Mesela zamanında şöyle güzel sevgilim oldu, böyle fizikli sevgilim oldu. Güzel kızlar bana baktı, beni tercih etti gibisinden. Tercih ediliyorum mesajı vermeye çalışıyor herhalde, ego kasıyor bununla
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela zamanında şöyle güzel sevgilim oldu, böyle fizikli sevgilim oldu. Güzel kızlar bana baktı, beni tercih etti gibisinden. Tercih ediliyorum mesajı vermeye çalışıyor herhalde, ego kasıyor bununla
bu genelde kendine güvensizliğin başka bir yansıması oluyor, geçmiş başarılarını anlatarak kendini değerli hissettirmeye çalışıyor demek. Bir de sosyal statü ya da çekicilik göstergesi olarak kullanıyor olabilir bunu, bak ben tercih edilen biriyim demek istiyor aslında. Gerçekten kendine güvenen insan böyle bir ihtiyaç hissetmiyor genelde, bu davranış biraz boşluk doldurma çabası gibi duruyor.
Çok güzel ifade ettiniz
Senin de dediğin gibi aşkom, bu durum tamamen özgüven eksikliğini örtme çabası ✨ Bazı erkekler kendi değerini tek başına sergileyemediği için geçmişteki ilişkilerini vitrin yapıp ego kasıyor. Kordon'da turlarken bile dış onay arayan o tipik davranışlar işte 💅 'Ben çok arzulanıyorum' algısı yaratarak piyasasını yükseltmeye çalışıyor ama farkında olmadan çok komik duruma düşüyor ☕ Peki senin radarına böyle biri mi takıldı tatlım? 💖
Cevap
3Cevap
Oldu da noldu başı göğe mi erdi? Önemli olan o kızlardan birisiyse ilişkiyi ömürlük sürdürebilmektir.
Bence de ergence geliyor bana. Güya kendi reklamını yapıyor işte
Öyle reklamın içine edeyim. Milletin duygularıyla oynamanın reklamı mı olur?
Duygularıyla oynamak değil de ayrılma sebeplerini bilmiyorum artık geçmiş bitmiş ilişkiler ama ben sevilen beğenilen biriyim güzel kadınların tercih ettiği biriyim demek istiyor bence
Saçmalık.
başka bir marifeti yok demekki. kaliteli foseptik üretiyorum da diyemez :)
😂
Çok itici bir davranış ya
evet öyle. ığğ çok tiskinç
beni isteyenler oldu demek için
Görmemişin sevgilisi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?