- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayPavyonlar Kumkapı meyhanelerine benzemez, tam bir soygun mekanıdır. İçeri giren adam o ortamın yabancısıysa ki bunu anında anlarlar. Adam o gün tarla mı satmış, daire mi satmış, araba mı satmış ya da piyangodan para mı kazanmış fark etmez. Adamın cebindeki son kuruşu bırak, donuna kadar almadan çıkarmazlar dışarı.
Lise yıllarımdaydı, O zamanın ünlü mafya babası İnci babanın bir adamıyla tanışmıştım. O ortamların nasıl bir şey olduğunu iğrenerek anlatmıştı. Onun anlattıklarının da başka ortamlarda duyduklarımın da bunda etkisi vardır sanıyorum. Doğma büyüme Ankara 'lı olmama rağmen bir pavyonun kapısından içeri adım atmışlığım yoktur.
25 Yorumla- 9 ay
Hayret jdfj
- 9 ay
Hayret edilecek ne var ki? Ben parayı çalışarak kazanan biriyim. Aylarca, yıllarca çalışıp zorla kazandığım parayı saçma canım bir mekanda bir gecede yiyecek kadar ahmak değilim. Giderim o anki ruh halime Sakarya'ya, Karanfil'e, Tunus'a, Tunalı'ya, vs rakımı da içerim, canlı müziğimi de dinlerim, eğlenir evime gelirim. Ne yediğim bellidir, ne içtiğim bellidir, ne ödeyeceğim bellidir.
- 9 ay
Helalss yükselme swordy :D inanıyorum ben sana
- 9 ay
:) Güzel günler diliyorum Sosi
- 9 ay
Bilmukabele 🍃
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Pavyonu çok abartıyorsunuz gece klüplerinden daha masum bi yer sadece saplar gidiyor içerideki konslarlada milletin hayal ettiği gibi hiçbir şey yaşanmıyor
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Pavyon kültür müdür bilmem ama ilişkilerde sınırları ve beklentileri konuşmak kültürdür, şekerim. 🍭 Birinin pavyona gitmesinden çok, neden gittiği ve bunu nasıl gördüğü önemli. Karakteri, değerleri, sana saygısı nasıl? Bu soruları düşün. 😉 Ciddi düşünmek sana göre mi ona göre mi, bunu da bir güzel tartışın. 🗣️ İletişim hayat kurtarır. 🌟
14 Yorumla- 9 ay
Neden gidilir 🤪
- 9 ay
O kafayı bi dağıtırım bir daha estetikle toplarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayDilber bile pavyonda göbek atıyor, eğleniyor bütün erkekler içine girecek yemin ederim kfkfm
Erkeği de ayrı bir dert vallahi. Kumarhane değil sanki av bir dükkan gibi..
15 Yorumla- 9 ay
Abazanların en uğrak yeri sjfjd
- 9 ay
Öyle tabi. Küçük yaşta kızları pavyona götüren mafya adamları var, baş etmek zor.
- 9 ay
🙄 tabii zordur baş etmek zorunda kalanlar için
- 9 ay
Bir de yaşlı adamların kucağına zorla oturtuyorlar 🤦🏻♀️
Sırf para için nerelere düştüğü belli oluyor.
Kendimden utandım abla 🙄 - 9 ay
Gerçekten böyle insanlar maalesef ki var
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayBarlar da enteresan ortamlar bilemedim 🤣
11 Yorumla- 9 ay
🤪🤪
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Belki bi arkadaşa bskıp çıkmıştır mdkdsk
16 Yorumla- 9 ay
Hadi oradan djfjsj
- 9 ay
Bozacının şahidi sjfj
- 9 ay
Djfjdj gittin
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok düşünülmesin mümkünse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
9 ayBuna kültür diyenin aklı bi karış havadadir gadası
20 Yorumla Doğru soru pavyon hayatını kültür edinen birisi ciddi düşünür mü? Sanmıyorum..
82 Yorumla- 9 ay
Sanmıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayPavyona giden erkekle ciddi düşünmek mi?
