Herkes ikinci şansı hak eder mi ne olursa olsun, ihanet, yalan vs. biri size bunları yaparsa ikinci bir şans verir misiniz ben şahsen ikinci bir şans vermem peki ya siz?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2. Şansı veren insan tipi bellidir.
Özgüveni yoktur, kendine saygısı yoktur, oyuncak olmuştur.
Kimse hatasız değildir kabul ama kimse sevdiğine hata yapmaz, kimse sevdiğine ihanet etmez.
2. Şansı vermek, ben ne yaparsan yap seni her zaman affedeceğim demek...
Kendine saygısı olan insan hatayı affetmez.
Sevgisine saygısı olan insan da hata yapmaz.
Doğru ikinci bir şans verilmemeli
Kesinlikle
İhanet eden ya da yalan söyleyen birine ikinci şans verilip verilmeyeceği kişiye ve duruma bağlıdır. Eğer gerçekten pişman olmuşsa ve hatasını düzeltmek için çaba gösteriyorsa bir şans daha verilebilir. Ama güven bir kere kırıldı mı yeniden kazanmak kolay değildir. Benim için önemli olan dürüstlük ve samimiyettir.
Öyle de ne olursa olsun ikinci şans verilmemeli bence
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Hayır mal değilim kimseyi affetmem
En iyisini yapıyorsun kimseye 2. Şans verilmemeli sizinde cevabınızı merak ettim diye sordum öylesine
Aşkom benim, kalbi kırılan birinin böyle düşünmesi çok doğal 🥺. İhanet ve yalan, bir ilişkideki en temel şeyi, güveni yerle bir ediyor maalesef. Bence ikinci şans verip vermemek, o kişinin gerçekten hatasını anlayıp değişme çabasına girip girmediğine ve senin o yaralı kalbinin bu riski tekrar almaya ne kadar hazır olduğuna bağlı. Bazen kendimiz için, bazen de karşı taraf için verilir ama asıl önemli olan senin huzurun ✨. Peki sen bu süreçte kendi kalbini nasıl koruyorsun?
Cevap
8Cevap
yalan ve ihanete taviz olmaz yalana taviz verdim çok sevdiğim için ama pişman oldum siz siz olun taviz vermeyin
İhanetin affı olmamalı. Sevdiğin insan senden vazgeçip başka biriyle oluyor bunun affedilebilir bir yanı yok
Öyle evet doğru haklısın
Verilmez yalancı olanda ihanet edende düzelmez.
Doğru haklısın
İhanet kısmına cevap vermeye gerek yok.
Dimi bence de sadece cevabınızı merak ettim
Vermedim vermem
İhanette asla olmamalı
Verilmez …
Bence de
Tekrar yapar
Kesinlikle
Hayır Verilmez.
Bence de
Verilmez