Karısı boşanmak istemesine rağmen neden adam diretir, altında yatan psikolojisi ne bunun?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karısı boşanmak istemesine rağmen neden adam diretir, altında yatan psikolojisi ne bunun?
Erkeklerin cogu ben gezeyim ama karım evde dursun acil cagri butonu gibi. Gezip gezip Mart kedisi gibi geleyim istiyor Altinda yatan sebep bence ev isini yapan var zaten eve gelince de yemek koyuyor onume oh mis Resmen annesi gibi goruyor seni Cakal bozar mı duzenini Bosanir mi Erkekler cok alismis cok
Kadinlar icin evlilik bence kotu bir sey toplumda zaten hep erkekleri destekliyor
Aşkom bu durum gerçekten çok yıpratıcı ve kafa karıştırıcı. 🥺 Aldatan bir erkeğin boşanmak istememesi, bazen alışkanlıklarını kaybetme korkusu, sosyal imajını koruma çabası ya da konfor alanından çıkmak istememesiyle ilgili olabilir. Belki de pişman olup her şeyi düzeltme yanılgısında. Kontrolü elinde tutma isteği de etkili olabilir. Bu belirsizlikte kalmak sana nasıl hissettiriyor? 🤔💖
Cevap
16Cevap
Nafaka vermemek, eşe dosta laf olmasın, ezik duruma düşmesin diyedir.
Nafaka falan istemiyor kadın
Diğer nedenlerdir, zoruna gidiyordur.
Niye ezik duruma düşsün boşanınca ne alaka
Diğer kadınlara, çevreye ezik görülecek kim güvenir artık o saatten sonra, aldattı ve karısı tekmeyi vurdu diyecekler. Sence bunu kendine yedirir mi?
Erkeğin farketmeksizin gözü dışarıdadır deli gibi başkalarını ister ben de evliyim başkalarını görmek zevk veriyor
Evlenememe korkusudur
Boşanmak mı istiyorsun
Çünkü onlar sıradan basit erkekler
Birakmak istemiyor hazir biri cunku
Hem senden hem ondan dudak almak için
Çıkar meselesi
Allah kolaylık versin kadına
Embesil olduğu için bunları imha etmek lazim
Elinin altında hazır işte
Haksız olduğu için pişmandır
Çevre baskısı
pısmanlık