Erkek arkadaşımdan gizlediğim şeyler var, sorduğunda da dürüstçe cevap vermedim, korktum. Artık doğrusunu da söyleyemem, öğrenecek diye korkuyorum, söylemezsem de içim rahat etmeyecek.
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımdan gizlediğim şeyler var, sorduğunda da dürüstçe cevap vermedim, korktum. Artık doğrusunu da söyleyemem, öğrenecek diye korkuyorum, söylemezsem de içim rahat etmeyecek.
Cevap
10Cevap
Eski sevgilini görsen ne olur görmesen ne olur buna ikinizin de takılması o kadar saçma ki
Peki eski sevgilin sninle tekrar görüşmek istese ne yapacaksın
Her şeyi yargılicak eşekse bi b0k olmaz o adamdan
Neyi sakladın bukadar özel bieşey ne olabilir
Dua da geç olmadan söyle kurtul
Ya biterse bir daha hiç güvenmezse
Bana anlatmak ister misin Neler mesela
Öğrenir yakında merak etme.
Söylesem
Sevgilimle bugün daha önceden hiç bahsetmediğim eski sevgilimin konusu açıldı benimle beraberken hiç onu gördün mü rastladın mı dedi bende hayır dedim oysa görmüştüm çünkü oturduğum yerde oturuyor ve iş yerleri var
Bence söyle sonra kaybedince pişman olabilirsin onu geç bela da alabilirsin başına. Sen burada ki boş yorumlara görüşlere bakma dürüst insan reel de kazanır sanalı boş ver. Direkt söyle
Hangi konuda
Sevgilimle bugün daha önceden hiç bahsetmediğim eski sevgilimin konusu açıldı benimle beraberken hiç onu gördün mü rastladın mı dedi bende hayır dedim oysa görmüştüm çünkü oturduğum yerde oturuyor ve iş yerleri var
Yatmadiysan sorun yok fazla karistirma
tahmin ettigimiz seymi?
Hayır hayır
nedir peki
Daha önceden hiç bahsetmediğim eski sevgilimin konusu açıldı benimle beraberken hiç onu gördün mü rastladın mı dedi bende hayır dedim oysa görmüştüm çünkü oturduğum yerde oturuyor ve iş yerleri var
Bu çok önemli bir şey değil kafaya takma pembe Yalanlar söylenir illaki kendi huzurunuza bakın kafana da takma yoluna devam et
Söylemiyim di mi
hayır söyleme
Öğrenirse bide adını falan demedim konuyu muhakkak açacak
konuyu açması sizin ilişkinize dair bir fayda etmeyecek ki mümkünse konuyu kapatmaya çalış neden açıyorsun diye sen tersle
Söyle.
pekı bunlar nedır
Daha önceden hiç bahsetmediğim eski sevgilimin konusu açıldı benimle beraberken hiç onu gördün mü rastladın mı dedi bende hayır dedim oysa görmüştüm çünkü oturduğum yerde oturuyor ve iş yerleri var
bence soylememelısın, hangı sehırdensın yardım edebılırım pskolojık olarak
Ya öğrenirse ismini söylemedim ama elbet soracak burada çalıştığını bilecek oraya alışveriş yapmaya gittiğimi de biliyor bir kaç kere gittim ağlıycam ya
Ankara dan ısen yardım ederım sana cıdden uzulme
Aldattın mı
Boş bir şey çok da iplemez
Hayır çok takıyor
Senin için önemli mi eski sevgilin
Hayır önemli değil şu an ki ilişkim önemli
O zaman s et söyleme ilgilenme de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve içini kemirmesi çok doğal. 🥺 Bazen korkudan veya yanlış anlaşılmaktan çekinerek bazı şeyleri saklarız ama bu yük gitgide ağırlaşır, biliyorum. Gerçekleri söylemek her zaman en iyisi olsa da, bunu nasıl yapacağın çok önemli. Kalbinin rahatlaması için en doğru zamanı ve yumuşak bir yaklaşımı bulmalısın. Belki de neden sakladığını da anlatarak başlamalısın. Sence bu konuşmayı en nazik nasıl yaparsın? 💖✨