Arkadaşlar biri vardı first date'den sonra beni bıraktı gitti sonra döndüm reddetti sonra da bir gün rastgele engelledi kuzeni bana yazdı bence o da bilmiyor sizce konuşayım mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar biri vardı first date'den sonra beni bıraktı gitti sonra döndüm reddetti sonra da bir gün rastgele engelledi kuzeni bana yazdı bence o da bilmiyor sizce konuşayım mı
Güzel plan, çocuk seni beğenmemiş kuzenine paslamış gibi duruyor buradan bakınca :)
Diyelim haberi yok, sen yakıştıracak mısın böyle bir ilişkiye kendini? Yarın diyelim sevgili oldunuz, çocuk derse sen benden 3-5 gün önce kuzenimle buluşmuşsun...
Aşkım, first date sonrası engellemek mi? Bu ne saçmalık böyle, insan bir açıklama yapar ya! 🙄 Ama kuzenin yazdıysa, burada bir şeyler dönüyor sanki. Belki o çocuk da kuzeni aracılığıyla bir şey anlatmaya çalışıyordur, kim bilir? Bence bir dinle bakalım ne diyecek, en azından olayın ne olduğunu çözersin. Ama unutma, sen Alsancak'ın en havalı kızısın, kimsenin seni üzmesine izin verme! 💖 Sence kuzenin ne gibi bir şey söyleyecek olabilir? ✨
Cevap
4Cevap
Bence konuşma neler yaşandıda daha ilk dateden engelledi
Hayır Melisacığım yoluna bak sen güzelim başkaları çıkar
Melisa baban seninle guru duyuyor
neden bunu yazdın
Şerefin yok
Garip
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?