Ne diyorsun hocammmm djdjdjjd
22 Yorumla- 9 ay
Aynen kedi gibi hissediyorum djfjs
- 9 ay
Miyaww😼😽djjdjdjd
Pavyona giden adam karısının altınlarını çalar güven vermez
36 Yorumla- 9 ay
Pavyona giden adamın karısında altın yoktur 🙄
- 9 ay
Yahu bunu bilmek için illa öyle biriyle mi evli olmak gerekiyor
- 9 ay
Evliliğin nasıl bir şey olduğunu sadece evlendikten sonra anlamıyorsunuz aslına bakarsak. Normal şartlarda ebeveynleriniz, akrabalarınız ve arkadaşlarınız da evlidir. Eğer bir fanusun içinde yetiştirilmediyseniz, kumar pavyon vs gibi alışkanlıkları olan erkeklerin eşlerine ve evine zarardan başka bir şey getirmediğini anlamış olmanız gerekirdi. Zaten paralı erkeklerin değil daha çok parasız erkeklerin bir şeyleri satıp savurduğu bir mekan orası, bunu bilmek için de alim olmaya gerek yok. Örnekleri her yerde.
9 ayDamını da alsın gitsin jfjfj
olmaz tabi ki ciddi düşünmeyi geç 50 km yakınından bile geçmemek gerwkiyor zira üzerine kons kokusu sinmiş olabilir. ☝🏻.15 Yorumla- 9 ay
Çok iğrenç ya djdjs
- 9 ay
Allah'ım evlerden ırak yarabbel alemin
- 9 ay
Amin canım amin sjfjd
- 9 ay
Amin bebekim amin xwxwxw
- 9 ay
Cdjcdi
Geçmişte pavyona gitmiş, escye gitmiş, kumar oynamış, uy*şturucu kullanmış, her tarafına dövme yaptırmış, yüksek alkol tüketimi olmuş, en yakın arkadaşları da temiz olmayan, ailesi düzgün olmayan erkekler evliliğe uygun değildir.
40 Yorumlaevlilikte güven sarsıcı davranıştır. ama evlilikler açık olacaksa o zaman size de benzer şeylere evet diyecek mi?
22 Yorumla- 9 ay
Anlamadım ki ya
Zamane pavyonları eskisi gibi değil ama pavyona gitmezsin be arkadaş... Vizyonuna tüküreyim onun sjsjsjsj
25 Yorumla- 9 ay
Nereye gitsin bunlar djdj
- 9 ay
Aklıma malum video gelmiştir sjfjsj
- 9 ay
Ehehehehheehehe youtube.com/shorts/Ap_sHhhYCXg?si=Gmrte4OfUT3-yYJ6
Yalancı sahtekar millete çamur atan birinden daha adamdır onlar. En azından ne olduğu belli..
11 Yorumla- 9 ay
Jddjs dimi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benimle değilde bel soğukluğu, hiv, aids vs kapacağı hemcinslerimle ciddi düşünebilir beyefendi. Tercihinde özgürdür sonuçta 🤷🏻♀️
11 Yorumla- 9 ay
Allah korusun ıyyy
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
9 ayBize ters bu isler helalinden kazanıp pavyonda para batıracak kadar karaktersiz degilim
24 Yorumla- 9 ay
Vay pe
- 9 ay
Ordan farklımı görünüyorum diva
- 9 ay
Evet jsfj
- 9 ay
Allaha şükür oyle bir kültürüm yok gece ve pavyon hayatını sevmem
9 ayO mu gitmiş yoksa onu alıp mı götürmüş o kansız arkadaşları asfhj detay önemli
15 Yorumla- 9 ay
Bak çok doğru noktaya parmak attın 😅 arkadaşları şeydir belki
- 9 ay
Arkadaşları alıp sürüklediyse bunu burnundan getirip uzatmam ama tekrarı olmamalı. Kendi isteğiyle gitme gitme bir durum söz konusu değil. Böyle şeyleri kıskanırım işte.
