildiği bi ilişkim var mı ki djslls