Ben bu yaşıma kadar geleceğim için yatırım yaptım ve şu an zenginim, ikinci şubemi açtım, yaşım 27
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bu yaşıma kadar geleceğim için yatırım yaptım ve şu an zenginim, ikinci şubemi açtım, yaşım 27
Yaş olmuş 27 bu zamana kadar senin hayatında birisi olmadıysa (sorduğun soruyu anca buna yorabildim) gidip psikolojik tedavi almalısın. İnsanları kendinle yorma 🙏
Neden olmadı bu zamana kadar benim istenmeyen tarafım ne
Harika bir başarı, ikinci şuben için kocaman tebrikler ✨ Ama aşk finansal bir yatırım değil ki aşkom! İnsanların geçmişi, onları bugün aşık olduğun olgun kişiye dönüştüren tecrübelerdir. Önemli olan geçmişte kimin olduğu değil, şu an kalbinin tapusunu sana verip vermediği 💖 Bostanlı sahilinde yürürken sadece bugünün keyfini çıkarmak varken dünün gölgesinde kalma derim ☕ Peki senin onun geçmişine takılma sebebin güvensizlik mi yoksa kıskançlık mı?
Cevap
1Cevap
Millet seni mi bekleyecekti tabi ki hayatında biri olacaktı veya birini sevecekti
Neden peki böyle birini kabul etmem gerektiği bana dayatılıyor
Kimse seni buna zorlamıyor istemiyorsan ömür boyu bekar kalma imkanın da var sana böyle bir seçenek de sunulmuş
Olmamış biri kalmamış mıdır hala ki sen ömür boyu bekar kalma imkanını tek alternatif gibi sunuyorsun
Vardır tabi ara bulursun belki
Kardeşim aramayı ben de biliyorum nerelere bakayım da bulayım çalıştığım yerler erkek dolu
Ya sen senin oldu mu
Ya sen senin oldu mu?
Konu ben değilim şu an 🙂
Sen de birilerini sevmişsindir illa ki
27 yaşında herkesin bir flört sevgilisi olmuştur ya
Yaşıtlarımdan mı peki kaç yaşına inmem lazım
Böyle birini bulmak için
İlkokul çocukların bile sevgilisi var zor
Verme
Yav dayı de get
Ver.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?