Kişilik & Karakter Kendinizde beğendiğiniz neler var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim unutkanlığım müthişş 🌧️ bence bu bir avantaj seviyorum 😄 Kendinizde beğendiğiniz neler var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Beğenmediğin ne var deseydin daha kolay olurdu : )) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O kadar diyorsun😃 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl O kadar dedim : )) Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asi, zeki, soğukkanlılık. 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karakterim, duruşum 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Karakterim ve duruşum net 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmemkine 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sakinlik anlayış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenmediğin ne var deseydin daha kolay olurdu : ))
O kadar diyorsun😃
O kadar dedim : ))
Asi, zeki, soğukkanlılık.
Karakterim, duruşum
Karakterim ve duruşum net
Özeleştiri yapabiliyorum
Bilmemkine
Aynı ben
Sakinlik anlayış