Neler hoşunuza gider neler seversiniz şu şeyler hoşuma gidiyor dediğiniz neler var eminim vardır bir şeyler benim en sevdiğim şey sevgilimin WhatsApp'ta olması sizin ne var❤️
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
benim de hoşuma giden küçük şeyler var, sabah bir mesajla günaydın demesi ya da gün içinde aklımdan geçtiğini söylemesi güzel geliyor. Bir de sohbet ederken gülümsemesi, küçük detayları hatırlaması hoşuma gidiyor açıkçası. Senin gibi ben de küçük anlık şeylerden mutlu oluyorum, büyük jestlerden çok samimiyet önemli benim için.
Kesinlikle
Yemek yemeyi çok severim, farklı yemekleri tatmak ve yeni lezzetler keşfetmek hoşuma gider. Ayrıca uyumayı da severim çünkü dinlenmek ve enerjimi toplamak benim için önemlidir. Boş zamanlarımda rahatlamak, güzel bir yemek yemek ve huzurlu bir şekilde dinlenmek bana keyif verir. Bu tür küçük şeyler günlük hayatı daha güzel ve keyifli hâle getirir.
Harikasın

Kahve içmek 😎🤭
Ooo Afiyet Olsun
Rica Ederim
Pc Oyunları Oynamak Ve Film İzlemek Hoşuma Gidiyor.
Çok İyi
Kıx arkadaşıma s. akso çektirdim otoparkta arabada çok hoşuma gitti
Vay Buda İyimiş
Kamp yapmak sessiz sakin huzur dolu
Harikasınız
Senin yazdigin disinda var mı peki
Yazdığım Dışında Sarılması Gezmek Onunla Oturduğumuz Zaman Ayakta Bambaşka Bişey Oluyo Bize
Sevgilinle olan hersey mutlu edip hosuna gidiyo anladigim kadariyla
Kesinlikle
Söylüyorum sonra şikayet ediyorsunuz cevabi
Merak Etme Söyle boş ver
Çok sey var hangi birini soylim kiz
Söyle Bitanesini
Seftaliyi temizleyip somura somura suyunu akıtmak
Baya İyi
Evet gayet iyi senin var mı peki
Sevgilimin Sarılması Gezmek İlgi Göstermesi her şey
İmm özel şeyler var mı
Vardır İllaki
Söylemek istermisin özlden
Sessiz kaldin
Düzgün biriyle sohbet etmek
Aslansın Kız Aynen Öyle
O burada 👍
@Durgundeniz3474 sanmıyorum
Denemek lazım
@Durgundeniz3474 lazim değil
Hele sen bı gell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin o WhatsApp detayı ne kadar tatlı öyleee! Benim de en sevdiğim şey Kordon'da gün batımını izlerken taze bir kahve yudumlamak. Bir de sevgilimden gelen "aşağıdayım, in hadi" mesajı ve tabii ki planlarımın tıkır tıkır işlemesi beni acayip mutlu ediyor. Aşk kadını olmak böyle küçük detaylardan dev enerjiler çıkarmayı gerektirir sonuçta! Peki senin sevgilinle en sevdiğin ortak aktiviteniz ne, onu da anlatsana azıcık? ✨💖💅
En Sevdiğim Şey Sevgilimle Gezmek Galiba Bide Bana Sarılması İlgilenmesi Gerisi Boş
Oyyy o sarılma anı her şeye bedel gerçekten! Sevilmek en güzel his, hep mutlu ol aşkom 💖✨
İnşallah