#movie_colic

Benim için ikisi de çok kolay açıkçası. Birisinden hoşlanıyorsam açık ve net şekilde, yeri geldiğinde ifade ederim. Bodoslama dalmam ama sohbet ve samimiyet ilerlediği zaman dile getiririm. Reddetmek zaten tek kelimelik bir şey. Çok zor değil yani. Birisini illa, zorla sevecek değilim. Bunun için kırılacak olanda kırılsın bir zahmet. Sonuçta bana gelirken bana sormadı.
tabi ki de reddetmek yani kendi adıma konuşacak olursam ben bir şey hissetmediğim insanları kalpleri kırılsa bile kırmadan reddederim bu benim için kolaydır karşıdaki için bilemem ama açılma konusu benim için çok farklı bir boyut kolay kolay kimseden hoşlanmadığım gibi hoşlandığım zamanda kolay kolay açılamam yani reddedilmekten hoşlanmam ya da duygularım hafife alınırsa şüphesiyle ya kabul ederse ama bu sevgiyi haketmezse düşüncelerini ele alarak açılmam açılmak benim için zordur heyecanlanırım falan bu yüzden açılmamayi tercih ederim reddetmek benim için çok daha kolay açılmak biraz gurur onur meselesi bu güne kadar hoşlansam aşkından ölsem bile kimseye ilk açılan olmadım...
Benim için ikiside kolay..
Eğer istiyorsam kendimi ifade ederim eğerki istemiyorsam da hiç kırılır düşüncesi olmaz
Açılmak kolay geliyor sonuçta duygularını paylaşıyorsun ama red edip kalp kırmak zor sanırım
Teşekkürler 😅
Ricalar 😅
Cevap
34Cevap
Her ikisi de çok ağır sonuçlar doğurabildiği için ikisi de oldukça zor
Reddetmek zor
Açılma kısmı zor değil
Ama gerçekten karşıda gerçek bir duygu gördüğümde onun adına çok üzülüyorum ve cümleleri özene özene seçiyorum.
Reddetmeyi sevmiyorum karşıdakinin gözünde ona bir şey hissetmediğin için egolu konumda oluyorsun bu çok rahatsız edici. Açılmak zorunda kalıyim * reddetmek zorunda kalmiyim isterim
Sevdiğin birine açılmak daha zor. Çünkü orada bi umut besliyorsun belki evet der. Ama hayır deme ihtimali de var. Hayır dese unutmak zorunda kalacaksın evet dese belki bi birlikteliğin başlangıcı olucak. Yanisi her türlü cevaba hazır olman gerekir. Ama reddetmek öyle değildir. Hayır dersin olur biter. Baktın rahatsız ediyor onu uyarır ve heryerden engellersin
Duruma göre zor da kolay da olabilirler.
Açılmanın ne kadar zor olacağı tamamen kişiden kişiye değişebilecekken reddetmenin zorluğu reddedilecek kişinin kim olduğuna bağlıdır. Rastgele birisini reddetmek kolaydır ama yakın arkadaş olunca iş değişiyor. İşin sonunda o arkadaşlık hemen hemen bitiyor çünkü. İki ucu boklu değnek.
Tabiki reddetmek zor. Birisine hislerini söylediğinde rahatlarsın. Evet reddedilebilirsin ya da karşındaki kişi de seni seviyor olabilir. Ama birisini reddetmek... Benim için Dünya'nın en zor şeylerinden biri. Çünkü seni, ruhunu seven birisinin kalbini kırmak anlamına geliyor reddetmek. Bu yüzden bu toplardan hep uzak durmuşumdur. Lütfen beni sevmeyin, seven varsa da vazgeçsin lütfen 🥺
Açılmak daha zordur. Reddedilme korkusu vardır.
İnsanları ince düşünmeyi ve empati yapmayı genelde bilmezler. O yüzden, istemedikleri zaman kolayca reddedebilirler.
Reddetmek daha zor. Çünkü karşındaki insanın senin bir sözünle kırılacağı kesindir. Hem incitmemeye hem de gerçeği söylemeye çalışmak fazlasıyla zorlayıcı.
