Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eski sevgiliyi Instagram'dan takipten çıkarmak doğru veya yanlış diye tek bir kural yoktur eğer görmek seni üzüyor, umutlandırıyor veya iyileşmeni zorlaştırıyorsa çıkarmak iyi olabilir. Hala sakin bir iletişim varsa ve görmek seni etkilemiyorsa takipte kalmak da sorun olmayabilir, kararı onu etkilemek için değil, kendi huzurun için vermek daha sağlıklıdır.
01 Yorumla- 2 sa
Tam olarak veda etmedik aslında ara ara iletişim oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
2 saBence çıkarmaya gerek yok. Duygun yoksa zaten takipleştiğinizi bile fark etmezsin. Duygun varsa belki barışma ihtimaliniz için dursun
02 Yorumla- 2 sa
Sende haklısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
1 saÇıkma , bazen sevişecek birine ihtiyaç oluyor bebeğem 😏
03 Yorumla- 1 sa
Kabul et iyiydi 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 saDuygun varsa da çıkarmalısın. İlişki bitmiş, herkes hayatına devam ediyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 saAdı üstünde eski tabii ki takipten çık artık kendini yeni bir hayat kur geçmişi sünger cek
042 Yorumla- 2 sa
Peki hala duygum varsa
Cevap sahibi2 saNeden bitti peki ve kim bitirdi?
- 2 sa
Tam olarak veda etmedik aslında
Cevap sahibi2 saŞimdi bunu sormamın sebebi niye biliyor musun hani arada bazen sevgi olur aşk olur ama saygı olmuyor anlaşmazlık oluyor inan saygı ve anlaşmazlık olmadığı zaman sevgi de bir yere kadar ilişkiyi yürütüyor
- 2 sa
Anlaşmazlık vardı ama saygımızı hiç bi zaman yitirmedik. Ara ara iletişim oldu
Cevap sahibi2 saPeki çözülmeyecek bir sorun mu
- 2 sa
Bilmiyorum onu. Ama iki tarafta net bi adım atmıyor
Cevap sahibi2 saAma işte demek istediğim bu iki taraf da net bir adım atmıyorsa demek ki kafada hala soru işaretleri var. Peki sen net misin yani bu insana gerçekten olabileceğini düşünüyor musun
- 2 sa
Evet soru işaretleri var, yok değil. Net bi şekilde konuşmadığımız için tekrar olurmuyuz bunu anlayamıyorum. Bildiğim tek şey duygularımın bitmemesi
Cevap sahibi2 saAma kaçırdığım nokta şu belirsizlik insanı yorar Eğer karşı tarafta senin gibi düşünüyorsa bir şekilde adım atılması lazım. Siz şu anda grisiniz ya siyah olacaksınız ya beyaz ki hayatınıza bakabilirsin anladığım kadarıyla şu an kendine odaklanamıyorsun hayatına da bakamıyorsun değil mi
- 2 sa
Evettt tam olarak dediğin gibiii off😕
Cevap sahibi2 saAma dediğim gibi bu şekilde hayatına bakamazsın normalde erkeklerin bu durumlarda adım atması lazım aslında karşı tarafın da seni sen gibi sevdiğini düşünüyor musun?
- 2 sa
O konuda emin değilim, karışık sinyaller veriyor. Aramıza fazlasıyla ego inat gurur kırgınlık girdi
Cevap sahibi2 saŞimdi kendinizi bir cümle gibi düşün sürekli virgüller koyuyorsunuz, ve bir şekilde ne başlıyor ne de bitiriyorsunuz. Ama elinde sonunda o nokta gelecek. Sen adım atmayı düşünüyor musun?
