Buna bile izin vermeyen kişiler varmış. Vaaa sahiplenmeye bak jsjsjs
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna bile izin vermeyen kişiler varmış. Vaaa sahiplenmeye bak jsjsjs
Cevap
28Cevap
Tabii ki olabilir. Sevgilim var diye sosyal medya hesabını kapatmasını beklemem, sonuçta herkesin kendi alanı ve çevresi var. Benim için önemli olan hesabının olması değil, orada nasıl davrandığı. Gizli saklı işler, gereksiz flörtler ya da güveni bozacak hareketler yoksa bir sorun görmem.
Olabilir kendini bilen insana karışmam ben kendini bilmeyenle de olmam zaten
Olabilir, bunu ruh hastaları sorun eder.
Allah seni yaa sesli güldüm 😂😂😂 sansürlenmesin diye de hatalı yazmış sjdj
Benim varsa onunda olabilir.
Ben eskiden kapattırırdım ya da tüm erkekleri sildirir sadece aile ve arkadaşlarla sınırlardım. Sonradan fark ettim ki benim bunlara ihtiyacım yokmuş. Zaten sadıklarmış ve çok seviyorlarmış ben de toksik zorbalığımdan vazgeçtim. Şimdi peeeeeee ipimle kuşağım modundayım bu sefer de çok mu gevşettim bilmiyorum onu da yaşayıp göreceğiz 😂
Hayır olamaz. İkimizin pp fotoğrafı olan ortak hesabımız olur ve hesabın şifresi ikimizde de olur. Kimseyi takip etmeyiz, sadece sorulara cevap veririz. Kızların sorularına sevgilim cevap verir. Erkeklerin sorularına ben.
@adeliina Seni her alanda özgür bırakan hiçbir erkeğin sevgisine inanma. Ondan güven ve sadakat de bekleme. Onlar için sadece bir opsiyonsun çünkü.
Kısıtlanmaktan bıktım fiko. Yani o konuda sıkıntı çekmiyorum 😂
@adeliina Ben; beni kıskanmayacak, kısıtlamayacak, nereye gidip nereden geldiğimin hesabını sormayacak, bana trip atmayacak hiçbir kadına yatırım yapmam. Çünkü onunki çıkar ilişkisidir. Aşk ilişkisi yaşayan kadın, kasap gibidir. Sevdiği eti hırpalamayı sever.
Çok doğru, en çok ben hırpalarım ama adım manyak karıya çıkar. Hak etmiyorsunuz 😂
@adeliina Aşık bir kadın, sevgilisini kıskandıracak tavır ortaya koymaz ama kıskanılmaktan da, kısıtlanmaktan da hoşlanır. Kadın, sevdiği erkeğe içgüdüsel olarak biat eder.
Demek ki seni kısıtlayanlar; senin tipin, tarzın kimseler değil.
Yoo hoşuma gidiyordu zaten ama bazen can sıkıcı oluyor. O kadar süslenip hazırlanıyorum. O kırmızı ruju sil, üstüne doğru düzgün bir şey giy diyor çıldırıyorum mk 😂
@adeliina Anladım. Sen evde pijamayla dağınık gezerken dışarıya süsleniyorsan adam seni kısıtlamakta haklı. Çünkü senin ilişkinde bir aidiyet önceliği yok. Dış dünyanın ilgisini çekme arzusu var.
Aksi takdirde ilişkisi olan bir kadın, dışarıya abartılı makyaj ve açık abiye kıyafetlerle çıkmaz.
Ben evin içinde süslüyüm. Hep bakımlıyım. Ayrıca belki sevdiğim adam için süsleniyorumdur Allah Allah 😒
@adeliina Sevdiğin adamla baş başayken süslenip açılırsan aranızdaki duygu bağı kuvvetlenir. Böylelikle onun gözünde bir obje olmaktan çıkıp ideale dönüşürsün.
Aksi takdirde ya Light Selami, Zero Tuna gibi aptal heriflerle en fazla 3-5 yıl sürecek toksik, mutsuz ve kendini yalnız, yorgun hissettiğin bir evlilik yaşarsın ya da Fısfıs İsmail gibi parası olan ama ne şekli ne şahsiyeti 5 kuruş etmeyen tiplerin sözlü fiziki tacizine uğrarsın.
Evlenmeden başbaşa da kalmam fiko. Ne münasebet? Her zamanda açılıp saçılan biri de değilim zaten. Teessüf ederim 😒
@adeliina Bence en doğrusu ne biliyor musun? Tanışıp anlaştığın, güvenini kazanmış erkekle en geç 3 ay içinde evlenip sıcacık yuvanızda ilk aylarınızda romantizmi de, cinselliği de dibine kadar yaşayıp birbirinizin ateşini alacaksınız. Bak ondan sonra aranızda öyle bir sadakat, güven, empati, telepati güven inşa edilir ki birinizin canı yansa diğeri 50 km öteden hisseder.
