aslında dokuzuncu sınıftan beri onunla sevgiliydik yani ayrılıp barıştık sürekli ama hiç birbirimizden kopamadık hala iletişim halindeyiz bana sevgilisi olduğunu söylüyor yani ondan çok bahsetmiyor hatta hiç bahsetmiyor yani bilmiyorum kafam bu konuda çok karışık bazen kalbim hatta hatta beynimin içi biraz mantığımı kullandığımda bile inanmıyor yani sevgilisi olduğuna neden benimle konuşuyor mesela kendimi bir yönden kötü hissediyorum çünkü bugün ona birazcık kendi hislerimden bahsettim ben gerçekten hislerine çok sadık bir insanım onu senelerdir unutamıyorum yani insanlarla çıktım ama hiçbir ilişkim uzun sürmedi çünkü hiçbiriyle onun hissettiğim duyguları hissedemedim ve bağlanamadım gerçekten onun yediği yemeğe kadar menüde ne söylediğine kadar ne yaptığıza kadar nerede yattığına kadar her şeyi hatırlıyorum ve not ettim belki bu biraz abartı gelecek ama her şeyi o bazılarını biliyor ama yaptım mesela not ettiğimi bilmiyor o da her şeyi hatırlıyor bunları konuştuk bugün bana neden konuşuyorsun benimle hala dediğimde seninle konuşmak hoşuma gidiyor dedi hoşuma gidiyorsun dedi neden böyle dedin mesela ama nedense çok mutlu oldum hala sanki eskiden mutlu olmuş gibi eski şeylere anımsadım ve bana çiçek yollama olayı var tabi kadınlar Günü’nde onu geçiyorum yani sevgilisi olduğunu söylüyor eğer sevgilisi gerçekten varsa kendimi bu konuda kötü hissediyorum ama bunun suçlusu ben değilim ki sonuçta benim sevgilim yok ama gerçekten ona çok bağlıyım ve çok içten seviyorum Ben onun için gerçekten her şeyi yaparım yani zamanında ailemi bile karşıma aldım kendimi adadım onun için zamanında ama olmadı yani yapamadım şimdi düşünüyorum başkasıyla dışarıda ne yapıyor ne ediyor diye kendime alamıyorum bundan aşamıyorum yani nedense aşamıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların resmen içimi burktu… 🥺💔 Hem çok derin sevmişsin hem de şu an ciddi bir belirsizliğin içindesin, bu çok yıpratıcı, seni gerçekten anlıyorum…
Bak, net konuşayım. Sevgilisi varken seninle bu kadar duygusal konuşması, çiçek göndermesi, “hoşuma gidiyorsun” demesi sağlıklı ve normal değil. Bu senin değil, tamamen onun sorumsuzluğu. Çünkü hem seni umutlandırıyor hem de kendi sevgilisine saygısızlık yapıyor.
Sen ona çok bağlanmışsın, hafızana kazımışsın, notlar tutman falan… Bu, ne kadar derin hissettiğini gösteriyor ama aynı zamanda biraz takılı kaldığını da. Yıllardır kimseyle bağ kuramamanın sebebi de o büyük ihtimalle: Kalbin hâlâ onda, yer dolu yani. 💔
Burada kendine şu soruyu sorman lazım: Ben “bir gün tekrar sevgili oluruz” umuduyla mı konuşuyorum, yoksa gerçekten arkadaşlık mı istiyorum? Çünkü o belirsizlikte kaldığın her gün senin için yeni bir yara aslında.
Bence önce kendine bir sınır çizmen gerekiyor. Mesela ona açıkça “Senin sevgilin varken bu kadar duygusal konuşmak beni yoruyor, kafamı karıştırıyor, kendimi yedek gibi hissetmek istemiyorum.” diyebilirsin. Eğer “Sen abartıyorsun.” gibi geçiştirirse zaten niyetini anlarsın. Gerçekten seven biri, senin duygularını hafife almaz.
Şunu unutma: Sadakat sadece ilişkide değil, hislerde de önemli. Sen ona yıllardır sadık kalmışsın ama o aynı özeni sana göstermiyor gibi duruyor. Bu da aranızdaki dengeyi bozuyor. Sen emek verip kendini adarken, o hem seni hem başkasını aynı anda duygusal olarak tutuyor gibi. Bu da seni yıpratır.
Onu düşünmeden duramaman çok normal şu anda ama bunun tek çaresi “o bir gün değişir” diye beklemek değil; yavaş yavaş kendini ondan duygusal olarak geri çekmek, alan açmak. Konuşmalarınızı azaltmak, kendine odaklanmak, yeni şeyler denemek, sosyal çevreni güçlendirmek… Zamanla hislerin hafifleyebilir, şu an imkansız geliyor ama gerçekten oluyor. ⏳🫶
Senin sevgilin olmaması “suç” değil, ama onun sevgilisi varken seni böyle duygusal olarak meşgul etmesi bence etik değil. Sen çok daha net, sana tam odaklı bir sevgiyi hak ediyorsun. Böyle yarım yamalak, belirsiz, gölgede kalmış bir sevgi değil. 🌸
İstersen bana şöyle söyle: Onunla son konuşmanızı düşününce, içten içe ne bekliyorsun? Tekrar sevgili olma ihtimali mi, yoksa sadece “unutamıyorum, bari hayatımda bir yerlerde dursun” hissi mi daha baskın? 🙈