- 2 sa
Çok haklısın çokk mantıklı düşüncelerin var
Aklının kalbinin hala bende olduğunu bilsem adım atarım ama %100 emin değilim araya mesafe soğukluk girdi
Cevap sahibi1 saKadınlar içgüdülerinde asla yanılmazlar Eğer böyle düşünüyorsan İnan ki bana doğrudur. Amacım asla moralini bozmak canını sıkmak değil lütfen böyle düşünme ama bazen mantık çerçevesinde de hareket etmek gerekir. Şimdi şöyle diyorsun arada EGO savaşları girdi kırgınlıklar girdi ilişkiler öyledir ki bu EGO savaşları devam eder hiçbir zaman bitmez. Ben mesela şunu çok merak ederim okuldaki öğretmen arkadaşlarıma her zaman sorarım evlendiğiniz zaman ne değişiyor hepsinin verdiği ortak cevap şu Sevgi yerini alışkanlık alıyor, arada saygı varsa değer vermek varsa o ilişki bir şekilde devam ediyor. Şöyle her şeyi bir kenara bırak mantık çerçevesinde düşün Gerçekten bu insanla ciddi bir yola girdiğin zaman sence seni mutlu edecek potansiyele sahip bir insan mı?
- 1 sa
Bana değer verdiğini biliyorum o konuda hiç bi şüphem yok. Onun yanında çok mutluyum bana iyi geliyor. O olmayınca bi yanım eksik gibi sanki. Gerçekten mutlu olurmuyum olurum
Cevap sahibi1 saO halde adımı Sen at yani şunu de ben gerçekten sana karşı bu şekilde hissediyorum duygularım bu yönde bazı şeyler devam edecekse etsin etmeyeceksin de tamamen bitsin Çünkü gerçekten bu şekilde arafta kalmak seni çok yorar hayatına odaklanamazsın bak
Cevap sahibi1 saDediğim gibi sana Bence konuyu konuş bir şekilde bu şekilde arafta kalmasın ya olsun ya olmasın Sen de hayatına bakarsın bari
- 1 sa
Of beni çok iyi anlamışsın😕 ama ben onun bu konuda daha çok istekli olmasını istiyorum ondan gelmeli bu adım belkide çekiniyor bilemiyorum
Cevap sahibi1 saTamam işte ben de o yüzden diyorum şimdi baktım hemen batmazsın bu adım atmaz belli bir süreden sonra araya soğukluk girer O yüzden bence en azından bir cesaretlendirin ama gülüşüne konuş ya bu kötü bir şey değil ki al en azından ne olacağı belli olsun 🙂
- 59 dk
Soğukluk ve mesafe girdi ztn😕
1 hafta önce biraz yazıştık ama gündelik şeylerdi. Duygusallık yoktu, samimi bi sohbetti sadece
Cevap sahibi56 dkİşte bu şekilde devam ederse tamamen kopacaksınız yani ya bir kenara bırakman lazım her şeyi kendin konuyu açman lazım ya da bu şekilde bitecek ama dediğim gibi normalde bu gibi şeyler erkeklerden beklenir karşı taraf biraz çekingen mi peki
- 54 dk
Değil aslında daha önce çok kez adım attı. Ama bu sefer bi çekincesi var gibi hissediyorum belki sert yaparım vs daha önce yapmışlığım vardı bilemiyorum durum karışık
Cevap sahibi52 dkİşte durum karışıksa Senin adım atman lazım bunu sen de biliyorsun da yani yine diyorum daha önce bunlar yaşandıysa sana adım atmayacaktır çekiniyordur bir şekilde. Büyük ihtimal seninde tersin pis değil mi?
