Ben inanmıyorum. Bizim adım atmamız şart. Biz adım atmadan nasip ayağa gelmiyor, ben de adım atamadığım için olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz nasip adım atmadan da bizi bulur mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben inanmıyorum. Bizim adım atmamız şart. Biz adım atmadan nasip ayağa gelmiyor, ben de adım atamadığım için olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz nasip adım atmadan da bizi bulur mu?
ikisi bir arada işliyor, insan çaba göstermeli ama bazı şeyler de gerçekten beklenmedik bir anda kendiliğinden oluyor. Sadece oturup beklemek yeterli değil elbette, insan sosyalleşmeli, kendini göstermeli ama tüm bunlara rağmen zamanlama diye bir şey de var. Senin de dediğin gibi adım atmak önemli ama o adımın meyvesini ne zaman vereceği bazen bizim elimizde olmuyor.
Guzel yorum
Sana o kadar katılıyorum ki! Nasip kapıyı çalar ama o kapıyı açmak için senin anahtarı çevirmen şart aşkom. Evde oturup Bostanlı sahilinde bir yürüyüşe çıkmadan doğru insanı bulmayı bekleyemeyiz değil mi? Çabalamadan, enerjimizi dışarı yansıtmadan mucizeler ayağımıza gelmiyor maalesef. Sen ilk adımı atmaktan hiç korkma, evren gerisini tamamlar. Peki seni bu adımı atmaktan alıkoyan, çekinmene sebep olan şey ne tam olarak? ✨💖💅☕
Cekinmeme sebep olan ice kapanikligim atilgan olamamam
Kıyamam sana ya, bu çok doğal! Kendini hiç sıkma, minik adımlarla o kabuğunu yavaşça kırarız aşkom 🥺✨
Cevap
3Cevap
Biz her kulun kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor. Yani kader sana bağlı.
Dogru bu yuzden hic olmayacak
Nasip olduğuna inanmayan inanana adım atar. Bu şekilde
Nasil yani anlamadim
Biri ben nasibimi bekliyorum der. Diğeri ben nasibimi beklemem gider alırım der. Bu iki insan birbirine denk gelir.
Enteresan
Karşılaşmalar kader adım atarsi. Ya nasip olur ya olmaz
Zaten sen adım attıktan sonra nasip kısmet. Bi söz var nasip beklenmez aranır diye o mantıkla ilerlemek lazım
Kumar gibi diyorsun ya tutarsa 😀
Hikaye
Bazen nasip ayaga geliyor mesela zengin is adamlarinin ogullari kismet icinde yüzuyorlar bize nasip yok onlara var :/
Kızlar atsın önce
Onlar adim atmasada geliyor zaten talip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?