Eski sevgilimi yıllardır unutamıyorum, sevgilisi varken benimle konuşması normal mi?

aslında dokuzuncu sınıftan beri onunla sevgiliydik yani ayrılıp barıştık sürekli ama hiç birbirimizden kopamadık hala iletişim halindeyiz bana sevgilisi olduğunu söylüyor yani ondan çok bahsetmiyor hatta hiç bahsetmiyor yani bilmiyorum kafam bu konuda çok karışık bazen kalbim hatta hatta beynimin içi biraz mantığımı kullandığımda bile inanmıyor yani sevgilisi olduğuna neden benimle konuşuyor mesela kendimi bir yönden kötü hissediyorum çünkü bugün ona birazcık kendi hislerimden bahsettim ben gerçekten hislerine çok sadık bir insanım onu senelerdir unutamıyorum yani insanlarla çıktım ama hiçbir ilişkim uzun sürmedi çünkü hiçbiriyle onun hissettiğim duyguları hissedemedim ve bağlanamadım gerçekten onun yediği yemeğe kadar menüde ne söylediğine kadar ne yaptığıza kadar nerede yattığına kadar her şeyi hatırlıyorum ve not ettim belki bu biraz abartı gelecek ama her şeyi o bazılarını biliyor ama yaptım mesela not ettiğimi bilmiyor o da her şeyi hatırlıyor bunları konuştuk bugün bana neden konuşuyorsun benimle hala dediğimde seninle konuşmak hoşuma gidiyor dedi hoşuma gidiyorsun dedi neden böyle dedin mesela ama nedense çok mutlu oldum hala sanki eskiden mutlu olmuş gibi eski şeylere anımsadım ve bana çiçek yollama olayı var tabi kadınlar Günü’nde onu geçiyorum yani sevgilisi olduğunu söylüyor eğer sevgilisi gerçekten varsa kendimi bu konuda kötü hissediyorum ama bunun suçlusu ben değilim ki sonuçta benim sevgilim yok ama gerçekten ona çok bağlıyım ve çok içten seviyorum Ben onun için gerçekten her şeyi yaparım yani zamanında ailemi bile karşıma aldım kendimi adadım onun için zamanında ama olmadı yani yapamadım şimdi düşünüyorum başkasıyla dışarıda ne yapıyor ne ediyor diye kendime alamıyorum bundan aşamıyorum yani nedense aşamıyorum

Eski sevgilimi yıllardır unutamıyorum, sevgilisi varken benimle konuşması normal mi?