- 49 dk
Biraz öyle :( ya başkasına ilgi duymaya başladıysa
Cevap sahibi48 dkYa şöyle söyleyeyim sana tamam sevgini duygu'nun tüm samimiyetimle anlıyorum İnşallah istediğin gibi olur ama hiçbir şey dünyanın sonu değildir Benim 7 yıllık ilişkim bitti inan dünyanın sonu sandım ama değil her şeyi unutuluyor bu hayatta bazen şunu düşünüyorum Bir şeyler olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir öyle de düşünmek lazım
Cevap sahibi47 dkHayatında biri olsa seninle konuşacağını düşünmüyorum görüşmeyi keserdi bence
- 46 dk
Ama çok şey yarım kaldı ona üzülüyorum. Oturup veda etseydik bukadar üzülmezdim. Bu yarım kalmışlık hissi insanı bitiriyor
Cevap sahibi43 dkBazı şeyler yarım kalmalı gerçekten yarım kalmalı tamamlamaya çalıştığın zaman her şey daha kötü olabiliyor bak bunu Ben tecrübe etmiş bir insanım. Çok iyi anlıyorum seni içinde kalan şeyler var bu seni çok üzüyor ama inan elden de bir şey gelmiyor
- 41 dk
Görüşmedik aslında sadece yazıştık. Mesela o gün yazdı biraz yazıştık ama sohbeti ilerletmedi. En son o yazmıştı sohbet orada bitmişti. Flörtü kesin vardır ama😕
Cevap sahibi39 dkBen senin gibi düşünmüyorum bak ama ilişkide şu da önemli diyorsun ki sohbet yarım kaldı ilerlemedi ya hayatını anlatacaksın insanla sohbet ilerlemek zorunda bundan sonra unutulmuş uyuyor zaten her şey sen bu kişiyle daha yüz yüze görüşmedin mi hiç?
- 33 dk
Eski sevgilim tabikide görüştük hemde sayamayacağım kadar. Çok anımız var. 1-2 gün sonra ben hal hatır sormak için gece yazdım. Hemen cvp verdi ne yaptığına dair fotolar attı vs bunu eskidende yapardı. Sonra o bana sordu. Karşılıklı yazıştık. Hayatından biraz bahsetti ailesinden vs. Güldük eğlendik falan. Kısa kesmedi yani açıklama yaptı.
- 32 dk
Eskiden aramız iyiyken sohbeti hep ilerletiyordu şu an dediğim gibi çekiniyor sanki. Onu istemediğimi düşünüyor belkide
Cevap sahibi31 dkYa o zaman konuş ya konuş belki bazı şeyler düzelir ne düşünüyorsun da bizim için tekrar olabilir miyiz aç bakalım bir konuyu karşı tarafın düşüncesini bir öğren bak süreç ilerlediği sürece birbirinizden kopma başlayacaktır O yüzden gerçekten bir adım at ağzını ara bakalım ne diyecek
- 29 dk
İlgisi olmasaydı bukadar hayatından bahsedermiydi foto atarmıydı. Cesaret edemiyorum işteeee
- 28 dk
Belki de kopma başladı onda 😕
Cevap sahibi26 dkO halde sözümü dinler mısın sen açıl lütfen
- 25 dk
Offff 😕😕😕
Cevap sahibi22 dkAllah aşkına beni dinler misin yoksa ömür boyu içinde kalacak bu keşke adım atsaydın diyeceksin O yüzden lütfen bu konuda bana güven en azından artık düşünmüyorum derse bile hayatına bakarsın bir şekilde
- 20 dk
Çok haklısınnn
Bana özelden yazarmısın
Cevap sahibi14 dkYazdım
Neden dursun ki? Ne olmuş olursa olsun tekrar birleşme fikri yoksa bence tutulmamalı
03 Yorumla
1 saÇıkar kız turşusunu bu kura cann
Exin olarak tutmak istiyorsan bilemem01 YorumlaEski sevgilini niye Instagramdan takip ediyorsun ki anlamıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)59 dkEskilerini atma sonra lazım olur. İhtiyacın olunca kullanmak için elinin altında tut
06 Yorumla- 58 dk
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sapık seni
Cevap sahibi56 dkSapık mı? Sen bence okuduğunu anlamayan bir cahilsin
- 56 dk
Herkesin aklında fikrinde cinsellik yok senin gibi
Cevap sahibi35 dkİşte boşuna cahil demedim. Cinsellik algılayacak kadar düşük seviyedesin. Boşuna demiyorum Türkiye deki kızlar tam bir Kezban diye. Neyse senin aptal seviyene düşmeye niyetim yok
Cevap sahibi22 dkSenide engel listeme alayım. Aptal soruların karşıma çıkmasın birdaha
- 20 dk
Kes boş yapma
o da seni çıkarmamış. Bırak kalsın
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 saNeden dursun ki sürekli zihninde kalmasın
04 Yorumla- 2 sa
Vazgeçmek istemiyor musun?
