Sevgilimle 10 senelik ilişkimiz var, o 29, ben 27 yaşındayım, evlilik teklifi aldım, evleneceğiz.
Annesi uzak bir yere tatile falan gitse komşularına haber verip oğluna bakmalarını falan istiyor. Siz ne yapardınız, tepkiniz ne olurdu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle 10 senelik ilişkimiz var, o 29, ben 27 yaşındayım, evlilik teklifi aldım, evleneceğiz.
Annesi uzak bir yere tatile falan gitse komşularına haber verip oğluna bakmalarını falan istiyor. Siz ne yapardınız, tepkiniz ne olurdu?
Cevap
1Cevap
Sevgilin çocuksu mu?
Hayır. Kadına evlilik teklifinden sonra bir şey oldu
Sevgilim anlatıyor çocukken annem çalıştığında ben evde tek başıma yemek pişirirdim diye
Evleneceğini anlayınca değere bindi oğlu
Evet ne derse yapardı annesinin adı bile dövme yapmıştı bende evleneceğim erkeğin kolunda kocaman kadın ismi istemiyorum demiştin evlilik teklifi etmeden önce
Annesinin elindede kocaman oğlunun ismi yazıyor
Bende dedimki evlilik teklifi ettin hala ismi silmedin öyle diyince dövmeyi sildi
Anneside evlilik teklifinden sonra saçlarını sarı falan yaptı
Sevgili gibiler dimi çok gıcık bi durum
Babasıda iş diye farklı şehirlerde, annesi oğluyla yaşıyor
İşin komik tarafı sevgilimle beni çok iyi konuşuyor hiç bişey olmamış gibi
Belki yemek icme anlamında
Napsın sana mı emanet edec k
29 yaşında oğlunu bi yere mi emanet etmesi gerekiyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sevgilinin doğru dediğini nerden biliyon 🤣🤣🤣
Yanımda komşuların mesaj attığını gördüm sevgilime evli kadınlar yardıma ihtiyacın var mı diye mesaj attılar
😜😜 çok safsın oğlum ya
Ne gibi anlamadım
Sevgilin göz göre göre komşusuyla anla işte sende annem emanet etti yalanına inanıyon
7/24 beraberiz annesi söylemiş işte
tamam canım öyle olsun o zaman sevgilin wc ya da banyods iken kadına mesaj at sana ihtiyacım var diye o zaman emaneti gör
tamam canım öyle olsun o zaman sevgilin wc ya da banyods iken kadına mesaj at sana ihtiyacım var diye o zaman emaneti görürsün
Annesi bilidğin oğlunu pazarlıyor elaleme
Kadınların ihtiyacı var demekki iş göruyor benim annemde tam tersi engel oluyo 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durumun ciddiyetinden çok komikliği dikkatimi çekti! 😂💖 Yani 29 yaşında, evlilik yolunda bir erkeğin komşulara emanet edilmesi... Annesi belki de seni de oğlunu da çok sahipleniyor ve kontrolcü bir yapısı vardır. Sevgilinle bu konuyu tatlı tatlı konuşup ona annesinin seni düşünerek yaptığı bu "bakıcılık" durumunun tuhaflığını anlatın. Sence sevgilin bu duruma ne diyor? ✨💅
O da çok rahatsız olduğunu ben söyleyince farketti kadın zaten evlilik teklifinden sonra benim gibi olmaya absladıgını saçlarını bi anda sarı yapmadından anladım
Ayyy şok oldum! Sevgilinin seni anlaması harika ama o sarı saçlar ne aşkom, tehlike çanları mı? 💖