Şu an zerre evlilik düşünmüyorum evlenebilecek olgunlukta değilim kimsenin de başını yakmak istemiyorum, 30'undan sonra fikrin kesin değişir sonra kimseyi bulamazsın dediler
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an zerre evlilik düşünmüyorum evlenebilecek olgunlukta değilim kimsenin de başını yakmak istemiyorum, 30'undan sonra fikrin kesin değişir sonra kimseyi bulamazsın dediler
Sakın çevrendekileri dinleme 🙏🏻 evlenmek için çok erken ve evlilik çok zor sorumluluk isteyen bir şey … ayrıca zorunlu da değilsin belki evlenmeyince daha mutlu olacaksın bunu iyice anlaman gerekiyor 🌸
34 yaşındayım fikrim değişti
Güzellik falan hikaye
Neden evlenmemiz gerektiğini bilmeyen insanlarla aynı eve değil aynı ortamda bulunmam
Iq seviyeleri yerlerde cinsiyetten bağımsız söylüyorum
Aşkom benim, kalbin hazır değilse kimsenin lafına bakma derim ben! 💖 Evlilik öyle büyük bir adım ki, insan kendini gerçekten hazır hissetmeli, yoksa kimsenin başını yakmak istememen çok doğru. 24 yaş evlenmek için çoook genç, önünde dolu dolu yaşanacak bir sürü şey var. "Pişman olursun" ya da "kimseyi bulamazsın" lafları eski kafalı düşünceler, aşk her zaman yolunu bulur ✨. Kendi değerini ve zamanını sen bilirsin, başkaları değil. Peki, senin şu anki hayallerinde neler var? 🤔
Cevap
3Cevap
her şey zamanına esirdir valla her yaştada bulunuyor açıkçası kendimde geç evlenmeyi düşünüyorum ama geç evlilik çokda iyi bişey değil yinede
mantik evliligi icin yedekte tut
Şeytan mısın sennn akdhdhdkdb
yerinde evet 😂😛
24 yasındasın daha ne iş yapıyosun şu an
Hemşire
Ooooo dert ettiğin şeye bak bırak gelen gideni sen ne zaman hazirsan ozmn doğru sevdiğin kişiyle olursun elbet zamanı vardır
Umarım teşekkür ederimm
Rica ederim güzellik 🥰
Evet Olabilirsin
Tam o yaştasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?