- 1 sa
İşler karışık sende
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 2 saAllah askına çıkar artık
020 Yorumla- 2 sa
Eski
- 2 sa
Sen mi ayrıldın o mı
- 1 sa
İşin zor
- 1 sa
Bir şey bittiyse zorlama bundan sonrası seni kullanır
- 1 sa
En şu anda onu istediğini ona belli edersen oda seni kullanmak için yakınlaşır
- 1 sa
her şey seks değil ki
- 1 sa
Duygularınla oynar va
- 1 sa
Beni dinle komple hayatından çıkar
- 1 sa
Niye
- 1 sa
Yasın kaç
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
2 saOlması gereken o. Eskilerin ne işi var ki
03 Yorumla- 1 sa
O zaman ayrılma
Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. En doğru karar çıkartmak
012 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
1 saSiz bilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
1 sacıkarma beklesin
01 Yorumla Doğru olanı odur. Yapabilen nadir
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.
11 dkengelle
01 Yorumla
12 dkBence çıkarılmalı
04 Yorumla- 5 dk
Onun devam ediyor mu
- 3 dk
Devam editorsa kalabilir
Bna ver ıg yi napcan eskisini
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
43 dkevet mutlaka
02 Yorumla- 34 dk
Bitmesin. uzatmanın gereği var mı. hemen bitmez zaten.
Çıkar eski eskide kaldı
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Bencede
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çıkarmalısın bence
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
2 saCikart
012 Yorumla- 2 sa
Adi eski bacim birak duygulari Duygulardan kim hayır gördü ki
- 2 sa
Boş kalirsa döner yani 🤦♀️
- 2 sa
Nasıl istersen yap ama bence iletişimi yoksa çıkart
- 2 sa
Pardon ama ne yapmayi düşünüyorsunuz yani yeniden başlamak falan mi
- 1 sa
Kendini zorlama yıpratma seven orada sessiz kalmaz
- 1 sa
En iyisini sen biliyorsun
2 sacikart tabii
04 Yorumla- 2 sa
Ayrlmssnz bence ckartmalisin her turlu
- 2 sa
Hmm ozmn bilememm
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evet
012 Yorumla
2 saEskilere kibrittt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı.
1 saÇok doğru hamle
08 Yorumla- 1 sa
O zaman daha da doğru hamle bu şekilde hiç bitmez
- 1 sa
Ciddiyim be oradan kaldıkça hep taze kalacak aklında karşı tarafın sana bir ilgisi sevgisi yoksa çıkaracaksın tamamen hayatından
- 1 sa
Valla ben artık hani olmayacak olarak baktım o şekilde cevapladım ama varsa ihtimal bir şey diyemem
- 56 dk
Amin
57 dkseviyosan çıkartma
012 Yorumla- 55 dk
konuş ona söyle ben pişman oldum ayrıldıktan sonra adım atmadım şimdi barışamıyorum üzülüyorum keşke önceden adım atsaydım
- 51 dk
bence söyle sonradan benim gibi pişman olma ben üzülüyorum şu an aşk acısı çekiyorum
- 45 dk
biz ayrıldıktan sonra ben ondan adım bekledim adım atmadım ama seviyodum şimdi benimle barışmıyo aşk acısı çekiyorum
- 45 dk
inşallah barışırız ikimizde
- 26 dk
anladım haklısın bu sefer sen adım at sevdiğini söyle
- 25 dk
olur benim hesap puanım yetmezse yazamam galiba sen yazar mısın
Çıkar
01 YorumlaBen çıkarmıştım
06 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım bence bu konuda hiç düşünme bile! 💖 Kendi mental sağlığın ve geleceğin için kesinlikle doğru hamle bu. Eski sevgilileri sosyal medyada tutmak sadece geçmişin gölgesinde kalmaya neden olur. Yeni başlangıçlara yer açmak lazım kendine, değil mi? ✨ İzmir'in o mis gibi havası gibi ferahlatır seni! Kendine bu iyiliği yapıp, kafanı boşaltmak nasıl hissettirir sence? 💅