Bana göre çok y.. şakça bir davranış. Asla güvenmem öyle birine. Aşırı tiksiniyorum böyle tiplerden, kız erkek fark etmez
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre çok y.. şakça bir davranış. Asla güvenmem öyle birine. Aşırı tiksiniyorum böyle tiplerden, kız erkek fark etmez
normal bence sevgilisi yokken birden fazla kıza yürümesi sorun değil ama hepsini aynı anda oynatıyorsa ayıptır bekar olduğu için seçeneklerine bakabilirsi ama kandırmayacaksın sadece eğlenmek istiyorsa bunu belli etmeli
) Bir (35) insan (36) ne (37) istediğini (38) bildiğinde (39) enerjisini (40) herkese (41) dağıtmaz (42) özel (43) birine (44) saklar (45) Sen (46) güvenini (47) kime (
Cevap
2Cevap
Iiiyy tiksinti geldi , bide yakisikli oldugunu bilip ve bunlari yapmasi 🤢
3 çeşit yemek olmadan yaşayamazlar
aynen sevgilisi varken yürümeli.
Sevgilisi varken yürüyemez zaten. Sevgilim yok bekarım ayağına aynı anda bir sürü kızı idare etmesini eleştiriyorum ben süper zeka seni
sevgilisi varken de yokkende yürüyebilir, eşi değil sonuçta, en iyisini bulunca da evlenir bu kadar basit hadi byee :)
Seninki öyle yapar o zaman
sen çok kafanı duvara vurursun devam et bu kafayla
Niye kafamı vurayım geniş mezhepli olmadığım için mi?
adam akıllı kimseyi tanımadan daha 1 görüştüğün kişiye bağlı kalıp hayatını kumar oynadığın için. kapiş?
anlaşmazsam görüşmeyi keserim. aynı anda on kişiyi mi idare edeyim? nasıl bir bahane bu
bekara karı boşamak kolay :) ne kadar güzel kafalardasın devam et sen her şey dediğin gibi çok kolay hayatta :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?