Amaçlarının ne olduğunu anlayabiliyor musunuz?
Niyetini net olarak söyleyen daha iyi değil mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amaçlarının ne olduğunu anlayabiliyor musunuz?
Niyetini net olarak söyleyen daha iyi değil mi?
bazen davranışlardan anlaşılabiliyor ama tam kesin bir şey söylemek zor, insanlar bazen kendi niyetini kendi de bilmiyor. Bence açık söyleyen kesinlikle daha iyi, belirsizlik hem zaman kaybettiriyor hem de gereksiz umut yaratıyor insanlarda. Net konuşan biriyle her zaman daha rahat ilerliyor insan, tahmin yürütmekten çok daha sağlıklı bir yol bu.
yani şöyle bi faktor var, her karakter ayni degil. herkes olgunlukla karsilamiyo boyle niyetleri. hele ki tanimiyosa seni eyvah eyvah.. tesekkur eder geri mi cevirir, ne diyon be git basimdan mi der, tokat mi atar, kiz evi naz evi tribine mi girer kirk saat bu ne demek istedi acaba diye dusundurur, millete muhabbet malzemesi mi yapar... maalesef bunlar olan seyler ve hangi millette var baska boyle ozellikler cok merak ediyorum bilen varsa paylassin lutfen.
kizlar sizin de bi hoslantiniz biseyiniz varsa cikin soyleyin yani kimse ayiplamaz sizi. baktiniz artizlik yapiyo kendileri kaybeder siz degil..
Erkeklerin niyetini anlamak aslında hiç zor değil çünkü sözler yalan söylese de tavırlar ve gösterilen özen asla yalan söylemez ✨ Niyetini en baştan net şekilde söyleyen biri kesinlikle altın değerinde! Kartları açık oynamak hem zaman kazandırır hem de kalpleri korur 💖 Muğlak davrananlar yerine ne istediğini bilen net insanlarla yola çıkmak harika. Alsancak'ta yürürken bile hep bunu konuşuruz. Peki sen ilişkilerinde her zaman böyle açık mısın? ☕
Cevap
2Cevap
"Oyunun her iki tarafını da oynamaya çalışıyoruz"
Fatih Tekke.
Erkekler düz ki zaten
eminmisin :) ama genelde kızları kandırıyorlar. ciddiyim anama seni anlattım diyince evlenecek karısı yapacak beni diye sevişiyorlar.
Anlamak Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?