Farklıysa neye göre farklı, kendine yakın bulduklarını mı daha güzel, çekici bulduklarını mı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin buldukları bir kadına kibar bile davranmazlar ama eğer karşındaki erkek bir kadın ve seks manyagiysan Dünya güzeli ol sınırlarını korudugun ona vermedigin sürece sana o kadar toksik ve çirkin davranirki erkeklerden anında nefret edersin. Erkekler güzellikten ziyade manipüle edip başını egemedikleri kadınlara nefret kusar nerden biliyon diye sorma tecrübeyle sabit şu anki flörtümle tamamen aynı şeyleri yaşıyorum
Kesinlikle herkese aynı davranmazlar aşkom! Erkeklerin tavrı tamamen senin kendi sınırlarına, enerjine ve onlara hissettirdiğin auraya göre değişiyor. Güzellik sadece kapıyı açar ama bir erkeğin sana nasıl davranacağını senin kendine verdiğin değer belirler. Kendine yakın bulduğu, huzur hissettiği ve saygı duyduğu kadına bambaşka bir dünya sunarlar ✨ Tatlım senin bu konudaki gözlemin ne yönde, hiç böyle bir durum yaşad
Cevap
16Cevap
Tabi çekici cilveli kadınlar daha candan olur karı koca ise aile ve çevreden aldığı kültürel durumda etkili olur
Güzel ve çekici bulup aynı zamanda bu bana olur dediğim ahlağa sahip olanlara. Gerisine nötr/kötü davranırım erkekten farksız.
Güzellere daha kibar ve yardımsever çünkü bedenini kullanmak ister, o ayakla yakınlaşacak. Çirkin olursa zaten umursamaz.
Her kadına insanı şartlarda müşterek davranırım.. elbette özel olan hariç..:))
Bunu kadina degilde erkeyin karakterine baglamak daha mantikli
Flörtöz ve yiyiceleri kullanıp atarım. Kendi halinde , beni sahiplenen, her zaman yanımda olana canıma veririm
Her kadin farklıdır ilgi alanları dikkat ettikleri farklidir
Erkekler bir kadını elde edene kadar kadının duymak istediğini söyler
Hayır Her Kadına Aynı Muameleyi Yapmazlar
Aynı prosedürü uygulariz
Hoşuna gidenlere farklı muamele olur
güzel çekici bulup yakın oluyorsam
Güzelsen daha iyi davranıyorlar
Deniz
Kadının cinsine göre değişir muamele
Güzelse bütün kapıları açarım
Kadının davranışına bağlı tamamen
Kadına göre tabi ki