Kişilik & Karakter Sizce, Yalan söyleyen birine ikinci bir şans verilmeli mi? mystery-27 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu hayatta yalan o kadar içimize işledi ki Çoğu insanın iki lafından birisi yalan Kimseye güven kalmadı Peki sizce sevdiğiniz biri size yalan söylerse? Seviyorum diyerek ikinci bir şans verir misiniz? Yoksa asla affetmez misiniz? Sizce, Yalan söyleyen birine ikinci bir şans verilmeli mi? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
serolinyy Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl ben hayatım boyunca en iyi birşey anladıysam oda bir kere satan hep satar emin ol bnce artik şans verilmemeli 0 0 Yorumla
dmladmla Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl İkinci şansı vermem. Bir kere yalan söyleyen her sıkıştığında söyler, güvenemem ben 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bir şans verirsen bir daha yalan söyler sonra bir daha şans verirsingüven tek kullanımlıktır 1 0 Yorumla
sairentakoorr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl 2. Şans verilmezKimse hak edecek kadar sadık değil 0 0 Yorumla
jalevv Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl kişisine bağlı ama yalanın derecesinde önemli , seviyorsan her şeyini kabul edersin. 1 0 Yorumla
ÖzgurBlack Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her yalanın arkasında bir neden vardır. Eğer o neden yalanı söylemesi için geçerli bir sebepse anlayışla karşılarım. 0 2 Yorumla mystery-27 +1 yıl Kaybetmemek içinse Yorumla ÖzgurBlack +1 yıl Gerçekten birbirini kaybetmemesi gereken kişiler yalana ihtiyaç duymaz onlar birbirlerini bütün gerçeklikleriyle kabullenmiş olurlar. İki insanın birbirine yalanla kurduğu bağın düğümü ne kadar sağlam olursa olsun ipi kopmaya mahkumdur. Yorumla
audinceewashere Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Hayır yalan söylemesi her şeyi bitirir 0 0 Yorumla
SametLazko Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Güven her seydir ikinci bir şansı vermem şahsen. 0 0 Yorumla
Sensizlikölüm223 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Verilmeli 0 2 Yorumla mystery-27 +1 yıl Neden ki Yorumla Sensizlikölüm223 +1 yıl Çok büyük bir yalan değilse herkes ikinci bir şansı hakeder Yorumla
İsteksizAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Hayır teyze. 0 0 Yorumla
Derew Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güven mi 0 1 Yorumla Derew +1 yıl Güven bir ayna gibidr birkere kırıldımı hep çizik gösterir Yorumla
En İyi Cevaplar