Uzun ilişkimde aşktan sevgiye dönen duygularım son zamanlarda neden böyle karıştı, eski heyecanı yeniden kazanmak mümkün mü?

Ben 9. sınıfın 2. döneminden beri kendisinden hoşlanıyordum ama o bir sıcak bir soğuk yaptı, çok çektirdi bana. En nihayetinde 11. sınıfta sevgili olduk. İlk senemizde beni çok süründürdü ama ben körkütük aşıktım. Ne yaparsa yapsın affederdim. Fakat 2. yılın sonrasında benim o kör aşkım bitti, yerini sevgi aldı. Eskisi gibi heyecan yok. Güzel sevgi vardı ve bu zamana kadar bu şekilde devam etti. Onun ise tam tersi oldu. 1. seneden sonra sevgisi arşa çıktı. Akıllandı. Bunlar bir kenara. Ancak son 3 4 haftadır bana çoğunlukla konuştuğu şeyler ve hareketleri bana batmaya başladı. Ara sıra anlık soğumalarım oluyordu. Az önce de "Bir süre konuşmayalım, kendimi anlamak istiyorum. Sevgimi sorgulamam lazım." dedim. O da tamam dedi. Ama şimdi çok kötüyüm. O çok iyi birisi. Bana karşı hiçbir hatası 2. seneden beridir yok. Onun sevgisi daha çok, bunu da görüyorum. Onu seviyorum. Bunu söyleyebiliyorum ama neden bu çelişkili hallerdeyim? Ayrılmak istemiyorum. Eskisi gibi olmak istiyorum. Ama neden böyleyim? Nasıl düzeleceğim? Lütfen birileri yardımcı olabilir mi? (Aldatma hiç olmadı)

Uzun ilişkimde aşktan sevgiye dönen duygularım son zamanlarda neden böyle karıştı, eski heyecanı yeniden kazanmak mümkün mü?