Tüvbe tüvbe shhshs
@adeliina Yooo öyle düşünme. Tövbelik durum yok. Bu bir günah değil. Bireyin dünyaya gelme sebebi ve evliliğin temel yapı taşı.
Aldatacak insan her türlü kafaya koysa göz önünde de yapar yani sosyal medya yasağı koymakla bunun önüne geçemeyiz
Olsun, hesabı olmaması sıkıcı olur zaten, birbirimize reels vs atamadıktan sonra napim öyle sevgiliyi 😂
Kısıtlamanın sevgiden olduğunu düşünmüyorum zaten ya bir yerden sonra zorbalık, hastalık artık ne denirse kıskanmanında saygı sınırları olmalı ☺️✨
Olabilir.
Ancak benim hayatıma müdahale etmeyi kendine had sayarken kendi aynı saçmalıkları (ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum.) yapmaya devam ediyorsa ortada bir ilişkinin olmadığı belli eder giderim.
Arasın dursun.
Olmasa daha iyidir her mecrada özellikle olmamalı
Uuu kıskancızz 🤭
Fenasal şekilde 🤷😅
Abla 109 yaşındasın senin zamanında sosyal medya mı vardı
Kullanamaz desek gizlice kullanmayacaklar sanki.
He vallaha demek isterdim ama hesabı olanlarda gizlice bir şey karıştırıyor, kısacası güvenmeye bile değmez. Peçete gibi davranacaksın erkekler.
Puhahahaha mezarda düz yatıyor en azından.
Olmasından ziyade nasıl kullandığı daha önemli
Bu sahiplenme değil aşırı kıskançlık oluyor sahiplen me sadece kıskanmak değildir hep karıştırıyoruz. Sahiplenme kimseye toz kondurtmamak küçük düşmesine müsade etmemektir🙄
Olmamasını tercih ederim ama olabilir çünkü gündem artık orada ama kii karakterli birisi nerede ne yapacağını zatennnn biliyordur. Karakter yoksunu da herkesi kendi gibi sanıyordur
Ben çok sosyal medya kullanmıyorum en son 2021 yılında fotoğraf yüklemişim. Zaten 2 tane var. Yani sevgili olacak insanın da hesabı olabilir.
olabilir ama olmayanı tercih ederim çünkü benimde yok.
Karşı cins eklemediği, takip etmediği sürece olabilir no problem
istediğini yapılabilir ben kullanmıyorum nasıl olsa at koştursun sksks
Mağarada yaşasın ben ateşi taşla yakarım çıkmasın mağaradan sevgilim
Olabilir düzgün kullandığı sürece kullanabilir aldatan adam her türlü aldatır zaten dışardada aldatır
Abart daha mağradayızda bu kadar değil
Gel bide de alla alaa dmdndldöd
Ayrıca artık size kırgınım efendim
Ben fazla kıskanç biriyim sahiplenirim çok çirkin karı da olsa yine aynısı olur.😉
Olsun ama doğru düzgün kullansın sjjss
Olabilir ama ortak.
B*kunu çıkarmayacaksa olabilir..
Olabilir evet o kadar da değiliz 😄
Ciddiysem müsade etmem
Sadece burası olursa beraber takılırız
Olmayandan korkacaksın..
Olabilir elbette.
Sahiplenme demeyelim biz ona
Açık olmalı her iki taraf için geçerli bu
Olabilir
Olamaz izin yok
Normal. kullaniyorsa olabilir
Olabilir niye olmasın
Olabilir.😌
Olsun bana ne
Olabilemez.
olamaz tuşlu telefon neyine yetmiyor
Neden olmasın
Yok, evden de çıkamaz habersiz
Sahiplenmek mi bu
Olur ya
Olabilir tabiki
Olamaz
Evet olabilir
Evet
Olabilir.
Olabilir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence sevgilinin sosyal medya hesabı kesinlikle olabilir, tabii ki olmalı! ✨ İlişkide güven ve kişisel alan çok değerli bence. Kimse kimsenin hayatını kısıtlamamalı, hele ki sosyal medyayı hiç! Özgür ruhlu olmak lazım, kısıtlamalar ilişkiyi boğar. 💖 Bu durumlar bence güven eksikliği demek. Senin bu sahiplenme konularında genel fikrin ne oluyor peki, neden böyle düşündün? 🤔