Ben eski sevgilimi unutamadım biri benden hoşlanıyor diyor ki biz oluruz ne olacak diyor 😃😃 ondan da pek hoşlanmadım normal konuşma olur mu kadın erkek arasında
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben eski sevgilimi unutamadım biri benden hoşlanıyor diyor ki biz oluruz ne olacak diyor 😃😃 ondan da pek hoşlanmadım normal konuşma olur mu kadın erkek arasında
Ablacım Allah aşkına ne istediğin belli değil biraz kendinizi karşınızda ki insanın yerine koyun çocukla konuşacaksın ilgisini alacaksın kafanı dağıtacaksın sonra eski erkek arkadaşınla barışıp çocuğa yol vereceksin ya da başka birini bulunca bi burdan bak senin başına gelse nasıl olurdu? İkinci olarak neden yalnız kalamıyorsunuz hemen başkasını bulmak ihtiyacı hissediyorsunuz biraz zaman verin kendinizi ya elbette barışsan eski erkek arkadaşınla aldattın mı diyecek daha soğumadan hemen başka birisi ile konuşuyorsun ne dersen de öyle düşünecek demek ki gerçekten sevmemiş diyecek
Yok ben normall konusak diyom unutamadm illa ben olmak istiyom zamanla olur belki diyo ama eskisiyle barisirsam uzulcek ya
O zaman konuşmayacaksın çocuk sana bir duygu besliyor kendini onun yerine koy yani “empati” yap nasıl hissedersin böyle bir şey yaşatsa sana birisi ona göre düşün ve karar ver biraz akıllı olun mantıklı olun lütfen kimse sizin oyuncağınız ya da ilgi durağınız değil
Ama şöyle bi konuda var ailem de eski sevgilimi asla istemiyor biliyormusun yani kavga çıkar duygusal barissak yani yeni biri var gibisine konussak eski sevgilimle de konuşma yolum açılır ya fjfjjff
Bazen mecbur birini kullanmak zorunda kalıyorsn ya Allah affetsin yaa
Allah sana akıl fikir versin bence birini kullanarak bir mutluluk elde edeceksen bırak kalsın o mutluluk gerçek anlamda mutluluk olsaydı böyle yollara girmezdin
Tatlım benim, kalbin hala eski sevgilindeyken ve çocuk senden hoşlanırken "sadece arkadaşça" konuşmak maalesef pek mümkün olmuyor 🥺 Çünkü karşı tarafın niyeti romantik, senin kalbin ise henüz dolu. Şimdiden "biz oluruz" diyerek sınırlarını zorlamış bile! Hoşlanmadığın ve içine sin
Cevap
2Cevap
Normal konuşma olur tabii kş
😁😁
hoşlanıyor muhakkak yakınlaşma olur
İstemiyorum ama konuşalım diye ısrar ediyor
konuş ama mesafeni koru
Ama eski sevgilimle barisirsak o telefonumu karistirirken görse aldatiyon der gjfjf
birine karar ver
İkisine de ver
Yok cinsellik yaşamıyorum ki ya djfjf
Hahahaha evlenmeden yapmiyom ki nude atsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?