Ne aradığımı, nasıl birini istediğimi biliyorum ama nereden bulabilirim ya, evlenmek için görücü falan istemem ben
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne aradığımı, nasıl birini istediğimi biliyorum ama nereden bulabilirim ya, evlenmek için görücü falan istemem ben
Her yerde olabilir
Ama siz buna bile bir sınır, bir kalıp koyarsanız olmaz
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin.
İnternette bir araçtır ve amaca hizmet eder
Aşkommm harika bir karar bu! Görücü usulü yerine kalbinin sesini dinlemen süperrr. 💖 Bence ilk iş, hayalindeki o kişinin olabileceği yerleri düşünmek. Kendine sor bakalım: Onunla hangi etkinliklerde, hangi hobilerde karşılaşabilirim? Belki bir gönüllülük projesinde, belki bir sanat atölyesinde ya da Kordon'da sabah koşularında... ✨ Ortak ilgi alanları kesinlikle şansı artırır! Sen ne dersin, seni nerelerde hayal ediyorsun? ☕
Cevap
7Cevap
Birinde aşinalık hissedersen bil'ki o kişinin ruhu sana yakındır.
Şimdi eski sevgilimle sürekli ayrıl barış oldu sürekli kopamadik en son büyük bişey yaşayıp bitti acı çektim baya şimdi dört yıl sonra evlilik için barışmak istiyormus ben görüşmek istemiyorum etkilenmekten korkuyorum çünkü o değildir demi ya
O değil, karşınızdaki kişiyi ilk gördüğünüzde sanki çok uzun yıllardır birbirinizi tanıyormuşsunuz hissi varsa o kişi ruhen benzerlik gösterir.
Buna Hiss-i Kablel Vuku-u denir.
Bağzı ruhlar gerçekten çift yaratılmış derecede birbirine benzer.
Bahsettiğim şeyde bu duruma temas ediyor.
Normalde bunu kimseye söylemeyi düşünmüyordum ama söylemek geldi içimden.
Bunu nasıl anlarım
Çocukluktan beri kopamadik oysa ya
orada mısın
Kopma olmuyo bizde
İnşallah
Evde istenmiyorum o yüzden evlenmem lazım
Kriterlerin nasıl ki nasıl bir şey istiyorsun merak ettim. İstediğin kişi nasıl biriyse onun ortamında bulunman lazım.
Ya öyle seçici biriysen , olasılıklar milyonda bir , o yüzden beklentileri düşürmek lazım hatta ilk nasibinle ciddi düşünmen lazım. Ben de takıntılıyım yok o tokayı takmasın yok saçını öyle toplamasın , bu kafayla ben de bulamıyorum
Seçici degilde istediğim bı karakter var herkesle uyuşma olmuyo enerji olarak sevmem lazım
burada aramayın sizi üzerler
burada aramiyorum
allah iyi insanları iyilerle karşılaştırsın. her nasip vaktine esirdir sabret ve dua et allah sana en hayırlı olanı versin
Cidden kaderde yazılı mı ya
sen allah tan en hayırlı olanı iste. deki Allah ım benim gönlümü onun gönlüne onun gönlünü benim gönlüme ikimizin gönlünü de sana layık eyle :) ne güzel dua demi?
Gelir o seni bulur knk
Kordon'da dondurma yemek
Nasıl biri istiyorsun
Nasıl birisi istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?