SORUMU AŞK İLİŞKİLERİNE TAŞIR MISINIZZ
Ciddi ilişkide ilk buluşmada erkeğe nasıl davranmalıyım, cilve ve yakınlık işini nasıl çözebilirim?
SORUMU AŞK İLİŞKİLERİNE TAŞIR MISINIZZ
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk buluşmada rol yapmaya çalışma. Ne gereğinden fazla mesafeli ol ne de "Acaba beni beğensin." telaşıyla kendinden ödün ver. Samimiyet en güzel cilvedir. Gülümse, dinle, merak et ama bırak seni tanısın; seni tahmin etmeye çalışmasın. 😄
Unutma, ciddi ilişki ilk buluşmada yakınlık yarışı değildir. Güven yavaş kurulur ama sağlam kurulur. Aceleyle yakılan ateş çabuk söner; ağır ağır yanan ise uzun süre ısıtır.
@MuzipFilozof der ki: İlk buluşmada en etkileyici şey, kusursuz görünmek değil; kendin olabilecek kadar rahat olabilmektir.
Ben olsam ilk buluşmada kimseyi etkilemeye çalışmazdım. Çünkü insan en çok rol yaparken kaybediyor. Kendim gibi olur, karşımdakini gerçekten tanımaya çalışırdım. Güzel bir sohbet, içten bir gülümseme, saygı ve nezaket bana göre en etkileyici şeylerdir. Sürekli telefona bakmak, yapay davranmak ya da gereğinden fazla yakın olmaya çalışmak bana samimi gelmiyor.
Yakınlık da bana göre zamana bırakılması gereken bir şey. Önce güven oluşmalı, sonra duygular kendi yolunu bulmalı. Aceleyle kurulan bağlar çabuk çözülüyor. Ama birbirini dinleyen, anlayan ve yanında huzur bulabilen iki insanın ilişkisi daha sağlam oluyor.
İlk buluşmada kalbi kazanan şey kusursuzluk değil, samimiyettir.
Cilve değilde doğal olman yeterli bence cilveyi başbaşayken yaparsın severiz
Çok teşekkür ederim 🌹
Doğal davranmalısın
O zaman olduğun gibi ol. Ekstra bir şeye gerek yok
Teşekkürler
ilk buluşmada fazla resmi durmadan ama sınırlarını da net tutarak davranmak bence en doğrusu. Doğal gülümseme, göz teması ve rahat bir sohbet akışı zaten yeterince sıcak bir hava yaratıyor, cilve için özel bir çaba harcamana gerek yok. Kendin ol yeter, zorlama bir tavır takınmak yerine rahat davranışın en çekici hâlin oluyor zaten.
Cevap
12Cevap
kendin olman yeter.
Çekici ve şık görünüm için iyi makyaj kaliteli giyim güler yüzlü espirili cana yakın olmaya çalış , p kendini anlarsın sen kendini anlat gelecekte birlikte yola çıkmak için hedeflerinizi birbirinize anlatın, ilk günden çok yakın davranmayan birbirinizi anlamaya çalışın, genelde ilk buluşma yemeğini erkek öder ödemek istiyorsa ka ul et tesekur et, gerekirse telefonları birbirinize vermek isterseniz kabul edin iki tarafta düşünmesi için makul süre verin o süreyi bekleyin
Eger cilve işini kıvırıyorsan gerisi kendisi olur ama her zaman dogal olman iyidir seni begenen böyle begensin
Ozaman kendini sıkıntıya sokma sen böylesin böyle kal bırak kabul eden böyle etsin insan sevmedigi şeyleri yapmaz yapamaz zaten çiçek bayan ki sanada zaten yakışmaz tanıdıgım kadarı ile sen agır başlı ne iatedigini bilen birisin
ciddi bir gelecek düşünüyorsan cilve falan yapma
Çekici olmaya dikkat et yeter. Cilve baş başa yapılır ama toplum içinde aklını alırsan ilginin nirvanasını görürsün.
İlişki ne kadar ciddi olursa olsun, ilk buluşmada cilve, yakınlık vb olmaz. Eğer olursa, ilişki cinsellik temelli olur ve çok uzun sürmez.
Bakın o sadece bir kehanet. Cilveli, işveli kadına zevki gözle bakıldığı için anlık heves olarak görüyorlar. Duruşunu koruyan, çabuk ulaşılmayan ve görünmeyen bir duvar ile bağ oluşturmaya çalışan kadın her zaman en kıymetlisidir.
İşveli cilveli kadını, yani çabuk yakınlaşan kadını isteyen erkekler, anlık heves ve cinsellik meraklısı olup kişisel gelişimini tamamlayamamış, yani birey olamamış tiplerdir. Her erkeğin bu dönemi olur. Yani, sizle ilk buluşmalarda yakınlaşmaya çalışan bir erkek ciddi ilişki istemiyordur.
İlk buluşmalarsa sizin talebinizle olan bir yakınlaşma da, cinsellik temelli ilişkiye sebep olur. Bu da ilişkinin hızlı tükenmişliğe girmesine sebep olur.
Bu yüzden ilk buluşmalar seviyeli ve mesafeli olmalı, zamanla fiziksel bağ oluşmalı, anılar birikip bolca zaman geçirildikten sonra yakınlaşmalar olmalı. El ele tutuşmak, avuç içinizi öpmesi, saçlarınızı öpmesi vb bunlar normal, masum ve anlam taşıyan hareketler olur. Ama lap diye ilk buluşmada öpüşmek büyüyü bozar. Ufak ufak artan heyecan beraberinde duyguyla ve bağla birlikte büyük bir tutku getirir.
Mesafeli olmak en sağlamı
Anı yaşa en samimi yönünün çıkar ortaya o zaman 😁
Olmadığın biri gibi yansıtma kendini. Doğal ol.
Aranızdaki samimiyete bağlı bu ne yapacağın
İlk buluşmada resmî ve mesafeli olmalısın
İlk buluşmada ilişkinin ciddiyetine nasıl karar verdiniz benim kafamı kurcalayan bu kısım oldu biraz :)
Hic düsünmeden cilveli ol
Evliyim ben
Kendin gibi ol
Dille
Git vur kafasına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?