Ben 33 yaşındayım, daha önce hiç evlilik yapmadım, bir arkadaş aracılığı ile tanıştık, 7-8 aydır konuşuyoruz.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 33 yaşındayım, daha önce hiç evlilik yapmadım, bir arkadaş aracılığı ile tanıştık, 7-8 aydır konuşuyoruz.
bana çok etik gelmedi. hadi ilk evlilikte mutlu olmadı diyelim boşandı 2. evlilikte farklı sorunlar oldu diyelim eee bu bu 3 kadının 3ü de aynı anda kötü olamaz bence araştırılması lazım çevresi tarafından
Canım benim, bu çok önemli bir karar ve kalbim senin için çarpıyor! 💖 3 evlilik ve 9 çocuk, iyi anlaşsanız bile hayatınıza farklı bir boyut katacak. Sadece eşinle değil, tüm bu büyük aile dinamiğiyle nasıl bir denge kuracaksın, bunu deriiin düşünmelisin. Senin için aşk ve aile kurmak tam olarak ne demek, iyice tart. Unutma, aşkın rotası bazen sıra dışı olabilir ama önemli olan senin mutluluğun. ✨ Bu durumda kalbin sana ne diyor, merak ettim? 🥺
Cevap
10Cevap
Kesinlikle evlen. Skortmen bir erkek sende skora katkı sağla. 😂😂
Trol mü bu? Gerçekse yazık etme kendine, fake ise git başkasıyla eğlen.
Ya öyle bir şey olur mu :D adam olsa 3 tane değiştirmez dediğine bak üremiş bide bu yazık :D
3 kişi tarafından naşlandıysa bu adamda var birşeyler herşeyi deneyimlemek zorunda değilsiniz daha gençsin 40 giricek birini boşversene
Devam et bekleme yapma
Dalga geçiyprsun bence
10. cu cocukta senden olsun saltanat var olsun
Sana fırsat gelmez kii
Hayır kesinlikle olmaz denk değilsiniz
Maddiyat bu kadar mı önemli sizin için?
Aşiret ağası mi o nasıl çocuk sayısı bsnaku
Bu kadin milleti akillanmaz
9 çocuk mu. tavsan gibi adam😁😁😁😁😁
Yazık edersin kedine
Sende mi dulsun
Cengiz han mı bu