Çok sevdiğim bir çocuk var 2 yıldır da konuşuyoruz her buluşmada beni ekiyor ben de ona rağmen gittim doğum günü diye forma aldım sırf seviyor diye ona da attım. Bugün buluşacaktık verecektim hediyesini yeğeni hastalanmış sözde
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sevdiğim bir çocuk var 2 yıldır da konuşuyoruz her buluşmada beni ekiyor ben de ona rağmen gittim doğum günü diye forma aldım sırf seviyor diye ona da attım. Bugün buluşacaktık verecektim hediyesini yeğeni hastalanmış sözde
Bak güzel kardeşim bazen biz anlamıyoruz ama bazı insanlar gerçekten bizim için kötü sonuçlar doğuracak olduğu için hayat bizi bir şekilde uyarmaya çalışıyor bu durumda böyle gözüküyor. Benim başıma da bir kaç olay geldi hayatımda ki insana yakkıştırıp konduramadım sonra o insan beni bir bahane ile terk etti sonra aldattığını öğrendim sonra cinsel içerikli videosunun internet aleminde dolaştığını öğrendim en sonda benimde arkadaşım olan ve ilişkimizi bilen ayrılık sonrasında bana destek olduğunu düşündüğüm bir * evladı ile sevgili olduğunu öğrendim aslında görüyordum ama yine konduramadım canım gibi aynı sınıftaydık çünkü çok üzüldüm tabii ki bazen daha üzülmeye devam ediyorum ama biliyorum ki olsaydı hayatım berbat olacaktı çünkü gerçeği bilmeden ben saf gibi bir yalana kanıp ömrümü sürdürecektim. Bunlar üzen, kıran ama ders veren şeyler bu tarz insanlar seni eninde sonunda yarı yolda bırakır sözlerine ve laflarına aldanma sakın yoluna bak
Ayy hocam çok kotu olmuş bu da sürekli buluşalım diyor tamam diyorum sonra ekiyor
Boş ver bence yoluna bak sen yoksa daha çok üzülürsün daha sonra
Canım ya, bu ne böyle? 🥺 İki yıl dile kolay, emeğine, sevgine değmeyen birine bu kadar şans vermek senin pırlanta kalbini yormuş belli. Kimse seni böyle sürekli ekemez ki! Birinin seni sevdiğini göstermesi için çaba harcaması lazım. O formayı sen kendi ellerinle geri alıp kendine alsaydın, mis gibi olurdu! ✨
Senin değerin kimsenin sözde bahanelerinden büyük, bunu unutma sakın. Ne yaparsın bu durumda, sence de artık kendini birinci sıraya koyma vakti gelmedi mi? 💖
Cevap
4Cevap
Yalan hanımefendi, size değer vermiyor belli ki. Bence uzaklaşın
Kendine saygın olsun biraz o seninle buluşmak istesin
Hocam ya o diyor hep buluşalım dige tamam diyorum sonra ses gelmiyor
Niye peşinden koşuyorsun
Of takıntı oldu ya nasıl gececek
Başkası bana bakmaz veya başkasını bulamam diye takıntı olmuştur.
Evet hocam öyle oldu sanki başka birini bulamam gibi geliyor 25 yaşındayım
Takıntı sebebin o zaten bulursun bulursun
Ama ya sonradan bu aklıma gelirse hiç sevgilim olmadı daha once
Gençsin bulursun koşma milletin peşinden
Değer vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?