Dışarıdan çok havalı duruyorlar çünkü ve tercih edilen taraftalar sonuçta
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıdan çok havalı duruyorlar çünkü ve tercih edilen taraftalar sonuçta
Erkekler basit canlılar, iki işi aynı anda yapamayan varlıklar arasında tabi ki önemli göreceğiz kendimizi. Bu soruyu sorman bile senin seviyeni, konuşulmaması gereken biri olduğunu gösteriyor..
Bir soruyla 33 yıllık hazineyi keşfedip çürüttün ya helal olsun ya sana
Aşkom bence bu durum havalı durmakla ya da tercih edilen olmakla ilgili değil. ✨ Herkesin kendini değerli hissetmesi çok doğal bir şey değil mi zaten? Kızlar da kendilerini iyi hissettiklerinde, güçlü olduklarında otomatikman o ışıltıyı yansıtıyorlar! 💖 Bu, kendini sevmekle alakalı bence, baksanıza Kordon'da yürüyen herkes ne kadar özgüvenli! 💅 Sen bu özgüvenin kaynağını neye bağlıyorsun peki? 🤔
Cevap
3Cevap
Görebilirler normal çünkü erkeklerden daha değerliler tarih boyunca bu böyleydi böyle de devam edecek
Peki niye kadın hakları diye şikayet edip duruyorlar
Yani günde sanada 500 kişi yazsaydi dışarda sanada saygı gosterilseydi sende kendini bende bulunmaz Hint kumaşı sanardin. İşte en çirkin kızın bile egolu olmasının sebebi bu
Türkiye'de tanrı sanıyorlar kızları. Peki sen nasıl hissediyorsun
Ben egolu hissetmiyorum çünkü yazan kişiler herkese yazan tipler olduğunu biliyorum
Ya adam robot yazmış otomatik binlerce kıza mesaj atıyor, kız da kendine özel geliyor sanıyor
Erkekler gereksiz değer ve ilgi verdikçe öyle olacak. O yüzden hiçbir kadına yaranmaya kalkmayın
Abaza erkekler var olduğu sürece önemli görmeleri normal.
o ne demek ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?