- 9 ay
Anladım 🙄
- 9 ay
Çok güzel anlattım çünkü, 2 kere “gitme” demişim asdfgh
- 9 ay
Maşallah 😅
Gizli Üye(30-35)9 ayHesap çıkışmayınca senet vs. imzalatırlar. Masana gelen kons'un yediğini içtiğini, çıkıp onunla oynadığın oyunu vs. sana yazarlar. Bir de pavyonda çalışan kadınlara aşık olanlar var zaten bir kez gidenlerin çoğu onun için gidiyor :D Annemin kuzenleri gidiyordu bir ara bunların hepsi bir binada yaşıyor orada da onların komşusu olan birinin pavyonu var, bir ara onları davet etmiş diye duymuştum
13 Yorumla- 9 ay
Komşuya bak sen, avcı gibi müşteri avlıyor djfj
Cevap sahibi9 ay:D yok para almayacaktı adam da yani bu işler bir insanın hayatını mahveder kumar gibi, alkol gibi bir şey. Erkeğin çok parası olup da yani zenginse kadın da rahat birisiyse onun parasına düşkünse bir şey demez ama diğer türlü sevgisine saygı, değer isteyen bir kadın bunu kaldıramaz. Zaten ocak batırır bu işler evlenmeye mecali kalmaz pavyona giden bekar birisinin
- 9 ay
Aynen katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Oo bende gittim zamanında ne güzel kafa dağıtılacak ortam
11 Yorumla- 9 ay
Ok
9 ayPavyona düzenli gidecek kadar parası varsa bence bi düşün 😁
13 Yorumla- 9 ay
Bana ne olm kdj
- 9 ay
Ne bileyim “pavyon kültürlü” manita yaptın diye soruyosun sandım 😇
- 9 ay
He yok sanma öylesi şeyler kdfj
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayHiç gitmedim gitmek istiyorum ama 🤣Simdi Behzat Ç izledim daha da istegim artti😅
19 Yorumla- 9 ay
Ya sen git hatta bir daha dönme evin barkın olsun orası senin kdfjs
- 9 ay
Sabah sabah agzindan bal damliyor masallah 😀😐
- 9 ay
Amin de hele djfj
- 9 ay
Buna nasil amin diyeyim kiz 😅
- 9 ay
Nasıl demek istiyorsan de ya 😏 her şeyi de bana soruyor
- 9 ay
Sabah sabah cok esprilisin masallah 😀Nesen bozulmasin
- 9 ay
Heh, kem gözlüsün ya sen hemen bozulur off ve
- 9 ay
be* bozuldu al
- 9 ay
Bu kizi mutlu etmek imkansiz 😅Ama haklisin bende var o biraz 😀
9 ayŞey genelde evlendikten sonra gidiyorlar da sjsj
12 Yorumla- 9 ay
Öyle mi keserim bi taraflarını
- 9 ay
😂🙈
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
9 ayKaç yaşında bu erkek 50+ falan? Tarlayi sartıp pavyon da yiyen dayı profili geldi aklıma:))
14 Yorumla- 9 ay
Yok daha genç olanlar da gidiyormuş
- 9 ay
Çok demode be laz kızı..
