Komşunun oğlunun annemle ilişkisi mi var?

Merhaba arkadaşlar bu dertten muzdaribim annemle babam ben küçükken boşanmış genç yaşta anne olmuş bizi kendi ayakları üzerinde durarak büyüten bir kadın annem lakin son bir senedir karşı komşunun benden 2 yaş büyük oğlu sık şekilde bize gelmeye ben evde yokken oturup annemle kahve içmeye filan başladı anneme soruyorum ne iş bak böyle durumu hoş karşılamam yok kızım aramızda birşey o senin abinin yaşında diyor abim asker olduğu için bizimle yaşamıyor ve sık gelemiyor lakin en son geçen hafta ben bayram alışverişine çıktığımda gene bizim evden çıkıyor işin garibi bu sefer koşmuş gibi nefes nefese idi sizce düşündüğüm durum mu? Anneme yakıştırmak istemiyorum ama lütfen akıl verin çıldıracağım annemin yaşı 43
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar annemle konuştum konu çok farklıymış aralarında ilişki filan yokmuş bana bayağı kızdı neyse işte olay bundan ibaret
Güncellemeler
+1 yıl
Annemle görüşme sebebi tamamen farklıymış çocuk beni uzaktan görüp beğeniyormuş takıntı haline getirmiş annesine filan da demiş bir seneye yakındır haber bekliyormuş annemde yaşımın küçük olduğunu ve aklımın karışacağını düşündüğü için bana söylememiş otuz yaşında işini bulmuş bir kadın olarak evlenme iznim varmış :) hoş bana göre hava hoş yani olay bu arkadaşlar
Komşunun oğlunun annemle ilişkisi mi var?