Ben utangaç bir kalbi taşırım geceden.
Ben sana aşık olduğumu,
Ölsem söyleyemem.
Ben sana aşık olduğumu,
Ölsem söyleyemem.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında zor değil bastırılmış duygular yetiştirilme ve kendini yetişme tarzı bu biraz özgüven ve cesaret işidir bu söylemezsen o pişmanlık daha zor başkasının yanında görünce işte asıl ölmek o en azından açıldım denedim şansımı demek daha kolaydır
Özgüven ya da bastırılmış duygular değil ya aramızda biraz yaş farkı vardı ve onu hiç tanımıyodum sadece bakışıyoduk ve ben bana neden nasıl baktığını bilmediğim için açılmadım tepkisini öngöremedim
Doğrudur ben sadece genel olarak yorum yaptım herkes kendine göre haklı tabi doğru ve doğru bildikleriyle 🙏
Evet genel kalıp olarak söylediklerin doğru
🙏🙏
Vaktinde gösterilmeyen sevgi heba olur
Heba oldu zaten
Pişman mısın
Bilmiyorum ki. Geç kaldım. Çalıştığı yerde biriyle birlikte artık. Mutlu gibi görünüyo bu yüzden pişman değilim ama adım kadar eminim benimle daha mutlu olurdu. Ben daha mutlu ederdim bu yüzden pişmanım gibi
Boşverrr
Yeniden birini seversin diğerini unutursun bile
Aslında aşık değilim o kadar tanımıyorum sadece çalıştığımız yerler yan yana. Ama öyle melül bi bakışı surat ifadesi var ki böyle suratını avuçlarımın içine alıp gözlerimi kapatıp dudaklarımı yanaklarına deydirip zihnimde neler canlandıracağını o film şeridinden neler geçireceğini o kadar merak ediyorum ki o an kalbimin atışı artıcak mı yavaşlicak mı parmak uclarım nasıl uyuşucak ya da yanağının yumuşaklığını ne kadar hissedebilicem çok merak ediyorum
Beni de biri böyle sevsin istiyorum…
Çalıştığı yerdeki herkesle samimiyetim var benim arkadaşlarım hepsi. Bazen gidiyorum öyle laflamaya o hep kasada oluyo yalandan bişeyler alıyorum sırf yakınında olabilmek için bana abi diyo ama ağzına o kadar yakışmıyo ki abi kelimesi. Sevgilisiyle konuşuyoruz muhabbet falan ediyoruz görüyorum sürekli bana bakıyo. Önceden de çok bakışırdık ama ben işte vaktinde gösteremedim hislerimi şimdi ööyle izliyorum
Eğer mutluysa yapılacak bir şey yok maalesef… üzüldüm durumuna
Aman üzülme ya sanki bana kız mı yok sadece biraz gönlümü kaptırmıştım o kadar hislerimde kuvvetliydi ama nasip değilmiş ben de sevdimmi güzel severim bu da beni yoruyo
Ben de sevdiğim zaman güzel seviyorum ama insanların iki yüzlülüğü beni geri çektiriyor maalesef
Aynı sebepten 2 seneye yakındır kendimi korumaya almıştım ama bu zalımın kızı kırdı kalıplarımı neyse hazır kırılmışken yelken açim yeni ufuklara
Aç aççç boş ver takma
Hadi iyi geceler 🥱🙋♂️
Ne iş yapıyorsun merak ettim sonra iyi geceler
Ya söylersem info veririm şimdi sitede çok tanıdık var 😂
🥲pekiii
Esnaf diyelim
Arabayla ilgili bi şeyler mi
Yok değil 😀
Tamam o zaman
Şimdi iyi geceler mi
Bensiz iyi gecelerin olacaksa iyi geceler
Haa öyle mi olduk. Ama manipüle diyosun hile sayılır
Ben flört etmeyi çok severim ama ne yapıyım kiii
Heh tam da adamına denk geldin aferin 🥲😂
Niye öyle diyorsunn
Ben her gece allahım bir kızım olsun ve beni kızımdan kıskanıcak bir de eşim olsun diye dua ediyorum sen beni flörtöz duygularına kurban seçiyosun 😄
O tarafa gitme biz o tarafı sevmiyoruz kiii
Senin de yanakların yumuşak mı bari
Bebek gibiyim
Bekliyorum
Tamam saklanabilirsin
Bu zamanda cesur olup çat çat konuşanlar kazanıyor
He lan patavatsızlık hep iş yapıyo
Bu kalp işleri gerçekten çok zorlu Aşkom, o utangaçlık bazen kocaman bir duvar gibi oluyor dimi? 🥺 Ama bil ki, o hislerin ne kadar değerli, içinde bir inci gibi parlıyor. ✨ Bence küçük adımlarla başla, belki minik bir göz teması, sıcacık bir gülümseme... İlişki, büyük bir puzzle gibi, her küçük adım bir parçası. Sence bu duvarı aşmak için ilk ne yapabilirsin? 💖
Cevap
1Cevap
Söyle gitsin neyi zor belirsizlik ile yaşamaktan iyidir
Yüreği olan açılıyor zaten
Yürek meselesi değil benimki
Açılacağın başka biri olur dert etme başkasına kolay açılirsin bu kişi sana ait değil
Tabi canım bu kaçınılmaz zaten dünyanın sonu değil sonuçta
Adamına göre çaba gösteriyor çoğunuz ksjxjdidid
E napıcaktık herkese aynı çabayı gösterirsek mahfoluruz
Sooyle gıtsın ya ksksk
Olmaz etik değil
Zor olmamalı birine söylemiştim
Özgüven sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?