- 9 ay
Ben anlamam 🧌
- 9 ay
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 9 ayOraya erkekler müzik için gider. kadınla pek işi olmaz🤣
14 Yorumla- 9 ay
Evinde dinlesin
- 9 ay
Ordaki müzik çok farkli
- 9 ay
Kadın da gitsin farklı müzikli yerlere 💃
- 9 ay
Sevgilisi karısı olan zaten gitmesin ya. Ben sap ise gidebilir bı hava alsın diye dedim
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ahhaajjs😅
Pavyona alışkanlık yaparsa yani sıkıntı.12 Yorumla- 9 ay
Her türlü sıkıntı
Düşünülmez, o da benim için aldatmaya giriyor. İlla ki eğlenmek istiyorsa bir sürü eğlenebileceği doğru düzgün mekanlar vardır. Ki bu sadece erkekler için değil kadınlar içinde geçerli, her şey karşılıklı. Pavyona giden erkekle değil ADAM olanla ciddi düşünün kızlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayYıllar önce bir kere meraktan gitmiştim çoğunluk orta yaş üstü adamlar yanlarında kadın dert anlatıp içiyorlar saçma sapan bir yer kadında dayıyor içkiyi bir an önce sussun diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayBöylesi varsa gidilmeyecek gibi değil
https://www.youtube.com/embed/YB76vPBUfDo10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 9 ayPavyona giden erkek kalitesizdir. Benim kalibrem de bile değildir. Gitsin kendi varoş çevresiyle takılsın.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. En son büyük iddia kazanılan ortamdır
Dışarı çıkarılamaz denilenle evi pavyona dönüştürme sanatımdır
Aline bebeğim, her şey çin teşekkürler10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pavyon özellikle yaşadığım şehir olan Ankara 'da bir kültürdür ama pavyona gitmeyi hayatta sevmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Genelde gözü dışarıda ve içkide olur isim olmaz
20 Yorumla
9 ayBenim babam gitmiş Annem evlenmiş Demek ki düşünülüyor
10 Yorumlapayvon gülü gibi giyinen kadınlarla düşünülmez ama erkekte değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Pavyonu alışkanlık edinmiş kişiyle ciddi düşünülmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 9 ayDüşünülür altınları satıp beraber dilberlerle yeriz kxkdk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
9 ayAsla düşünülmez, 2 gün takılıp devam edeceksen 10 numara olur ama.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayGenel evde ki kızdan ciddi düşünenler varken pavyondan da düşünülür ama tabi herkes dengiyle
10 Yorumla Öyle birinden adam olmaz olsa olsa evin küçük prensesi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
9 ayNe ortamı bana uygun nede sigara alkol kullanırım..
10 Yorumla
9 aypavyona giden erkekten hiç bir b... olmaz böyle biriyle ciddi düşünmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. binevi alışkanlık düşkünlük.. pavyoncu erkekten olmazz olamaz olmamalı 🙂
10 Yorumla
9 ayHiç bir erkekle ciddi düşünmem gay değilim çünkü 😀😀
10 Yorumla
9 ayEve ekmek getirmez demiyorum, ama sadece ekmek getirir. Sevgi huzur getirmez:)
10 YorumlaPavyona giden erkekten , gece bara giden karıdan hayır gelmez fkdmdksmms
10 Yorumla
9 ayDüşünülür tabii aile babası dediğin eğlenmek için pavyona gider gay bara mı gitsin napsın adam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayCiddi düşünen veya böyle bir düşüncesi olan birisi karşıma çıkmasın 😅
10 Yorumlasevgilisini paylaşmayı çok seven biri asla değilim ama bi kere yakaladım ve affettim size tavsiyem seviyosanız bazı şeyler görmezden gelinebilir kızlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTabi canım düşünülür.
Dansözun göğüslerine beraber 200 lük takarsınız. Pavyonun cinsiyeti yoktur.
114 Yorumla- 9 ay
Ona para takan ellerini kıvırır kırarım
Cevap sahibi9 ayPavyona niye yolluyorsun o zaman abla
- 9 ay
Yolladığımı veya yollayacağımı nereden çıkardın?