Açılmak daha zor, çünkü sonunda üzülebilme ihtimalimiz var. Reddetmek ise daha basittir ona kıyasla.. Çünkü o zaman karşı tarafın kalbi kırılır. Reddeten tarafa ise pek bir şey olmaz.
Açılmak daha zor gibi. Çünkü karşıdaki kabul eder mi etmez mi reddedilir misin kaygısını taşırsın içinde.
Açılmak derim başlangıç olan teklif hem verilen cevap bakımından hem de açılma şekli bakımından belirsizdir.
Reddetmek çok daha zor, kırmak istemiyorsun, üzmek istemiyorsun ve kelimelerini seçerek düzgünce izah etmek falan biraz zor bir duruma sokuyor…
Benim için açılmak daha zor redderken bir şekilde özen gösteriyorum kontrol bende ama diğerinde neyle karşılaşacağını bilmiyorsun.
İstemiyorsam kibarca redderim bu kolay.
Ama açılmak çok zor.
Açılmak kolay bana göre reddetmekte öyle istmiyorsan istemiyorum duycksin tavırla bitti gitti
Açılmak zor oluyor.
daha önce kimseye açılmadım zaten😹
Açılmak benim için kolay da karşı tarafı red etmek zor
Reddetmek daha zor benim için. İnsanların kalbini kırmaktan çok korkuyorum.
Açılmak daha zor.
İstemiyorsan reddedersin bunun ayıbı ya da zoru yok.
Reddetmek benim için daha zor. Karşındakini kırmadan istemiyorum demek diyebilmek.
Reddetmek acımasız insanlar için çok kolay ama açılmak zor
Reddedilmek çok kötü. Beddua ettiğim bile olmuştur.
Bi yapıp pişman olmak var bide yapmayıp pişman olmak var ben genelde yapıp pişman oluyorum 😃
Benim için reddetmek daha zor. Kalp kırmadan reddetmek.
Ben Platonik sevdim ya kimseye de açılamadım. O yüzden birisini açılmak zor reddetmek bence kolay.
Hiç reddetmekte zorlananı görmedim. Çok kolay hayır diyorlar.
Fotoğrafı görünce kafamda yankılanan Edaaaaaaaaaağğğğğğ diye bağıran emrah sesi...
Kesinlikle reddetmek! Sanki seni seven herkesi sevmek zorundaymışsın gibi suçlu hissettiriyor durum. Duygularımı ifade etmeyi seviyorum. Söyledikten sonraki rahatlık ve erkeğin yüzündeki şaşkın ifadeye bayılıyorum.
Reddetmek daha zor kalbi kırılcak üzülcek bir daha benimle konuşmaya çekincek yakın arkadaşımsa bi arkadaş kaybedicem belki
Birine açılmak daha zor
Reddetmek bence diyecek kelime bulamıyorsun kırmak istemiyorsun ama olmaz yani bunu sende biliyorsun
Açılmak da reddetmek de ayrı ayrı zor🤦🏽♀️🤷🏻♀️
Açılmak bu biraz da kendinden ödün verme meselesi ya
Reddetmek daha zor. Kırmadan söylemenin yolu yok çünkü, karşımızdaki insan her türlü kırılır üzülür
reddetmek diyenler bi sg duyar kasmayın :)
açılmak tabiki :)
Ikisi de zor değil benim için.
Reddetmek daha zor bence
İkisi de benim için kolay zorlamam yani
Açılmak daha zordur bence
Açılmak tabii. Reddetmekten kolay şey mi var?
Açılmak zor, reddetmek çok basit.
O kişiye açılmak daha zor
Açılmak
Reddetmek kolay
Reddetmek zor.
İkisi de zor değil benim için
İkisi de kolay benim için.
benim için açılmak zor
Açılmak zor düşünüyorum mesela
İkisi de zor degil bence ya neden zor olsun ki
Bence ikiside kolay
Açılmak çok zor😂