merhaba neredeyse 7 aylık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım ve ben ciddiyiz ama tek problem var ben erkek arkadaşımdan kardeş sayımızı gizledim veya sakladım demem daha doğru biz 3 kardeşiz ve ben sadece ortanca kardeşimden bahsettim en küçük kardeşimden bahsetmedim biraz utandım ve çekindim bu çekingenlik ve utangaçlık yıllardır vardı yani kardeşim doğduğundan beri sadece merak ettiğim acaba erkek arkadaşıma yarın bir gün bunu açıkladığımda ne tepki vereceği veya bunu ona nasıl açıklayıp anlatmam gerektiği kendisi asla yalandan haz etmiyor ilişkide de yalan istemiyor fikirlerinizi çok merak ediyorum paylaşır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
-Aşkım hani iki kardeşiz demiştimya...
-Evet...
-Ya çok utanıyorum..
-Aşkım söylesene!
-Kızmak yok ama..
-Hey Allah'ım tamam şöyle.
-Yok.
-Söyle valla kızmıycam.
- Aşkım...
-Evet hadi.
- biz üç kardeşiz.
-mk
olacak şey bu zaten ya sadede gel diyalog kurma
Mlmısın kanka 😄 Allah başka dert vermesin.
ahahaha ya bunu aylardır artık dert edinmeye başladım ne yapıcağımı şaşırdım
Küçük kardeşimi hiç sevmem o yüzden onu yok saydım dersin.
Ya takıldığın şeye bak. Sanki 10 kardeşsiniz de sen 2 Kardeşiz dedin 🤣🤣
ahahaha ya öyle de onun bazen bu tarz mantıklı düşünmeleri çok yok geç düşüyor jeton
Tekne kazıntısı bizim ailede yok sayılır. O yüzden 2 kardeş olduğumuzu söyledim de diyebilirsin.
tekne kazıntısı ne demek
Son çocuklar İçin öyle deriz.
Tekne kazıntısı ya da iş kazası
Hatta şeyde diyebilirsin.
Keşke annem babama o gece başım ağrıyor deseydi. 😁
ahahaha cidden son kardeşim istemeden olmuş
İş kazası. Geçmiş olsun
içimi rahatlattınız yorumlarınızla teşekkür ederim her şey için
Rica ederim. Hayırlı akşamlar
Bir nebze de olsa kafanızı dağıttıysam ne mutlu bana
iyiki varsınız
Böyle düşündüğünüz İçin de teşekkürler. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsiniz.
teşekkürler belki yine bu sebepten yazarım size
Ne zaman isterseniz. Ama keşke tüm sorunlar sizin kafanıza taktığınız gibi küçücük minnacık olsa. Hayırlı akşamlar.
gerçekten empati kurduğunuz da sizin içinde sorun edilmeyecek bir durum gibi mi geliyor
Bence evet. Küçüçük bir yalancık bu. Ve sizi seven bunu hiç çakmayacak inanın buna
inşallah öyle olur tekrardan iyiki varsınız çok mutlu olun
Sizde mutlu olun. Herkes mutlu olsun hayatta.
Ciddi düşünüyorsan bir an önce söylemelisin, neden bahsetmedin ki? Ona değer verdiğini bir hatayla söylemediğini falan söyle özür dile
utandım çekindim çevremde ki herkes 2 kardeş o da keza öyle çocuk gibi düşündüm söylesem ne kaybederdim sanki diyorum
2 kardeşiz mi dedin
evet
yuh ya ayrılık sebebi :D
Neden gizledin ki
utandım özgüvensizlik yaşadım kendi kendime kafamda şeyler kurdum acaba dalga geçer mi dedim bende ona 2 kardeşiz dedim
Kuzum ya niye dalga geçsin anlat durumu bence
bir şey olmaz
peki ona bu durumu zamanı gelince mi açıklamam daha doğru yoksa yarın bir gün ne olucağı belli değil söylemesem mi
o kadar dert edilecek bir konu değil bilse ne olur bilmese ne olur ki istediğin zaman soyle ne dicek ayrılalım mi dicek bana niye söylemedin canım der bitirir konuyu yani düzgün birisi bunu yapar çünkü konu konu değil ki
teşekkür ederim içimi rahatlattınız
rica ederim
Bir şey olmaz bence
emin misiniz ya
Neden olsun ki kardeşlerinin sayısı önemli değil önemli olan sensin onun için tabi cidden seviyorsa
birbirimize göre cidden seviyoruz ama ona bu durumu içten size ifade ettiğim gibi ifade etsem eminim kalkar gider
Benim sevgilim kardeşini söylemese umursamazdım fazla beni ilgilendiren o kardeşi değil
bende sizin gibi empati kurduğumda bende umursamazdım ama ona göre bu bir yalan olucak e haliyle yalan. bir şey daha sorabilir miyim ona bu durumu ne zaman açıklamam doğrudur sizce
Kaç aydır gizliyorsun
neredeyse 6 aydır
Sanaldan mı ilişkiniz
yok hayır çalıştığım yerde tanışmıştık
Ne sıklıkla dışarıda buluşuyorsunuz?
önceden haftada 2 kereydi şimdi vakalardan dolayı evimin oralara 1-2 kere gelirse gelir o da ayda
İstersen özelden yaz oradan konuşalım kafa dengisin hem sohbet ederiz hem bu konuyu daha uzun konuşuruz
sanırsam seviyeden dolayı size mesaj gönderemiyorum
Gece 2 xper olacam sanırım
Gece konuşuruz o zaman