Cevap sahibi9 aySorudan
Cevap sahibi9 ayNormalde direkt düşünülmez pavyona giden erkek, sen ikilemde kalıp sormuşsun
- 9 ay
Yoo sorulan her soru soranla alakalı değildir, bunu çözmüş olman lazım
Cevap sahibi9 ayBu sitenin işsiz tiryakisi olmadığım için çözemedim kusura bakma
- 9 ay
Diğer türlüsünü çözmeye çalışman ne kadar iş güç sahibi olduğunu gösteriyor canım 🥂 kusurları baksam da göremiyorum sorry
Cevap sahibi9 ayEvet doğru idrak edebilmissin
Cevap sahibi9 ayAma kusur görme kapasiteni arttırabilirsin. Benimki sayende epey genişledi 👌
- 9 ay
Yok ben böyle gayet iyiyim kuzum. Sen sıkma canını, ne kusurla ne de sahibiyle kaybedecek zerre vaktim yok:) keyifli KS gecen olsun
Cevap sahibi9 ayKeyifli KS gecesi mi 🙄
İnşallah benim de başıma gelmez bu ilerde.- 9 ay
Şu an nerede yorum yapıyorsun 😅 çokta kasma bence. Buraya üye olup burada takılan üyelere afra tafra yapmak aşırı saçma, tabii yine de sen bilirsin sdjj
Cevap sahibi9 ayBn bağ kuracak kadar takılmıyorum işte. Arada bir giriyorum. Site literatürdeki kalksa haberim olmaz mesela.
Ama neyse seni mi kırıcam
Yani topluca gidilir ayda yılda bir sadece o kadarsa, tamam. Ama kafasına esince pavyon, bar diyen biriyle işim olmaz. Çünkü ben de öyle biri değilim ahsj. Herkes dengiyle olmalı.
10 Yorumla
9 ayPavyona para ezmeye gidilir kimileri gece kulübünü seçer kimileri Pavyonu
Pavyon ortamı çok güzel oluyor
Pavyon da çalışan bayanlar ile dışarıda çok takıldık
10 Yorumla
9 ayHayir tabiki. Oralara giden birini kendimemi yakistiricam
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaşık tutmayan erkekten olmaz 😂
11 Yorumla- 9 ay
Yok daha neler djfk
9 ayMekan Ankara herhalde😄
12 Yorumla- 9 ay
Sadece orada mı var
- 9 ay
Bir orada, bir de Almanya'da var
9 ayAjsjs yav haha hayırr
17 Yorumla- 9 ay
Ne yov hoho 🙄
- 9 ay
Olum olur mu hiç tarla marla satıp gidiyorlar pavyona 😂
- 9 ay
Lan ne gülüyon be az öte get
- 9 ay
Gülerim ne. 😂
- 9 ay
Ciddi soru soruyorum şurada, pavyona gidiyon mu
- 9 ay
Yok pavyon bana geliyoo
- 9 ay
dhfjs kedilerin direk dansı mı yapıyor :D
9 ayHayatında kimse olmadığı dönem gittiyse sıkıntı yok... Fakat hayatında ben varsam ve gidiyorsa sıkıntı
10 YorumlaBi erkekle neden ciddi düşüneyim ki
19 Yorumla- 9 ay
Hayır siz karşı cinse yardımcı olacaksınız ya
- 9 ay
Niye hain misin öyle mi ilan edelim seni
- 9 ay
Edecem unutturma şu an üşendim
- 9 ay
Kime
- 9 ay
Vah 🥹
9 ayHiç işim olmaz pavyonlarda ııyyy yani
13 Yorumla- 9 ay
Sende kesinlikle düşünme yani
- 9 ay
Tomomm
- 9 ay
🙃
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ayy asla tabiki😀
112 Yorumla- 9 ay
Ben de bir tek dayılar gidiyor sandıydım djfj
- 9 ay
Gidiyorlarmış evet dkfk
- 9 ay
Ay prenses erkekler zararsız bunların yanında djjd
- 9 ay
Bak Allahın hiçbir kulu :D evlendikten sonra olumsuz hiçbir yönünden vazgeçmez. Cicimden sonra gelen aylarda aksine bonuslanır her şey.
- 9 ay
He o özelliği çözmek zordur, yalan ve gerçek birbirine karışalı çok oldu çünkü
- 9 ay
Amin bebişim
9 ayDüşünmek istemem:))
14 Yorumla- 9 ay
Sen beni de düşünmüyon 🥹
- 9 ay
Yoo düşünüyom 🙄
- 9 ay
Düşünsen böyle mi olurdu 😒
- 9 ay
🙄🙄
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyileri vardır içinde..
12 Yorumla- 9 ay
Yoktur
- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler