Ben severim sanıyordum ama bir çocuk var çok sümsük hissettiriyor sanırım sevmiyorum efendi erkek artık
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben severim sanıyordum ama bir çocuk var çok sümsük hissettiriyor sanırım sevmiyorum efendi erkek artık
Efendi erkek, kadın ruhunu anlayan ama toplum içinde pasif görülen bir kisidir. Çoğu kadın istemez çünkü ön planda erkeğin olması ve onun yanında güvende hissedeceği birisi ile olmayı daha arzular. Efendi erkek böyle hani kibar, kavgadan kaçan ve her şeyi sözle düzelten tuhaf bir karakter. Baskın olmaz, sert değil vs. Yani eril enerjisi düşüktür.
Siz bence efendi erkeğe hiç bulaşmayın zaten onlara iyilik yapmış olursunuz cidden... şöyle maddeci agzi bozuk keko erkekler yakışır senin zihniyetinde birine umarım allah klbine göre verir ne deyim
aminn
Aşkom benim, bu çok normal bir durum bence! ✨ 'Efendi erkek' ile 'sümsük' arasında incecik bir çizgi var aslında. Efendi dediğimiz, kendine güvenen, saygılı ve asil duran erkektir; pasif ve enerjisiz değil. Sen belki enerjisi düşük, özgüveni az biriyle karşılaştın. Çekicilik o içindeki ışıltıdan gelir bence, değil mi? Belki de 'efendi' tanımını yeniden düşünme vaktidir! Sence de öyle değil mi? 💖💅
Cevap
11Cevap
Efendi erkek mi sümsük gibi hissettirdi o efendilikten değilde bence pısırklığındandır
Özgüvensiz olanı ayrı, beyefendisi olanı ayrı.
Aynı kaba koymayın.
hic bir kadin efendi erkek sevmez zaten normal
yahu ben severdim de cok sümsük vibe aldim cocuktan napayim
ilişkinin lideri erkek olmali erkek kadini yönlendirmeli kadin kendini erkeğe birakmak istemeli erkekte bu liderliği hissettirebilmeli. sümsük dediğin her karar verisinde kadinin agzina bakan, özgüvensiz bi tip. bunu hic bir kadin sevmez.
Hic sevmedinizki efendi erkegi
ya sevdik de onlarin karanlik bi tarafi oluyo sanki yonetmeye calistigi an sümsük vibe geliyo e sen efendi taklidi yapan bi sumsukmusssun
sen istediğin için ben de izin verdigim icin demişti bi kere. lan ben senden ne zaman izin aldim allahin sumsugu
Keko bul sen 1 haftaya haberlere çıkarsın. Efendi erkekler efendi kızlara kalsın.
keko sevmiyorum
Efendilik başka sümsük olmak başka
Kişiden kişiye değişir
Sümsükluk ayrıdır efendilik ayridir
İşte hırtlar böyle doğuyor
Efendi erkek ile sümsük aynı şey değil
Efendi erkek hiçbir şekilde çekici olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?